reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Widze,ze mala Sowka daje sie mamusi we znaki:-)
Mama Sówka bidulko, mam nadzieje że już niedługo poczujesz się lepiej, ja w tym okresie ciaży na którym ty jesteś, miałam okropne mdłości i pomimo niewielu spotkań z wc fatalnie się czułam
trzymam kciuki, żebyś szybko wróciło dobre samopoczucie i zebyś mogła z nami jak najczęściej pisać
Mamo Sówko, to dobrze, że Sóweczka daje znać mamusi, że ma się dobrze, odpoczywaj i dbaj o Was!!
Buziaki:-)
MamoSowko zycze wiec szybkiego powrotu do pelni sił.Wypoczywaj duzo ...Soweczka chyba daje Ci sie we znaki i do tego pogoda ale jeszcze troszke musisz wytrzymac
Mamo Sówko trzymaj się dzielnie. Życzę poprawy samopoczucia! :-)
Dużo zdrówka dla Ciebie i Sóweczki.
Mamo sówki a to już 7 tydzień!!!! pamiętam jeszcze 4ty:-) ależ ten czas mknie!!! oby książkowo do końca!!! kciuki za Was trzymam nieustannie. Ja na samą myśl o nudnościach mam ciarki -nawet jak śniły mi się pączki budziłam się tak mi było niedobrze
Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa otuchy i dziękuję, że jesteście:-)
witajcie to mój pierwszy wpis ale was rozumiem je też jestem mamą aniolka 07.01.2009 ale boli nadal, był to 23 tydzień ciąży
musze wam powiedzieć że jestem w ciązy 15 tydz ale jest strach mam nadzieje że z wami będzie łatwiej.
Kochana witaj i mam nadzieję, że z nami zostaniesz no i ogromne gratulację i spokojnej ciąży:-) a dla Twojego Aniołka
[*]
Ja wczoraj byłam na pierwszym usg w 10tyg ciąży byłam . Niestety nie było widać bijącego serduszka i tętna maleństwa zaczęło się krwawienie lekarz powiedział że mam przyjść za 2dni na kontrolne usg i kazał się przygotować na zostanie w szpitalu nie wiem czego się spodziewać tam to taki straszny ból gdy słyszysz że ciąża jest martwa nie umiem przestać płakać co dalej będzie
Kochana strasznie mi przykro z powodu Twojego Maleństwa i dla niego
[*] trzymaj się kochana...
Ojej zapomniałabym Od niedzieli mamy na wsi maluniego szczeniaczka. Jest przesłodki. Spróbuję wrzucić fotkę, ale nie wiem, czy umiem.
Słodziak z tego Maleństwa:-)
Jadę do lekarza. Potrzymajcie troszkę za mnie kciuki, bo jak zwykle umieram ze strachu.
Trzymam ogromne kciuki:-)
Dziewczyny ja dziś czuję się lepiej, ale nawet nie mogę na spacer wyjść, bo u nas zaś leje
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam z ranka dziewczynki!!!
śpioszkom zazdroszczę bo ja już w robocie
Sonitko nie smuć się. Trzymam kciuki za mamę -wierzę że to nic takiego i szybciutko się polepszy.
Miłego dnia
Witaj kochana . Miłego dnia i miłej pracy.
Jadę do lekarza. Potrzymajcie troszkę za mnie kciuki, bo jak zwykle umieram ze strachu.
Trzymam bardzo mocno zaciśniete. Jak wrócisz daj znać jak po wizycie.
Witak Agnieszka.
Asiu Ty pewnie zawalona papierkami jesteś. Nawet rano nie weszłaś na BB. Oj biedaczko.
Sonita nie smutaj się. M niedługo wróci;-);-)
Gabrysiaa a jak synek sie czuje??
Carri kochanie jak Twoje samopoczucie dziś. Mam nadzieję że lepsze.:-)
Nikki a jak TY sie czujesz dziś? U mnie chłodno mam nadzieję że dzis i Ciebie upały nie męczą.
Motylku słońce wiem że córa nie daje Ci długo posiedzień przy kompie. Ugłaskaj ja od e-cioci. Mam nadzieje że Ty też się czujesz dobrze
kinguś kinia daje o sobie znać?? Jak się czujesz?
Daa szczeniaczek słodki.
AgaAj a co u Ciebie??? Mam nadzieje że z dnia na dzień coraz lepiej:-)
Selenko jak "nasza" Madzia sie sprawuje?? mam nadzieję że dobrze i daje sie mamusi wyspać;-);-)
PatiB a co u Ciebie??? Odezwij się...
Gloria czekam na fotke kreacji:-):-)
Wszystkie dziewczynki bardzo gorąco pozdrawiam
G
gabrysiaa
Gość
Cześć
witam nowe aniołkowe mamusie (***)
mazia24 - trzymam kciuki za spokojną książkową ciążę!
olu81 -Leonidas już lepiej,bo bez temperatury -teraz ma wysypkę na całym ciele... jak nie urok to...
Hanka3450 -napisz jak u lekarza?
pozdrawiam wszystkie serdecznie i uciekam bo mam podły humor.
To dorosłe życie ani trochę nie jest różowe...raczej jakieś takie bure.Czemu nikt mnie nie spytał czy chcę być dorosła???/NIE CHCĘ!
witam nowe aniołkowe mamusie (***)
mazia24 - trzymam kciuki za spokojną książkową ciążę!
olu81 -Leonidas już lepiej,bo bez temperatury -teraz ma wysypkę na całym ciele... jak nie urok to...
Hanka3450 -napisz jak u lekarza?
pozdrawiam wszystkie serdecznie i uciekam bo mam podły humor.
To dorosłe życie ani trochę nie jest różowe...raczej jakieś takie bure.Czemu nikt mnie nie spytał czy chcę być dorosła???/NIE CHCĘ!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Haniu trzymam kciuki:-)
ja sie szykuje i zmykam.
Do pozniej:-)
ja sie szykuje i zmykam.
Do pozniej:-)
Haniu, kciuki mocno zaciśnięte!!Jadę do lekarza. Potrzymajcie troszkę za mnie kciuki, bo jak zwykle umieram ze strachu.
Olu81, dzisiaj czuję się o niebo lepiej!! A jak Twoje zapalenie, mija?
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
trzymam mocno kciuki , odezwij sie jak po wizycie
Hej dziewczyny jestem po kontrolnym usg i znow zalamkakiedy to sie wkoncu skonczy.Lekarz stwierdzil grubosc w endomertium i musze czekac do miesiaczki jak nadal bedzie to znow czeka mnie zabieg bo moze cos zostalo i znow sie zalamalam jak mam jeszcze raz to przechodzic:-(.Czy ktoras dziewczyna tez tak miala na usg.
reklama
G
gabrysiaa
Gość
mazia 24 - a co było przyczyną utraty ciąży -jeśli możesz napisać?
cieszę się że tak szybciutko udało Ci się powtórnie zajść -przeczytałam tylko,że leżysz -więc trzymam kciuki, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło!
Haniu - jesteś już po wizycie???
Olu81 -jak tam po lekarstwach, już dobrze?
A ja się pochwalilam,że z Leo już dobrze..za wcześnie.Dziś już u lekarza byliśmy.Wszystko od nowa, temperatura, wymioty.Buuu
cieszę się że tak szybciutko udało Ci się powtórnie zajść -przeczytałam tylko,że leżysz -więc trzymam kciuki, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło!
Haniu - jesteś już po wizycie???
Olu81 -jak tam po lekarstwach, już dobrze?
A ja się pochwalilam,że z Leo już dobrze..za wcześnie.Dziś już u lekarza byliśmy.Wszystko od nowa, temperatura, wymioty.Buuu