reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zbieram się i chyba jadę - nie wytrzymam więcej tych ataków - co do miejsca bólu mój gin poiwidział ze tam są tylko jajniki, pęcherz i jelita - stad moje przypuszczzenia - a bóle są okropne...

reklama
proszę was o pomoc !! 03.11 odebrałam wynik Bhcg było 43,1 mIU/ml,to był mój 26 dzień cyklu-mieszączkuje co 24 dni, 6 dni później tj 32 dzień cyklu było 116,1 mIU/ml -czy nie jest to zbyt powolny wzrost??? Pół roku temu byłam wciąż niestety okazało się ze 9 tc dziecko obumarło-bardzo się boję, proszę o pomoc!!

Niestety nie znam się na przyroście bety :-:)-(Moim zdaniem, póki rośnie, to trzeba wierzyć, że jest wszystko OK :tak:

Zbieram się i chyba jadę - nie wytrzymam więcej tych ataków - co do miejsca bólu mój gin poiwidział ze tam są tylko jajniki, pęcherz i jelita - stad moje przypuszczzenia - a bóle są okropne...

Dobrze, ze jedziesz... trzymamy za Was kciuki :tak:

Małgosiaczek tu masz w przybliżeniu normy ,ale każde laboratorium ma swoje nie ma tam podanej normy na wyniku?od do ?Na moje oko to ok 2-3 tydzień może być ,a kiedy miałaś miesiaczke?Moim zdaniem przyrost dobry;-), napewno wszystko będzie dobrze zostań z nami koniecznie:tak:
ło bosz z tego wszystkiego linku nie wstawiłam:

http://www.biomedical.pl/forum/-vp3951.html

miesiączka była 12 października
jutro powtórzę badanie i ide do gina ale te jeszcze 24 godziny to prawi jak wieczność. podobno powino wzrastac 2krotnie w ciągu 2 dni, a ty troche za wolno:( może dlatego że to początek??

Dobra ide. Mam nadzieje że wszytsko z dzidzią ok. Tzrymajcie kciuki
:(
gann9n73ss79gcwu.png

My chyba faktycznie z tą betą niepotrzebnie się nakręcamy, wczoraj spędziłam wieczór na poszukiwaniu informacji jak powinna rosnąć :wściekła/y: Chyba po prostu trzeba być dobrej myśli i tyle :tak: ewentualnie zacznę się martwić po wizycie poniedziałkowej ;-)
U mnie kompletny brak apetytu, jak w ciąży z moją córką - na śniadanie wcisnęłam na siłe małą bułkę z ziarnami, przed chwilą w ramach obiadu zjadłam kilka kawałków świeżego ananasa... Do tego strasznie szybko się męczę - zrobiłam rodzince obiad i padam na nos, do tego cały czas podrażnienie sutków - cały czas są powiększone.

Miłego dzionka dla Was!

PS. przypomniało mi się coś - uważajcie na gorące kąpiele , ja jestem pewna że poprzednią fasolkę straciłam podczas wygrzewania się w wannie - to wówczas poczułam ten okropny ból i zaczęło się krwawienie... lepiej na zimne dmuchać!

Ostatnia edycja:
U mnie kompletny brak apetytu, jak w ciąży z moją córką - na śniadanie wcisnęłam na siłe małą bułkę z ziarnami, przed chwilą w ramach obiadu zjadłam kilka kawałków świeżego ananasa... Do tego strasznie szybko się męczę - zrobiłam rodzince obiad i padam na nos, do tego cały czas podrażnienie sutków - cały czas są powiększone.

Miłego dzionka dla Was!

No to nie pozostaje nic innego, jak się cieszyć :-D:-D:-D

Małgosia to dopiero 3 tydzień i jeszcze nie wiadomo kiedy nastąpiła implantacja myśle,że nie powinnaś sie nie pokoić napewno bedzie przyrastać nie martw się trzymam kciuki;-)

reklama
malgosia nie denerwuj sie, nie czytaj tyle, nie rob tej bety to niepotrzebny stres.... trzymam kciuki za wizyte

wczoraj myslalam ze bede sobie badac bete co dwa dni jak wyjda dwie krechy ale teraz dochodze do wniosku ze to tylko przysporzy mi nerwow...

Do góry