reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko.. Ty to jesteś super babka. Uwielbiam czytać twoje teksty. :-) Mężusz się poprostu troszczy;-)

Kochane powiedzcie jak to jest ze szczepieniami na grypę. Czy mogę się szczepić i czy warto? Mam niedługo w pracy i się zastanawiam

Agatko.. Ty to jesteś super babka. Uwielbiam czytać twoje teksty. :-) Mężusz się poprostu troszczy;-)

Kochane powiedzcie jak to jest ze szczepieniami na grypę. Czy mogę się szczepić i czy warto? Mam niedługo w pracy i się zastanawiam
AS JA DZISIAJ WIDZIAŁA W WIADOMOŚCIACH TO MIĘCHO TO JEST JAKAŚ PARANOJA:wściekła/y::wściekła/y: BLE DOBRZE ŻE JA NIE LUBIĘ MIĘSNYCH RZECZY BO NA SAMĄ MYŚL CHCE MI SIĘ WYMIOTOWAĆ.
KASIKZ MY Z MĘŻEM SZCZEPIMY SIĘ CO ROKU JA TERAZ NIE MOGĘ ALE JEGO ZASZCZEPILIŚMY ON NAPRAWDĘ CO ROKU BARDZO CHORUJE I DZIĘKI TEJ SZCZEPIONCE PRZECHODZI TE CHOROBY ŁAGODNIEJ TYLKO MUSISZ BYĆ ZDROWA JAK JĄ BĘDZIESZ BRAŁA BO TAK NIC NIE ZADZIAŁA I PO ZASTRZYKU MOŻESZ PARE DNI CZUĆ SIĘ TAKA PRZEZIĘBIONA ALE TO JEST NORMALNA REAKCJA ORGANIZMU WIĘC SIĘ NIE MARTW CZASEM.JA POLECAM

Karola bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Oby tak dalej :-)

Aga34 ja miałam tak samo jak Ty w kwietniu. @ kilka dni przed terminem, co NIGDY mi się nie zdarzyło. Do tego trwała 1 dzień. Kilka dni po zrobiłam test. Był negatywny. Machnęłam więc ręką, stwierdzając, że hormony mi wariują. A miesiąc później, kiedy następna @ nie przyszła okazało się, że jestem w ciąży. W 5tyg. Radość trwała tydzień... Potem były już tylko łzy. Leć po test Kochana. A najlepiej to na betę. I wszystko będzie jasne.

Agatko bardzo mądre motto. Szkoda tylko, że nie zawsze da radę się do niego stosować. Są rzeczy, o których myśleć nie chcesz (m.in. dlatego, że i tak nie masz na nie wpływu), a one same dezelują Ci mózg. Niestety...

Ja jestem chora. Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej. Dziś mam próbne czesanie. We wtorek próbny makijaż. Dobrze, że teraz mnie dopadło. Gorzej jakby to było za miesiąc... Ale czuję się jak przeciśnięta przez wyżymaczkę. Masakra...

Poszperam trochę w necie. Może upatrzę jakąś fryzurę. Fryzjerka będzie miała nielada wyzwanie, żeby coś z tych moich kudłów zrobić sensownego... Ani to krótkie, ani długie... Jakbym w maju wiedziała, że M zapragnie jednak ślubu, to za nic bym włosów na krótko nie ścięła i dziś nie byłoby problemu... A tak lipa :-(

Cześć kochane, ja dziś wolne mam, za to w sobotę do pracy. No niestety takie uroki pracy w handlu, 7 dni w tygodniu i jeszcze zmianowo. Przyszły tydzień mam drugą zmianę. Trzeba się na nowo przyzwyczaić.

justynah47 dla twojego aniołka (*). Też straciłam dzidzię w maju. Powinnaś trochę wrzucić na luz, bo się zblokujesz i wtedy w ogóle będą problemy z zajściem.

Agata13 z tym rożkiem to 14 tygodni to chyba przesada. Rozumiem 4 -6 tygodni, ale 3-4 miesięczny bobas to już bryka rączkami i nóżkami. No cóż są różne szkoły chowania dzieci :-).

As mi też dają przyjemność i odpoczynek rzeczy, które lubię, ale bez snu minimum 6h to bym nie dała rady. Już teraz jeżdżę godzinę szybciej do pracy, godzinę szybciej wstaję, spać chodzę tak samo a czułam, że jestem niedospana, zmęczona. I wczoraj padłam o 22 wieczorem, nawet chwilę przed a wstałam o 10 dziś. 12h snu!!!:szok::confused2:

Karola to super, że z dzidzią ok, mam nadzieję, że te zastrzyki pomogą, to nie będziesz się tak martwiła. Spaceruj kochana skoro możesz.

Ilonka26 skoro Ci się @ spóźnia to testa zrób :-).

Ola81, Kaśka0201, Agnieszka0240, Aga34, kasikz, just79, karolcia81, Ola15, ewelina28 witajcie

Nigdy się nie szczepiłam i nie chorowałam.
Co innego przeziębienie,ale nie grypa.
Moja mam szczepiła się 5 sezonów i 5 razy leżała w szpitalu .Najpierw było zwykłe przeziębienie a potem zapalenie płuc.
W końcu przestała się szczepić i przestała chorować.
Karola to co piszesz,że występują objawy przeziębienia po szczepionce to właśnie początkowe powikania.
Wystarczy zlekceważyć i masz chorobę gotową na własne życzenie.
Jak znajdę artykuł na temat grypy to wkleję.
A tymczasem biegnę po małego,bo juz się wyszykowałam do wyjścia.

reklama
Do góry