wiolka_1982
Fanka BB :)
Kasia - podziwiam Twoja córcię, że ma taką szczęśliwą minkę, pomimo tego że dziś 1 września Śliczna dziewczynka!!!Mam nadzieję, że ten dołek który Cię złapał szybko minie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kciuki zaciśnięteDziekuje Wam kochane i po ciuchu poprosze o kciuki, oby dalej byo dobrze
sny lubią się spełniać...niestety te najgorsze częściej niż te dobre...czesc dziewczyny.cieszę się ze moja historią was mogę pocieszyć, sama takie chciałam słyszeć. Powiedzcie mi co to może znaczyć. Mojego męża bratowa jest w ciązy bliźniaczej 13 czy 14 tydzień i powiem wam że jeszcze przed jej zajściem sniło mi się że będzie w ciązy z trójkątnym brzuchem czyli bliźniaki ale w czarnej sukience powiewającej na wietrze, boje się tego mojego snu . Ta czarna sukienka a ma problemy z donoszeniem. Ona by chciała aby jedno dziecko obumarło bo nie chce bliźniaków naprawdę (materialista) i do tego mój sen i jakieś dziwne przeczucie że z tą ciąża cos sie wydarzy, boje sie tego. Potym snie moim czekałam na więści o ciąży, o blixniakch a teraz ........... to jest straszne. Jak teściowa mi mówiła o tych dzieciach to coś mi mówiło że te dzieci nie przezyją spotkałyście się z tym, dziwne ale moje przeczucie rzadko mnie myli. Ta czarna sukienka widzę ją dzisiaj.....Wszystko po kolei jak w moim śnie.I jeszcze jej jakies uwagi o obumarciu o chorobach, dziwna sytuacja.Ten sen opowiedziała mojej teściowej ale ona chyba myslała że ja to zmyśliłam a ja chciałam ostrzec, no nie wiem.
Sliczna.hej dziewczynki
przepraszam ale nie odpiszę wszystkim złapałam doła i to ogromnego od wczoraj wieczorem nic tylko wyję
KAROLKA trzymam kciuki i odezwij się
KOTI gratulacje ogromne
AGATKA co u Ciebie?
a oto moja drugoklasistka
Zobacz załącznik 161498
Zobacz załącznik 161499
Super ,że z dzidzią dobrze a z krwiakiem sobie w szpitalu poradzą i będzie git.Słuchajcie u Karoli z dzidzia wszystko ok. ALe KArola ma krwiaka 18 mm i jedzie do szpitala.
Trzymam kciuki, Karola!!! Oby jak najszybciej krwiak zniknął i dzidzia pięknie rosła!!Słuchajcie u Karoli z dzidzia wszystko ok. ALe KArola ma krwiaka 18 mm i jedzie do szpitala.