reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie:-),
Kaska nie martw się jak możnabybyło zobaczyć maluszka skoro on ma milimetry napewno już pomalutku się powiększa i na następnej wizycie już coś zobaczycie:tak:joł!
Pati trzymam kciuki za fasolkowanie &&&&&
Karolcia na Twoim badaniu też może być widać tylko pęchęrzyk więc sie przygotuj żeby nie panikować.
Karola jednak co babki z bb powiedzą się sprawdza o wielkie wyrocznie;-)
Mama sówka super ,że na badanku wszystko dobrze wyszło;-)
Ja jako jedna z bb i wielka wyrocznia zresztą uważam, że najprawdopodobniej Pati uda się zafasolkować już od razu i dołączy do naszych ciężarówek:tak:.
Co do siebie wyrocznią nie jestem, powiem tylko ,że wczoraj znowu wylało się białe gęste ciepełko czekam na kolejne śluzy powinny być już dni suche więc jeśli się coś pojawi to może będzie nadzieja;-).
Witam was wszystkie świątecznie lece na kawusie ,a wam miłego dzionka życze zajrze jeszcze do was później.

reklama
jestem dziś pierwsza :)
witam się z wami i śmigam spać, bo te nocki mnie wykończą :(
pogoda sprzyja spaniu i leniuchowaniu więc nic tylko się wylegiwać :)
miłego dzionka

Miłego odsypiania ;-);-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi

Ale ten czas szybko leci :shocked2::shocked2: ja pamiętam dzień, w którym pisałaś, że wyruszacie w podróż starankowo-poślubną :-D:-D A tu już efekt tej podróży jest takim łubuzem :-D:-D

dzien doberek..
ale jestem zmeczona... moj to sobie chyba wziol do serca to staranie sie, albo sobie wymyslil ze co dwa dni najlepiej bo rano wskoczyl do lozka na golasa i mnie rozespana tez rozebral, dalej nie musze opisywac...

Coś czuję, że u Ciebie jak nic dwie krechy będą :-):-)
Mam nadzieję, że jak załatwię już moje zęby, to mój M. też się da przekonać i zabierze się do dzieła :sorry::sorry:

Witajcie świątecznie!

Cześć Wiola :-):-)

Daaa postrasz męża że do sąsiada pójdziesz:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

;-);-);-);-)

Witam
dziewczyny postanowilam zostac w starej pracy w której pracuje juz 5 lat inaczej na mnie pracodawca spojrzy jak zajde w ciaze.A w nowej pracy to roznie patrzą
U mnie zaczely sie starania mam nadzieje ze owocne :)
Zycze milego dnia

Gratuluje podjęcia decyzji ;-);-) Ja nam takimi ważnymi decyzjami, to bym się zastanawiała i zastanawiała i zastanawiała :sorry::sorry:

Ja jako jedna z bb i wielka wyrocznia zresztą uważam, że najprawdopodobniej Pati uda się zafasolkować już od razu i dołączy do naszych ciężarówek:tak:.
Co do siebie wyrocznią nie jestem, powiem tylko ,że wczoraj znowu wylało się białe gęste ciepełko czekam na kolejne śluzy powinny być już dni suche więc jeśli się coś pojawi to może będzie nadzieja;-).
Witam was wszystkie świątecznie lece na kawusie ,a wam miłego dzionka życze zajrze jeszcze do was później.

No to ja już zaczynam zaciskać kciuki za testowanie!! A co!!:laugh2::laugh2::laugh2:

kobietka to ja dla ciebie jestem wyrocznia :-) bedziemy razem na sierpniowkach i dotrwamy do sierpnia 2010 :) szczesliwie oczywiscie...

to ja tez lece na kwake

Cześć wszystkim. Cięzko nadrobić zaległości...
Powodzenia w starankach i gratulacje dla szczęśliwych przyszłych mam.
U mnie się chyba żle dzieje bo nocne ataki bólu wystepują także w dzień i są coraz częstsze - nieiwem czy to cos z jajnikami albo z dzidzią czy to może jelita albo pęcherz. Niewiem czy nie isc dzis do szpitala na jakies badania, albo jutro do rodzinnego bo to już prawie tydzień trwa...
gann9n73ss79gcwu.png

agu_ska może jedź do szpitala na izbę przyjęć... Może coś Ci na to dadzą, albo położą Cię na obserwację... Skoro to trwa tak długo, to nie ma co czekać...

Aguska może pojedź na pogotowie lepiej spędzić troche czasu na badankach w szpitalu skoro te bóle tak cie męczą , może coś by zaradzili dali leki albo zastrzyk rozkurczowy i coś na podtrzymanie lepiej to sprawdzić kochana ,ja żałuje ,że jak tylko bóle przyszły to nie pojechałam na pogotowie od razu.

Jestem :) wciągam banana bo mnie taki głód opanował, ze oj
Pati, Kobietka to i ja się pobawię w wyrocznię :) Wy zaciążycie a później ja do was dołączę w styczniu :)
Agatko nie wiem czemu ale ja też chłopca obstawiam u ciebie i nie pytaj dlaczego, bo sama tego nie wiem. Chyba podświadomość mi podpowiada :)
Aguska jeśli masz pierwszy raz takie bóle i są one faktycznie tak jak opowiadasz bardzo męczące i niepokoją cię to jedź do szpitala. Myślę, ze należałoby to sprawdzić, bo to nie jest normalne w początkach ciąży, żeby tak bolało. No chyba, ze przyplątało ci się coś, bo nie potrafisz sprecyzować dokładnego miejsca bólu.

reklama
proszę was o pomoc !! 03.11 odebrałam wynik Bhcg było 43,1 mIU/ml,to był mój 26 dzień cyklu-mieszączkuje co 24 dni, 6 dni później tj 32 dzień cyklu było 116,1 mIU/ml -czy nie jest to zbyt powolny wzrost??? Pół roku temu byłam wciąż niestety okazało się ze 9 tc dziecko obumarło-bardzo się boję, proszę o pomoc!!

Do góry