reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

Jestem szczęśliwa:-):-):-)

Załączniki

• Zdjęcia-0016.jpg
    Zdjęcia-0016.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 70
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-D:-D:-D:-D Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....

Jestem szczęśliwa:-):-):-)

Woooooow!!! Gratuluję!!! Tylko teraz proszę na siebie uważać i dbać o maleństwo!!

Agatko wielkie gratulacje !!!!! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&&&&&&&&&&&&&&

jak zobaczylam dzis Twoja wiadomosc, od razu w kosciach czulam ze cos jest na rzeczy ;-)

Dziękuję kochane -a ja tak w głębi serca się bardzo cieszę i wierzę że teraz już będzie dobrze -to taki wielki szok -zupełnie inne objawy, piersi wcale nie bolą!!!

Kasiu
-ja życzę każdej z Nas jak najlepiej i czekam i kciuki trzymam żeby to był dobry początek tego wysypu o którym kiedyś mówiłam że to tak chyba jest że naraz kilka dziewczyn fasolkuje!!!!:tak::tak::tak::tak:

Nikki
staram się chociaż mam wyrzuty sumienia że prestałam wierzyć i trochę pofolgowałam sobie z babskimi wieczorami itp... ale teraz już będę uważała na Nas:-D:-D:-D:-D

Koti kciuki mile widziane!!!!!

Idę spać bo jutro do pracy a dzień pełen emocji:tak: szłam obok apteki i weszłam bo sobie pomyślałam że tak się wszystko układa ostatnio i te wyniki z egzaminu dobre i to moje samopoczucie takie dziwne.... i kopra opadła mi jak druga I po jakimś czasie się pojawiła... myślałam że źle widzę że już omamy mam -ale nie!!!!
Dobranoc kochane do jutra:-D:-D:-D

reklama
Do góry