gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki dziewczyny za dobre slowo... bede liczyc dni do staranek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 3tygodnie połówkowe i nie chce mi się wierzyć, że za chwilę będzie już " z górki" Bardzo się boję, a z drugiej strony jak świr oglądam wszystkie wózki, chociaż już mam upatrzony to i tak za każdym się muszę obejrzeć Nie lubię tylko, jak siedzą w nich półroczni chłopcy :-(Haniu, bardzo się cieszę, że wszystko ok z maluszkiem! Za 3 tyg będziesz chyba mieć już to usg połówkowe?
Olej teściową, a co do wychodzenia to z Malutkim, to z Michałka też tak wcześnie zabierałam na spacer i pediatra bardzo to popierał, więc się gadaniem nie przejmuj.czesc dziewczyny. Dawno mnie nie bylo, ale to przez to ze brak mi czasu. Mały duzo placze i malo spi ale i tak jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem. Kocham go tak bardzo, ze najchętniej zamknelabym go w "zlotej klatce". Dzisiaj tesciowa mnie wkurzyla, bo bierzemy z Arturem slub cywilny 21 sierpnia, a ona do mnie zaczela rzucac tekstami, ze po co nam to, ze niepotrzebne wydatki itp., wnukiem w ogole sie nie interesuje, byla u niego tylko raz w szpitalu, a pozniej nawet nie zadzwonila. Kiedy ja poprosilam ja o pomoc przy pierwszej kapieli to nie mogla bo miala juz inne plany, ale mnie wkurzyla. A dzisiaj jeszcze miala pretensje, ze wychodze juz z malym na dwor, bo bakterie itd to jej powiedzialam, ze bakterii wiecej jest w pomieszczeniu niz na dworze. Przeciez musze wszystko pozalatwiac, a jak wiem, ze ona mi nie pomoze to co mam zrobic musze wziac go ze soba brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Z przerażeniem myślę, że ja też będę znienawidzoną teściową :-(Macie racje OLAĆ teściowe. Nie przejmujcie się nimi. Moja też nie chciała żebyśmy slub brali, żebyśmy dzieci mieli. Olałam ja totalnie. Teściowa to nie człowiek. Bynajmniej taka teściowa jak moja ;-)
Trzymamy kciuki.dzieki dziewczyny za dobre slowo... bede liczyc dni do staranek...
trzymaj mocno kochana, oby teraz już szło dobrze A nastawienie do życia zmieniło mi się dopiero po naszej tragedii, bo wcześniej miałam wszystko dobrze rozplanowane, teraz już tego nie robię i lepiej mi się z tym żyje, bo żyję tym co przynosi dzień
Ilonka26 trzymam kciuki za staranka
Te Twoje podejscie do tych staranek powinno Nam sie udzielac ....co ma byc To bedzie !
spokojnie dzióbku, nie zadręczaj się tylko czekaj na @, po nim się okaże co i jak,13x13 Mialam robione usg dopochwowe i lekarz stwierdzi grubosc w jamie macicy i jak to nie zniknie po miesiaczce na ktora czekam to znaczy ze zrobiono mi zle zabieg i cos jeszcze zostalozalamalam sie znow dzis jak to uslyszalam:-(.Mam nadzieje ze to tylko zgrubienie przed @.Okaze sie jak pojde po @ na kontrolne usgjezeli nadal bedzie zgrubienie to ide znow do szpitala na kolejny zabieg:----(
wiesz jeśli chodzi o staranka to wydaje mi się, ze to jest sprawa indywidualna,czy myslicie ze dwie @ wystarcza zeby rozpoczac satnistaranka??
no i ciekawe czy gin kaze mi jakies badania robic bo ostatnio nic nie wyszlo...???