agu_ska
Fanka BB :)
Zbieram się i chyba jadę - nie wytrzymam więcej tych ataków - co do miejsca bólu mój gin poiwidział ze tam są tylko jajniki, pęcherz i jelita - stad moje przypuszczzenia - a bóle są okropne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę was o pomoc !! 03.11 odebrałam wynik Bhcg było 43,1 mIU/ml,to był mój 26 dzień cyklu-mieszączkuje co 24 dni, 6 dni później tj 32 dzień cyklu było 116,1 mIU/ml -czy nie jest to zbyt powolny wzrost??? Pół roku temu byłam wciąż niestety okazało się ze 9 tc dziecko obumarło-bardzo się boję, proszę o pomoc!!
Zbieram się i chyba jadę - nie wytrzymam więcej tych ataków - co do miejsca bólu mój gin poiwidział ze tam są tylko jajniki, pęcherz i jelita - stad moje przypuszczzenia - a bóle są okropne...
U mnie kompletny brak apetytu, jak w ciąży z moją córką - na śniadanie wcisnęłam na siłe małą bułkę z ziarnami, przed chwilą w ramach obiadu zjadłam kilka kawałków świeżego ananasa... Do tego strasznie szybko się męczę - zrobiłam rodzince obiad i padam na nos, do tego cały czas podrażnienie sutków - cały czas są powiększone.
Miłego dzionka dla Was!