kasiamaj
mama 2007/2010
kasikz-rany ....strasznie współczuję koleżance.pomodlę się.
agnieszko0240-spokojnej nocki ;-)
agnieszko0240-spokojnej nocki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc. Miłych snów dla Was.Tak patrze,ze juz jutro zaczynamy 7 miesiac...
Niezle czas szybko leci...a pamietam jak byly poczatki ciazy...
Teraz serio zmykam.Do juterka
Gratuluję certyfikatu! :-)A ja dziś gorzej się czujęChyba mi wszstko w zatoki weszło, bo nie mam czym smarkać, a ciągle czuję, że w nosie pełnoWięc chyba trzeba do lekarzaDzis cały 6 godzin ledwo przesiedziałam w Warszawie na szkoleniu z programu księgowego.Ale certyfikat mam
Ja jestem wciąż w pracy, ale robię sobie przerwy od czasu do czasu na lekturę BB Chociaż właśnie Wam odpowiadam po raz drugi bo wcześniej musiałam zamknąć stronę kiedy to przyszedł do mnie szef mojego szefa na dyskusje. Nie mógł przyjść na spotkanie, które wcześniej zwołałam i przyszedł się dowiedzieć co tam nowego w projekcie się dzieje. W przerwach między lekturą BB jakieś tam postęp w projekcie był ;-)a Wy co porabiacie????
Ojejku, straszna wiadomość :-( Pomodlę się za maluszka.Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka , poważną. pół serduszka nie pracuje. Robili jej teraz badania i się okaże czy wogóle można operować, ale w Niemczech. Bo w Polsce tego nie robią. Boziu co się dzieje na tym świecie. Jakbyście mogły za maluszka się pomodlić.
Karola super wiadomości.:-):-)Witajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:-):-) z usg dzidzia jest o pare dni starsza ale ja dostałam 2paczki zastrzyków na te upławy i mam nadzieję że przejdą dostałam taką dawkę tych zastrzyków domięśniowych że dupsko mi spuchnie ja talala:-) ale najważniejsze z maluszkiem jest wszystko dobrze a o to jego lub jej zdjęcie skarbek nasz spał więc się nie wiercił ale jest śliczniutki:-):-) dziękuję bardzo za trzymanie kciuków co ja bym tu bez was zrobiła. a i muszę częściej wychodzić na dwór bo jestem nie dotleniona i dlatego blada jak ściana.dobrze że zadzwoniłam i kazała mi przyjechać bo bym się martwiła jak diabli.
Oj uwielbiam pigwę do herbatki zamiast cytrynki używam :-) mniamKarola-wielkie gratki że wszystko ok!-trzymam kciuki żeby dalej wszystko szło jak w najlepszym porządku.!!!!
a ja naobierałam sie pigwy-jutro będę soczki na zimę robić.
przyda się na chłodne dni.naturalna witaminka C.
a Wy co porabiacie????
Pomodlę się za maluszka.Nigdy nic nie wiadomoNie zapeszam ale....
Super wieści. Maluszek śliczniutki. Nawet tak trochę podobnie ułożony do tego na twoim suwaczku
Ja dzisiaj dzień na telefonie , ciagle ktoś dzwoni.
Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka , poważną. pół serduszka nie pracuje. Robili jej teraz badania i się okaże czy wogóle można operować, ale w Niemczech. Bo w Polsce tego nie robią. Boziu co się dzieje na tym świecie. Jakbyście mogły za maluszka się pomodlić.
Witam czwartkowo.
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)
Miłego dnia.:-):-)