kaska0201
najważniejsza jest Wercia
dzien dobry
a ja mam dziś ciężki dzień brzuch boli od rana jak na @
nie wiem co jest grane
nie wiem co jest grane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny ...Widze ze jednak mamy jeszcze jedną zafasolkowaną:-),oj jak ja sie ciesze.Ogromne gratulacje.
Co do terminu porodu to chyba ten kalkulator jest najdokłanieszy prznajmniej był w moim przypadku
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
Trzymajcie sie cieplutko.Wybaczcie ale nie mam czasu czytac na bierząco bo Vreonika wymaga coraz wiecej uwagi juz nie chce spac całymi dniami.
Witam dziewczynki u mnie przyszła @ znaczy mam plamienia dziwne dzisiaj dopiero 24 dc ,ale plamienia są koloru czerwonego wiec to napewno@
A juz myslalam że sie udało :-(
Dziwnie jak ja mam teraz obliczyc kiedy dni płodne wczesniejszy cykl 30 dniowy teraz 24 ja juz sama nie wiem.
dzien dobry
nie wiem co jest grane
Anetko - ja tez tak miałam na kilka dni przed @...pisałam tu o tym....i myślałam, ze się rozkręci...ale przeszło i teraz mam fasolkę.....jeden dzień to też normalna krew była...
więc jak ci się to wydaje podejrzane...a nie rozkręci Ci się w @...to testuj sie kochana!!!!
Karolcia testowałam dzisiaj z rana i nic żadnej kreseczki wiec to chyba napewno @ no zobaczymy czy sie rozkreci a jak nie to zaczynam kolejny cykl starań;-)
Anetko - ja tez tak miałam na kilka dni przed @...pisałam tu o tym....i myślałam, ze się rozkręci...ale przeszło i teraz mam fasolkę.....jeden dzień to też normalna krew była...
więc jak ci się to wydaje podejrzane...a nie rozkręci Ci się w @...to testuj sie kochana!!!!
Karolcia testowałam dzisiaj z rana i nic żadnej kreseczki wiec to chyba napewno @ no zobaczymy czy sie rozkreci a jak nie to zaczynam kolejny cykl starań;-)
w kazdym razie...trzymam mocno kciuki za fasolke....albo za super owocne staranka w nastepnym cyklu...ale ja tak po cichutku wierze, że jeszcze może cos z tego wyjśc...wiesz, że te testy czasami bardzo póżno pokazują!