reklama
S
Sonita
Gość
Ilonka, ciekawe na podstawie czego lekarz to zdiagnozował. Ale lekarz internista, czy ginekolog?
Ah wiem wiem, przed starankami trzeba zrobić badanko krwi, ja zrobię jutro i mam nadzieję, że już nie będzie tego paskudztwa...
Ah wiem wiem, przed starankami trzeba zrobić badanko krwi, ja zrobię jutro i mam nadzieję, że już nie będzie tego paskudztwa...
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ilawianko dziekuje.
She pytalas o dodawanie zalacznika.Powiem tak ogolnie dla mnie komputer to czasem czarna magia...
Jak cos robie to wciskam wszystko co sie da az mi sie uda-hihi.
Tak wiec z aparatu wlozylam zdjecie a komputer,napisalam post,kliknelam w zarzadzaj zalaczikami,pozniej przeslalam plik ze swojego komputera i jakos mi wyszlo.
Ja zawsze tak dlugo majstruje az sie uda-hihi
She pytalas o dodawanie zalacznika.Powiem tak ogolnie dla mnie komputer to czasem czarna magia...
Jak cos robie to wciskam wszystko co sie da az mi sie uda-hihi.
Tak wiec z aparatu wlozylam zdjecie a komputer,napisalam post,kliknelam w zarzadzaj zalaczikami,pozniej przeslalam plik ze swojego komputera i jakos mi wyszlo.
Ja zawsze tak dlugo majstruje az sie uda-hihi
Ilona1985
Fanka BB :)
Witam dziewczynki!c
Ilonka 26i jak Twoje wyniki ?
Czy nasze wyniki sugeruja o cytomegalii w czasie ciazy?
Prosze o odp ja ide do lekarza w czwartek
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Jest prześliczny. gratuluję z całego serducha. A takiego porodu to aż Ci zazdroszczę.witam................. Mały Marcel od 29.06.2009r godz 7.25......jest z nami waga 3300, 51 cm. termin mieliśmy na 22 lipca... mały bardzo się pospieszyłzrobił mi niespodziankę.... błyskawicznie wszystko sie rozegrało))
Zobacz załącznik 146377tyle u nasZobacz załącznik 146378
Zobacz załącznik 146379
Zobacz załącznik 146379Zobacz załącznik 146380
Zobacz załącznik 146381
w załaczeniu pare fotek
mam tu 6 dni
Zobacz załącznik 146376
Bardzo dziękuję. Jak na razie wiedzą tylko takie osoby, co do których mam pewność, że nie puszczą informacji dalej Ale brzuszek tak mi wyskoczył w ciągu dwóch dni, że aż się wierzyć nie chce, więc już lada dzień domysły pójdą w eter. Przeżyję. Jak przeżyłam śmierć Mikołaja i nie oszalałam, to coś takiego jak ludzkie gadanie nie jest w stanie mnie złamać. Buziaki.Wiesz Haniu życzę Ci z całego serca, by wiadomość o Twojej dzidzi wypłynęła do ludzi wtedy kiedy Ty będziesz tego chciała. Bo niestety w naszym społeczeństwie ciężko o zachowanie tajemnicy. A ludzie wg mnie coraz częściej są bezpardonowi i nie patrzą na uczucia innych a jedynie na to by zaspokoić swoją ciekawość. Nie lubię ludzi bez taktu. I życzę Ci abyś jak najmniej ich spotkała na swojej drodze.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien Dobry dziewczynki:-)
Milego dnia:-)
Milego dnia:-)
sugerują tylko, ze przebyłyśmy cytomegalię, ale tak jak napisała Sonita przechorowanie trwa ok miesiąca, a zarażone mogłyśmy być nawet przed zajściem w ciążę, a jako, ze choroba ujawnia się po około 2 tygodniach to niestety mogłyśmy ją przebyć na początku ciąży, o czym świadczą jeszcze wysokie przeciwciała IgGWitam dziewczynki!c
reasumując teraz nie jesteśmy już chore, ale mi lekarz polecił starania dopiero za pól roku pewnie dlatego, ze mam zapalenie po zabiegu
a tak w ogóle to cześć dziewczyny
G
gabrysiaa
Gość
Cześć wzystkim
dziś tylko zajrzalam na chwilkę
Mój mały rozrabiaka - Leon chory 39,5 temperatury i leży biedactwo jak nigdy spokojnie...po tym leżeniu widzę ze fatalnie się czuje.
Więc znowu na badania nie pójdę.Ehh wszystko się odwleka jakoś.Może dane mi mieć tylko jedno dziecko? A może AŻ jedno...
pozdrawiam
dziś tylko zajrzalam na chwilkę
Mój mały rozrabiaka - Leon chory 39,5 temperatury i leży biedactwo jak nigdy spokojnie...po tym leżeniu widzę ze fatalnie się czuje.
Więc znowu na badania nie pójdę.Ehh wszystko się odwleka jakoś.Może dane mi mieć tylko jedno dziecko? A może AŻ jedno...
pozdrawiam
reklama
Gabrysiu, a może po prostu ten dzidzius dopiero za chwilę ma się pojawić w Waszym życiu i temu coś wyskakuje i się odwleka.
Więc cierpliwosci życzę a póki co przede wszystkim zdrówka dla malucha!