reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
czesc dziewczyny. Dawno mnie nie bylo, ale to przez to ze brak mi czasu. Mały duzo placze i malo spi ale i tak jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem. Kocham go tak bardzo, ze najchętniej zamknelabym go w "zlotej klatce". Dzisiaj tesciowa mnie wkurzyla, bo bierzemy z Arturem slub cywilny 21 sierpnia, a ona do mnie zaczela rzucac tekstami, ze po co nam to, ze niepotrzebne wydatki itp., wnukiem w ogole sie nie interesuje, byla u niego tylko raz w szpitalu, a pozniej nawet nie zadzwonila. Kiedy ja poprosilam ja o pomoc przy pierwszej kapieli to nie mogla bo miala juz inne plany, ale mnie wkurzyla. A dzisiaj jeszcze miala pretensje, ze wychodze juz z malym na dwor, bo bakterie itd to jej powiedzialam, ze bakterii wiecej jest w pomieszczeniu niz na dworze. Przeciez musze wszystko pozalatwiac, a jak wiem, ze ona mi nie pomoze to co mam zrobic musze wziac go ze soba brrrrrrrrrrrrrrrrrr
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Uciekam sie polozyc (jak male dziecko hehe), bo nie wyrobie w nocy. Pozdrawiam Buziaki!!!!!!!!!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witam ponownie wieczorowa pora Kochane.
Haniu ciesze sie,ze z maluszkiem wszystko dobrzeJa mam wizyte we wtorek i tez sie boje...
Wrobelku to niezla tesciowa Ci sie trafila-hehe.Nie przejmuj sie;ja tez mam ze swoja czasem przeboje i tak naprawde trzeba to olac a nie sie przejmowac...
Haniu ciesze sie,ze z maluszkiem wszystko dobrzeJa mam wizyte we wtorek i tez sie boje...
Wrobelku to niezla tesciowa Ci sie trafila-hehe.Nie przejmuj sie;ja tez mam ze swoja czasem przeboje i tak naprawde trzeba to olac a nie sie przejmowac...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Macie racje OLAĆ teściowe. Nie przejmujcie się nimi. Moja też nie chciała żebyśmy slub brali, żebyśmy dzieci mieli. Olałam ja totalnie. Teściowa to nie człowiek. Bynajmniej taka teściowa jak moja ;-)
Cześć
witam nowe koleżanki, szkoda że po przejściach, zostańcie z nami, ty jest fajnie i mozna się wygadać
kiecka prawie skończona ale już nie mam siły bawić się z aparatem, jutro juz jedziemy bo mamy 300km na te chrzciny, jak wrócę to wstawię foto,
jakaś wymęczona jestem,
pozdrawiam i melduję się w poniedziałek
miłego wekendu papa
witam nowe koleżanki, szkoda że po przejściach, zostańcie z nami, ty jest fajnie i mozna się wygadać
kiecka prawie skończona ale już nie mam siły bawić się z aparatem, jutro juz jedziemy bo mamy 300km na te chrzciny, jak wrócę to wstawię foto,
jakaś wymęczona jestem,
pozdrawiam i melduję się w poniedziałek
miłego wekendu papa
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Kochane ja zmykam cos obejrzec i do lozk bo jestem jakas niedospana dzis hehe.
Jutro mam wolne i bede sprzatala i prala:-)
Zycze wszystki kolorowych snow i do jutra:-)
Jutro mam wolne i bede sprzatala i prala:-)
Zycze wszystki kolorowych snow i do jutra:-)
G
gabrysiaa
Gość
No to widzę,że nie tylko mój "nie zauważył" problemów z szyjką...tyle tylko,że ja mu mówiłam,że są bo w poprzedniej ciąży miałam zakładany szew.Gabrysia przyczyną były skurcze których nie mogli zahamować, a skurcze prawdopodobnie wystąpiły przez skrucony odcinek szyjki macicy a mój poprzedni lekarz tego nie zauważył że sie skraca szyjka.
A teraz przez to musze leżeć.
A czy w tej ciąży założyli Ci szew lub pessar na szyjkę macicy? jeśli Twój gin z tym teraz zwleka to czym prędzej idz do takiego, który to zrobi.!
Mi w ciąży z córcią zakładali szew dwukrotnie...niestety za późno.
niestety jak wgrać -suwaczek to Ci nie podpowiem...ale gdzieś na forum widziałam taki wątek- musisz go poszukać.
agnieszka0240 - Ty pracujesz w przedszkolu?podziwiam...idz na zwolnienie (panie w przedszkolu mjego syna tak robią) w sumie ani trochę się nie dziwie - wytrzymac ze zgrają rozrabiakow
Cześć laseczki
Praca, aerobik, kino i jestem. Epoka lodowcowa 2D -bomba tylko szkoda ze tam o dzieciach ciągle... chociaż słonikowych to jednak narodzinki są...
Jutro jadę do rodziców długa droga ale odpocznę przynajmniej.
Agnieszko0240 dobrze że zaczniesz naukę języka!!! ja swój angielski bardzo zaniedbałam -najpierw przez nudności które wykańczały mnie w ciąży a później bo nie miałam na nic siły -może po wakacjach wrócę do nauki.. A urodzinki rzeczywiście 25
Haniu kciuki trzymane nie tylko przed wizytą -to masz jak w banku!!! Ciesę się ze wszystko dobrze -to podkarm swoje maleństwo jeszcze grzankami i rośnijcie zdrowo!!!
Iza30, Ilonka 26, Nikki, Mazia 24 witaj!!!
Mamo sówki to dobrze ze odetchnęłaś troszkę i czujesz się lepiej. Oby tak dalej -trzymam kciuki
Olu81 jak dziś samopoczucie? mam nadzieję że lepiej i wiesz już co pisać
Gabrysiaa na dorosłość i podły humor polecam włatcy móh kinowa ostatnia wersja była bombowa -też nie chcieli tam dorosnąć
Lenka29 ja tego nie przechodziłam ale co to znaczy ze może będziesz miała bo może coś zostało?!?!?! co to za usg przepraszam bo u mnie lekarz widział od razu że jest czysto
Carri oczywiście ze coś planujemy ale chyba to będzie totalne lenistwo prezent dla S mam -taka łapówka zeby następny rok wytrzymal ze mną ale narazie to tajemnica więc ciiiii teraz 2 śluby, wypad do moich rodziców, w sierpniu ślub, we wrześniu mamy zarezerwowane zakopane a po tym wypadzie znowu wesele a jeszcze gdzieś chcemy grecje wcisnąć.... no i w robocie trzeba zasówać, o kondycję dbać hmmmm kiedy??? a pamiętam zawsze!!!
Gosia po to tu jesteśmy... dla siebie nawzajem. Są dni lepsze i gorsze ale zawsze mozemy na siebie liczyć!!! oby dalej samopoczucie było tak dobre -to naprawdę ważne!
Wróbelku85 -mały płacze więc wyrzuć teściową z domu!!!! denerwujesz się a maluszek pewnie to czuje!!! dasz radę go wykapać i przewinąć i wszytsko zrobić sama!!! jesteś dzielną mamusią i wiesz jak to robić jeśli uważasz ze spacerek jest dobry -to jest.! ja trzymam kciuki za Was!!! a teściową do piwnicy a ślub niech będzie najpiękniejszy na swiecie!!!
Gloria czekamy na zdjecia!!!
Pozdrawiam wszystkie
Spokojnej nocki -a teraz troszkę czasu dla męża
Praca, aerobik, kino i jestem. Epoka lodowcowa 2D -bomba tylko szkoda ze tam o dzieciach ciągle... chociaż słonikowych to jednak narodzinki są...
Jutro jadę do rodziców długa droga ale odpocznę przynajmniej.
Agnieszko0240 dobrze że zaczniesz naukę języka!!! ja swój angielski bardzo zaniedbałam -najpierw przez nudności które wykańczały mnie w ciąży a później bo nie miałam na nic siły -może po wakacjach wrócę do nauki.. A urodzinki rzeczywiście 25
Haniu kciuki trzymane nie tylko przed wizytą -to masz jak w banku!!! Ciesę się ze wszystko dobrze -to podkarm swoje maleństwo jeszcze grzankami i rośnijcie zdrowo!!!
Iza30, Ilonka 26, Nikki, Mazia 24 witaj!!!
Mamo sówki to dobrze ze odetchnęłaś troszkę i czujesz się lepiej. Oby tak dalej -trzymam kciuki
Olu81 jak dziś samopoczucie? mam nadzieję że lepiej i wiesz już co pisać
Gabrysiaa na dorosłość i podły humor polecam włatcy móh kinowa ostatnia wersja była bombowa -też nie chcieli tam dorosnąć
Lenka29 ja tego nie przechodziłam ale co to znaczy ze może będziesz miała bo może coś zostało?!?!?! co to za usg przepraszam bo u mnie lekarz widział od razu że jest czysto
Carri oczywiście ze coś planujemy ale chyba to będzie totalne lenistwo prezent dla S mam -taka łapówka zeby następny rok wytrzymal ze mną ale narazie to tajemnica więc ciiiii teraz 2 śluby, wypad do moich rodziców, w sierpniu ślub, we wrześniu mamy zarezerwowane zakopane a po tym wypadzie znowu wesele a jeszcze gdzieś chcemy grecje wcisnąć.... no i w robocie trzeba zasówać, o kondycję dbać hmmmm kiedy??? a pamiętam zawsze!!!
Gosia po to tu jesteśmy... dla siebie nawzajem. Są dni lepsze i gorsze ale zawsze mozemy na siebie liczyć!!! oby dalej samopoczucie było tak dobre -to naprawdę ważne!
Wróbelku85 -mały płacze więc wyrzuć teściową z domu!!!! denerwujesz się a maluszek pewnie to czuje!!! dasz radę go wykapać i przewinąć i wszytsko zrobić sama!!! jesteś dzielną mamusią i wiesz jak to robić jeśli uważasz ze spacerek jest dobry -to jest.! ja trzymam kciuki za Was!!! a teściową do piwnicy a ślub niech będzie najpiękniejszy na swiecie!!!
Gloria czekamy na zdjecia!!!
Pozdrawiam wszystkie
Spokojnej nocki -a teraz troszkę czasu dla męża
reklama
13x13 Mialam robione usg dopochwowe i lekarz stwierdzi grubosc w jamie macicy i jak to nie zniknie po miesiaczce na ktora czekam to znaczy ze zrobiono mi zle zabieg i cos jeszcze zostalozalamalam sie znow dzis jak to uslyszalam:-(.Mam nadzieje ze to tylko zgrubienie przed @.Okaze sie jak pojde po @ na kontrolne usgjezeli nadal bedzie zgrubienie to ide znow do szpitala na kolejny zabieg:----(