reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam serdecznie
Obiadek przygotowany takze teraz mam czas by poserfowac a mam co szukac na necie...
Ale tez oczywiscie zajrzalam do Was by potem nie miec zaległosci.....

Ilonka26 trzymam kciuki za staranka :happy2:
Te Twoje podejscie do tych staranek powinno Nam sie udzielac ....co ma byc To bedzie ! :-)

Karola322 nie wiem jak Ci pomóc ... Faktycznie nie jest dobrze ale moze nie jest az tak Zle!!!
Ehhh trzym sie Karola.....dla Twojej mamy zycze mnostwo zdrowia i siły.....
Pamietaj zawsze po burzy przychodzi przychodzi slonce!!
Zycze Ci wytrwalosci, odwagi i nadzieii.....

"....[...] nadzieja istnieje zawsze, do ostatniej chwili. Dlatego właśnie jest nadzieją. Nie możemy jej zobaczyć, ale ona jest dostatecznie blisko naszych twarzy, byśmy poczuli powiew poruszonego powietrza. Jest zawsze tuż obok i niekiedy udaje się nam ją schwytać i przytrzymać na tyle długo, by wygnała z nas piekło...."

Daaa wierze zejak badanka porobisz wyjda ok...Za to bede trzymac kciuki !!!
Mam nadzieje ze oprocz pracy na wsi znajdujesz czas na odpoczynek :-)
Acha psinka cudowna !!!!!!:tak:

13x13 jak zwykle o nikim nie zapomniasz....
Ty to jestes zabiegana ale ciesze sie ze o nas pamietasz.;-)
Planujesz cos na rocznice slubu??? Bo to za pare tygodni ....jak ten czas leci hehe

Sonitko mam nadzieje ze mamie juz lepiej a usg nic zlego nie wykazało
Smutasie nie smuc sie , przeciez maz za niedługo wróci !!! Wiec usmiech czasem by mi sie przydal od Ciebie....

Haniu trzymam kciuki !!!!

MamoSówko ciesze sie ze u Ciebie lepiej !:-)
Brzusio poglaszcz ode mnie !!

Olus81 tak dzis lepiej chciaz i tak czasem smutno sie robi

Gabrysiaa mam nadzieje ze humorek masz juz odrobinke lepszy Duzo zdrówka zycze dla synusia, mam nadzieje ze szybko powróci do zdrowia.

Lenka...... moze po miesiace to zniknie.... Nie smutaj sie :-(

Edytko,AgaAj....POZDRAWIAM CIEPLUTKO....

Pati....halo????????????????????????

Wszystkoe niewymienione dziewczyny Cieplutko pozdrawiam

reklama
Haniu - jesteś już po wizycie???

Dziękuję za trzymanie kciuków. Już po wizycie. Na szczęście wszystko ok, usg króciutkie, bo tylko sprawdzaliśmy serduszko, ale następne za to będzie porządne i z nagraniem na cd. Mam tylko przekaz na morfologię, bo ciśnienie niskie i gin chce sprawdzić, czy te zasłabnięcia są od ciśnienia, czy może anemia się wkradła.
I Mały rośnie, a ja schudłam 1kg, a teraz puka mnie od kilku minut. Chyba Mu smakowały grzanki z serem ;-)
Ucałowania dla Wszystkich. Muszę uciekać, bo mam taki bałagan w domu, że brak nerwów na siedzenie przy kompie.

No to pięknie, że wszystko dobrze i młody puka :)Zapukaj do niego od ciotki klotki.
pozdr
Witaj Carri!
Lecę do mojego jęczącego synka!

gabrysiaa;3885965]mazia 24 - a co było przyczyną utraty ciąży -jeśli możesz napisać?
cieszę się że tak szybciutko udało Ci się powtórnie zajść :) -przeczytałam tylko,że leżysz -więc trzymam kciuki, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło!

Gabrysia przyczyną były skurcze których nie mogli zahamować, a skurcze prawdopodobnie wystąpiły przez skrucony odcinek szyjki macicy a mój poprzedni lekarz tego nie zauważył że sie skraca szyjka.
A teraz przez to musze leżeć.

Mazia ....jeszcze raz powiem jak jest mi przykro z Twojego powodu:-(
Szkoda ze musisz lezec:-( ale co sie nie robi dla dzidzusia....:sorry2:

Witam dziewczynki - dolaczylam do was we wtorek a dzis wrocilam ze szpitala juz po zabiegu. Nawet bezbolesnie poszlo. Trzymam sie jakos a wasze posty dodaja mi otuchy jak widze, ze czesc szybciutko zaszla w ciaze po poronieniu:tak::tak::-):-) naprawde to napawa mnie ogromna nadzieja... mam nadzieje, ze i na tym watku znajde wsparcie i dacie mi sile aby walczyc dalej o ukochana dzidzie i rodzenstwo dla mojego cudnego synka:-):-)

Gosia .... nie martw sie ... Jestesmy tu po to by wspierac sie nawzajem , wygadac sie jak nam jest zle, dzielic radosci.....
Ciesze sie ze pomimo tego co przyszlas, masz w sobie nadzieje:happy2:

reklama
Dziękuję za trzymanie kciuków. Już po wizycie. Na szczęście wszystko ok, usg króciutkie, bo tylko sprawdzaliśmy serduszko, ale następne za to będzie porządne i z nagraniem na cd. Mam tylko przekaz na morfologię, bo ciśnienie niskie i gin chce sprawdzić, czy te zasłabnięcia są od ciśnienia, czy może anemia się wkradła.
I Mały rośnie, a ja schudłam 1kg, a teraz puka mnie od kilku minut. Chyba Mu smakowały grzanki z serem ;-)
Ucałowania dla Wszystkich. Muszę uciekać, bo mam taki bałagan w domu, że brak nerwów na siedzenie przy kompie.
Haniu, bardzo się cieszę, że wszystko ok z maluszkiem! Za 3 tyg będziesz chyba mieć już to usg połówkowe?

gosiu, jeszcze będziesz cieszyć się wyczekanym maluszkiem, wywalczysz go, a my będziemy Cię wspierać!

Olu81, cieszę się, że zdrówko wraca!!

Do góry