reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam o poranku

Oj uwielbiam pigwę do herbatki zamiast cytrynki używam :-) mniam
Do tej pory bez przerwy coś w domu robiłam a to z małym lekcje,a to kolacje,potem znów do obrazu przysiadłam.
Teraz zabieram się do rozpisywania planu z Dogoterapii .
Spotkania od 4-6 przynajmniej muszę dziś zrobić czyli 3 godziny ćwiczeń szczegółowo mus opisać.:sorry::sorry:
Jeszcze z psem na spacer muszę się wybrać i ogarnąć nieco to co zostało.

Pomodlę się za maluszka.
A co jest z tym serduszkiem?
jednokomorowe serce czy tylko 1 komora się rozwija?
Wiesz coś bliżej?

A mój dziś ma spotkanie z byłej firmy i pewnie nieco w stanie nieważkości wróci do domu.:-D:-D:-D
I znów go pies do łózka położy :-D:-D:-D

Mąż wrócił parę minut temu do domu.
A ja rozpisałam 6 godzin pracy dogoterapeutycznej.
Na dziś koniec.
Idę spać.;-):-):-)
kochana , skąd ty bierzesz tyle siły. Ja już bym padła na pyszczek.
Co do tego maluszka nic więcej nie wiem. Koleznaka nie miała siły mówić. :-(

reklama
dzień dobry :)
Karola super wieści, sądząc po ilości uderzeń serduszka twojego dzieciątka, to chyba będzie dziewczynka :) Moze teoria się sprawdzi :)

Kasikz możesz zapeszać, bo na prawdę jestem pewna że @ przyjdzie, pewnie nawet dzisiaj :)

hej dziewczynki
wstałam dzis rano i pomyslałam o moim Aniolku to juz bylby 34 tydzień
ale wcale nie zrobiło mi sie przykro - dziwne
pomyslałam że chyba jest mu tam dobrze na górze bo mi sie juz nie śni koszmarnie a pieknie
ale tesknie
już pewnie kupowalibyśmy wyprawkę
oj marudzę Wam tutaj

Witam Kochane Dziewczynki

Dawno mnie tutaj z Wami nie było, ale niestety nadmiar pracymi na to nie pozwala.W prawdzie to mojawina bo od chwili zabiegu sama znajdowałam sobie zajęcia byleby o tym nie myśleć

Dla no nowych szczęśliwych Mamuś - gratulacje i uściski
Dla Mamuś Aniołkowych (*)

Skorzystam z sytuacji że w końcu tutaj jestem i zadam pytanko.Może któraś z Was mi pomoże.
Od chwili zabiegu @ miałam jak w zegarku. Zawsze regularnie i bez bóli , co przydarzało mi się przed zabiegiem.Aż do tego miesiąca.W sobotę w jednejchwili poczułam ostrybólbrzucha , który trwał kilkanaście sekund , pojawiło się krwawienie które też ustąpiłow tym samym dniu. Było to 5 dni przed terminową @. Sama @ nie przyszła za to odczuwam lekki ból podbrzusza i piersi.
Proszę pomóżcie

As, jak czytam Twoje opisy kolejnych dni to stwierdzam, że jestem MEGA nierobem :zawstydzona/y::szok:

Kasikz, oj bieda z tym maleństwem, mam nadzieję, że uda się mu pomóc i wszystko będzie ok. Pomodle się

Aga0240, dzielna dziewczynka jesteś, że tak latasz od rana do wieczora, ciągle czymś zajęta. Super, że szkoła poszła Ci na rękę i będziesz mogła dokończyć później.

Aga34, a może to bocian do Was przyleciał i fasolkę do brzuszka podrzucił i temu te dziwa?

Kasiu, mi wczoraj ni z tego ni z owego przyszło do głowy, że przecież to już byłby siódmy miesiąć, że równo za trzy miesiące dzidziuś byłby z nami. Ale tak bez żałości, smutku mi się to pomyślało...

Miłego dnia :-)

hej dziewczynki
wstałam dzis rano i pomyslałam o moim Aniolku to juz bylby 34 tydzień
ale wcale nie zrobiło mi sie przykro - dziwne
pomyslałam że chyba jest mu tam dobrze na górze bo mi sie juz nie śni koszmarnie a pieknie
ale tesknie
już pewnie kupowalibyśmy wyprawkę
oj marudzę Wam tutaj

a mnie wczoraj minęło dokladnie 3 miesiące od zabiegu....i wiecie co, przez cały dzień ani raz o tym nie pomyślałam, dopiero dzisiaj sobie przypomniałam.....może faktycznie czas goi rany...
...a myslenie o szczęśliwym zafasolkowaniu wypiera z głowy te smutne mysli....

Aga 34 - ja tez myslę, ze to może być bocian.....leć po test!

reklama
hej AGA faktycznie dawnoooooooooooo cie nie było
ja "największy świrus testowy' na tym forum (bo testy potrafilam robić od 17dc do przyjscia @ co drugi dzien) chyba bym zrobiła test nie chyba a na pewno

bardzo się cieszę bo już myślałam że o nas zapomniałaś jak większośc dziewczynek które tu byly kiedy przyszłam a których tu teraz nie ma i bardzo ich brakuje

Do góry