Witaj Olu.
Niestety życie naprawdę nie jest bajką.. zwłaszcza taką jaką byśmy chcieli.
Andzi z Madzią wczoraj miały wyjśc do domku. Ale że nie mam tel. To nie wiem czy wyszły. Dzisiaj wszystkiego się dowiem to Wam dam znać. Andzi niestety długo nie będzie zapewne na BB bo laptop się zalał (córcia przez przypadek wylała coś na niego) i musi jechać do serwisu. Dlatego SELENKA (Andzi) serdecznie Was pozdrawia z Madzią i dziękuje za wszystkie gratulacje i trzymanie kciukiów.
Kasiu Kasiekk gratuluję pięknego Marcelka i szybkiego porodu! Śliczne zdjęcia. Najważniejsze że mamusia zadowolona!
Asiu Wróbelku i Igorek jednak! Zrobił nam niespodziankę (Hania będzie następnym razem
) śliczny uśmiech i te włoski...
Mama_Sówka gratuluję wspaniałych wiesci na USG! Serduszko! Niech bije dla Was całe życie! Gratuluję z całegi serca!!!!!
Haniu nocna wyczytałam coś że jednak brzuszek wyskoczył w przeciągu dwóch dni? Mylę się? A że Darkowi tylko pokazujesz się w stroju "Ewy" więc może jeszcze troszkę czasu Ci zostało do cieszenia się świadomością że tylko Wy wiecie.
Witam nowe Aniołkowe mamusie.
Snajperka Dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]
Walcz kolejny raz o swoje małe szczescie - trzymam kciuki.
just79 trafiłaś na dobre miejsce, znajdziesz tu ukojenie dla sowjego bólu i pomoc. Zostań z Nami.
Księżniczko dla Aniołka (*)
ilona1985 witaj. Zapomniałam życzyć Ci udanych staranek i jak najszybszego zobaczenia II pięknych kreseczek i szczęsliwego rozwiązania w terminie. Cieszę sie ze jestes znów z nami.
Agatko 13x13 witaj. Niech Ci szybko podłaczą tego neta...
Olcia PM jak się czuje pani magister? Wow... musze uchylić czoła.... naprawdę wielgachne gratulacje!
Iza30 jestem jestem miło że o mnie pamietasz. Jak pisałam czasu brak nawet dla siebie nie mówiac już o necie.
Jak się czujecie?
Iza Carri również dziękuje za pamięc. Jak mężowi idzie robienie prawka?
gabrysiaaa zdrówka dla synka życze.
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam