K
kobietka22
Gość
No ba musi być ładniusi jak mamusia:-), tak wcześnie to normalne, że nie widać jeszcze maluszka zobaczysz ,że na następnej wizycie będzie serduszko biło kochana, no to odetchnęłaś co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu pisała,że sobie przemyślała i że może niepotrzebnie sie przestraszyła i ,że chyba jutro odbiera bete ,albo dziś o 15 nie wiem dokładnie bo mi sie już te posty pomieszały
To fajnie ,że dobrze znosisz te początki ja dzisiaj bez kibelkowych rewolucji ,ale jestem przed @ więc jeszcze na dobrą sprawe nic nie wiadomo, dydole bolą mój M" płacze" bo dotykać nie daje mu widze ,że za nim chodzi ochota na przytulanki, ale jakoś to odwlekam i biedaczek ma posta:-)
no a pozatym to uczucie osłabienia mam ,ale to pewnie od przeziębienia.
No niestety co do wczesnych wizyt to musimy się z tym liczyć, że może nie być widać i trzeba sobie zakodować ,że to nie powód do strachu
ło matko, to ja się cieszę, że mnie takie atrakcje omijajaKobietki ja myślałam, że mdłości powoli mi zaczną mijać ale się pomyliłam.
Wczoraj dostałam takiego ataku wymiotów że aż nie było widać jaki kolor ma kibelek włącznie z deską, umywalką ,częścią ścian , podłogą ,no i psem który wszedł za mna do łazienki.
No ba musi być ładniusi jak mamusia:-), tak wcześnie to normalne, że nie widać jeszcze maluszka zobaczysz ,że na następnej wizycie będzie serduszko biło kochana, no to odetchnęłaś co?
A w dodatku klienci strasznie mnie męczą i czasami boję się że mogę ich że tak powiem brzydko obrzygać. Ba a co nie których to mam nawet ochotę ....Aga wiem o czym mówisz nawet człowiek nie nadąży skończyć ,a następna fala leci jak z cebra
Na chwilke was opuszcze pogarne troszke bo o 16 beda chodzili panowie i bede sprawdzać wentylacje...........
za momencik wracam