reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Kochane Dziewczynki

Dawno mnie tutaj z Wami nie było, ale niestety nadmiar pracymi na to nie pozwala.W prawdzie to mojawina bo od chwili zabiegu sama znajdowałam sobie zajęcia byleby o tym nie myśleć

Dla no nowych szczęśliwych Mamuś - gratulacje i uściski
Dla Mamuś Aniołkowych (*)

Skorzystam z sytuacji że w końcu tutaj jestem i zadam pytanko.Może któraś z Was mi pomoże.
Od chwili zabiegu @ miałam jak w zegarku. Zawsze regularnie i bez bóli , co przydarzało mi się przed zabiegiem.Aż do tego miesiąca.W sobotę w jednejchwili poczułam ostrybólbrzucha , który trwał kilkanaście sekund , pojawiło się krwawienie które też ustąpiłow tym samym dniu. Było to 5 dni przed terminową @. Sama @ nie przyszła za to odczuwam lekki ból podbrzusza i piersi.
Proszę pomóżcie

czesc Aga
witaj po długiej przerwie
przeczytałam co napisałas,ja miałam tak w cyklu, w którym zaszłam w ciaze
na dodatek test nie wyszedł mi nawet 2 dni po spodziewanym dniu @

reklama
Kasiu, Olu

Kochane nie zapmniałam o Was. To że mnie nie ma to nie znaczyże o Was nie myślę. Przez ponad miesiąc byłam w innej pracy bez możliwości dostępu do netu, a potem jakwróciłam - czekała na mnie sterta zaległych dokumentów.
Dziękuję Wam bardzo , że wierzycie w to że w końcu mi się udało. Jutro idę do gina więc może coś wiecej będę wiedzieć. Trzymajcie kciuki kochane

nie ma sprawy
tylko cholerka jak prasować z zacisnietymi kciukami

dziewczyny u mnie chyba @ znowu zmieni swój czas przyjścia brzuszek ćmi delikatniutko cycki zaczynaja pobolewać
z jednej strony gdyby przyszła ze dwa dni wcześniej to ok przynajmniej na wesele braciszka miałabym spokój ale nie pogniewałabym się wcale gdyby juz w ogóle nie przyszla
choć to mało prawdopodobne
a czy mozna ufac testom owulacyjnym zrobiłam kilka od 11 dc i wychodzi na to że nie miałam owulacji
no chyba że miałam wczesniej ale to chyba niemożliwe żeby miec owulkę przed 11dc
kurcze dlaczego mój organizm jest taki skomplikowany

nie ma sprawy
tylko cholerka jak prasować z zacisnietymi kciukami

dziewczyny u mnie chyba @ znowu zmieni swój czas przyjścia brzuszek ćmi delikatniutko cycki zaczynaja pobolewać
z jednej strony gdyby przyszła ze dwa dni wcześniej to ok przynajmniej na wesele braciszka miałabym spokój ale nie pogniewałabym się wcale gdyby juz w ogóle nie przyszla
choć to mało prawdopodobne
a czy mozna ufac testom owulacyjnym zrobiłam kilka od 11 dc i wychodzi na to że nie miałam owulacji
no chyba że miałam wczesniej ale to chyba niemożliwe żeby miec owulkę przed 11dc
kurcze dlaczego mój organizm jest taki skomplikowany

Spokojnie. Mój gin powiedział mi że kobieta niestety nie ma co miesiąc owulacji

poronilam w maju tego roku.mam przegrode w macicy,mialam lyzeczkowanie.staramy sie o dzidziunia chyba niczego tak niepragniemy...wczoraj robilam test i niestety.niemam juz psychicznie sily caly czas o tym mysle i trace powoli nadzieje

reklama
poronilam w maju tego roku.mam przegrode w macicy,mialam lyzeczkowanie.staramy sie o dzidziunia chyba niczego tak niepragniemy...wczoraj robilam test i niestety.niemam juz psychicznie sily caly czas o tym mysle i trace powoli nadzieje

Witaj.
Światełko dla Twojego Aniołka.

Wszystkie tu czekamy z niecierpliwością na zafasolkowanie, a patrząc na te co im się tu udało to mamy ogrom nadzieji z serduszkach....
Zobaczysz, ze czas Ci tu zleci szybko i niebawem bedziesz nam pisac o pierwszych objawach....
Będzie dobrze zobaczysz.....
A co lekarz na tą Twoją przegrodę? Mówił coś jakie są rokowania? słyszałam, że to tylko troszkę utrudnia, ale nie , że uniemożliwia.....

Do góry