reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam!
Nie wiem, czy jeszcze ktoś mnie tutaj pamięta. Jakiś czas temu wycofałam się z forum. Chciałam odpocząć, nie myśleć o tym, że nie zachodzę w ciążę. A teraz wracam z DWOMA KRESECZKAMI :-) To dopiero początek,ale wierzę,że tym razem będzie dobrze.

Pyzuniagaj oczywiście ja Cię pamiętam :-):-):-) Gratuluję II kreseczek !!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ! :-)

reklama
A ja jestem na etapie pomarańczy....jem pomarańcze, Z robi mi sok z pomarańczy...a jak nie ma to sokiem pomarańczowym z kartonu się zaspokajam....
No i od kilku dni jestm zakochana w miodzie...jem go na śniadanie...deser i kolacje,,,,:-)
A ja już sprawdziłam że po soku pomarańczowym i wiśniowym mam szeroki rozrzut wymiotów:tak::tak:

ja jeszcze nie miałam tej "przyjemności"...i przyznam się, ze choć raz bym chciała sobie rzygnąć....byłabym trochę spokojniejsza....:sorry:
Eeee nie masz to się ciesz , to że nie ma wymiotów to chyba jednak nic złego nie wróży.Moja bratowa przy drugim dziecku nie rzuciła pawikiem ani razu.

Ostatnia edycja:
No nie jedna narzeka, a druga chce sobie rzygnąć:-D, ja w poprzedniej ciązy raz rzygłam tylko.
Aga uśmiałam się z tego rozrzutu

No nie jedna narzeka, a druga chce sobie rzygnąć:-D, ja w poprzedniej ciązy raz rzygłam tylko.
Aga uśmiałam się z tego rozrzutu
Gdybyś to zobaczyła to chyba nie uśmiechałabyś się. Mój P uciekł do łóżka i zasnął baaaaaaaardzo głębokim snem. Nie mogłam go dobudzić żeby posprzątał wiec pół godziny sprzątałam łazienkę w nocy i kąpałam psa. Aaaaaaaa piesek jest do tej pory na mnie obrażony i nawet nie podchodzi gdy go wołam.:-)

Witajcie, dziewczynki, ja odebrałam dziś betę i jest 12 560, czyli rośnie dalej tak samo. To dobra wiadmość, ale ta lekarka jeszcze dopatrzyła się, że to może być CIĄŻA POZAMACICZNA!!! Bo nie wie, czy ten pęcherzyk tak w samym rogu macicy widziała, czy w jajowodzie !!! RATUNKU! Jak zadzwoniłam do niej z betą to kazała mi przyjachać na ponowne badanie do niej do szpitala, jak powiedziałam że nie mogę bo jadę do pracy, to kazała mi przyjechać jutro na 8.00 !
To jakiś kosmos, ja nie mam żadnych objawów ciąży pozamacicznej, poza tym, czy tego nie widać normalnie na USG???
Jakiś koszmar...

reklama
newfie ja bym na twoim miejscu lekarza zmienila... bo jak mozna nie wiedziec na usg czy to ciaza pozamaciczna... uwazaj bo co jesli ona ci wmowi ze to pozamaciczna i bedzie chciala ja usunac?! lepiej jedz do innego lekarza... pozatym jak beta rosnie to po co kolejne usg? ja nie wierze ze usg nie jest szkodliwe, jak cos nie jest udowodnione to wole byc ostrozna... ta wizyta to kolejny stres dla ciebie i malenstwa

Do góry