reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję bardzo, nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta, która przeszła to samo..a tutaj wszystkie jesteście tak kochane.. pozdrawiam mocno!!

reklama
Madzia masz rację nikt nas nie zrozumie tak jak my same. Każda z nas przeszła ciężkie chwile ale po to siebie mamy żeby się wspierać. Bardzo mi przykro madziu zostań tu z nami i tulę cię do serduszka.

Madziak 30, witaj wśród nas:( Wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... zapalam światełko dla Twojego Synka (*)

Katarzyna888, She1978 jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu:) Mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...HEH:)

madziak 30, witaj wśród nas:( wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... Zapalam światełko dla twojego synka (*)

katarzyna888, she1978 jak ja wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu:) mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...heh:)
wiola mieszkasz nie daleko mnie ja jestem z łodzi. Witam :-)

Witam miałam problemy z netem albo z kompem! Ale już jestem. Potem postaram się nadrobić zaległości...

Dla nowych Aniołkowych mam przesyłam dużo ciepła a dla Waszych Aniołków zapalam światełka pamięci (*)(*)(*)...zostańcie z nami.

Całuje... Zmykam na przechadzkę z mezem!

reklama
Nikki ja wiem jak jestem nastawiona??? Nie mysle o tym. Mam nadzieje że jednak sie udało. Ale aż tak bardzo kochana nie wariuje :-) Zobaczymy pod koniec miesiąca co z tego wyszło. Może fasolinka. A jak nie to przedemną następny miesiąc :-) Naprawde mam dużą rezerwe aż sama sie dziwie że tak na spokojnie to przyjmuje :-)
No właśnie zauważyłam, że tak na spokojnie... le skoro pęcherzyki pękają, to ginka dobrą terapię wdrożyła, mocno za Was trzymam kciuki!!

She, nie radzę szyć sukni u krawcowej, bo przede wszystkim nie wiesz jak będziesz w niej wyglądać, a po drugie krawcowa może niedokładnie zdjęcie odtworzyć, albo widzieć to po prostu inaczej, lepiej pochodzić i konkretnego modelu szukać, takiego już gotowego, który można w sklepie przymierzyć.

Do góry