Cześć kochane, ja dziś wolne mam, za to w sobotę do pracy. No niestety takie uroki pracy w handlu, 7 dni w tygodniu i jeszcze zmianowo. Przyszły tydzień mam drugą zmianę. Trzeba się na nowo przyzwyczaić.
justynah47 dla twojego aniołka (*). Też straciłam dzidzię w maju. Powinnaś trochę wrzucić na luz, bo się zblokujesz i wtedy w ogóle będą problemy z zajściem.
Agata13 z tym rożkiem to 14 tygodni to chyba przesada. Rozumiem 4 -6 tygodni, ale 3-4 miesięczny bobas to już bryka rączkami i nóżkami. No cóż są różne szkoły chowania dzieci :-).
As mi też dają przyjemność i odpoczynek rzeczy, które lubię, ale bez snu minimum 6h to bym nie dała rady. Już teraz jeżdżę godzinę szybciej do pracy, godzinę szybciej wstaję, spać chodzę tak samo a czułam, że jestem niedospana, zmęczona. I wczoraj padłam o 22 wieczorem, nawet chwilę przed a wstałam o 10 dziś. 12h snu!!!
Karola to super, że z dzidzią ok, mam nadzieję, że te zastrzyki pomogą, to nie będziesz się tak martwiła. Spaceruj kochana skoro możesz.
Ilonka26 skoro Ci się @ spóźnia to testa zrób :-).
Ola81, Kaśka0201, Agnieszka0240, Aga34, kasikz, just79, karolcia81, Ola15, ewelina28 witajcie