reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Madziak 30, witaj wśród nas Wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... zapalam światełko dla Twojego Synka (*)
Katarzyna888, She1978 jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu Mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...HEH
Katarzyna888, She1978 jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu Mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...HEH
wiola mieszkasz nie daleko mnie ja jestem z łodzi. Witam :-)madziak 30, witaj wśród nas wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... Zapalam światełko dla twojego synka (*)
katarzyna888, she1978 jak ja wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...heh
slodziutka_e
Witam miałam problemy z netem albo z kompem! Ale już jestem. Potem postaram się nadrobić zaległości...
Dla nowych Aniołkowych mam przesyłam dużo ciepła a dla Waszych Aniołków zapalam światełka pamięci (*)(*)(*)...zostańcie z nami.
Całuje... Zmykam na przechadzkę z mezem!
Dla nowych Aniołkowych mam przesyłam dużo ciepła a dla Waszych Aniołków zapalam światełka pamięci (*)(*)(*)...zostańcie z nami.
Całuje... Zmykam na przechadzkę z mezem!
wiolka_1982
karola Witam, no całkiem niedalekona pewno w tym samym województwie
koleżanke mam w rawie ewe olszak razem studiujemy byłam tam u niej pare razy:-):-) miło cie poznaćkarola witam, no całkiem niedalekona pewno w tym samym województwie
wiolka_1982
o proszę, jaki ten świat małyTeż mi miło Cię poznać!
Ja uciekam na spacer, czasem trzeba wyjść z tych moich czterech ścian, chociaż tu mi teraz najlepiej..
Ja uciekam na spacer, czasem trzeba wyjść z tych moich czterech ścian, chociaż tu mi teraz najlepiej..
miłego spacerku ładna pogoda za oknem trzeba korzystać ze słoneczka:-):-)o proszę, jaki ten świat małyteż mi miło cię poznać!
reklama
No właśnie zauważyłam, że tak na spokojnie... le skoro pęcherzyki pękają, to ginka dobrą terapię wdrożyła, mocno za Was trzymam kciuki!!Nikki ja wiem jak jestem nastawiona??? Nie mysle o tym. Mam nadzieje że jednak sie udało. Ale aż tak bardzo kochana nie wariuje :-) Zobaczymy pod koniec miesiąca co z tego wyszło. Może fasolinka. A jak nie to przedemną następny miesiąc :-) Naprawde mam dużą rezerwe aż sama sie dziwie że tak na spokojnie to przyjmuje :-)
She, nie radzę szyć sukni u krawcowej, bo przede wszystkim nie wiesz jak będziesz w niej wyglądać, a po drugie krawcowa może niedokładnie zdjęcie odtworzyć, albo widzieć to po prostu inaczej, lepiej pochodzić i konkretnego modelu szukać, takiego już gotowego, który można w sklepie przymierzyć.