reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczwynki.
Długo mnie nie było ale naprawdę ostatnio nawet nie mam czasu dla siebie.
Tylko szpitale, specjaliści, praca i szpitale itp.
Nio ale jakoś daję radę tylko komputera nie mam czasu włączyć.

Nie wiem czy wiecie. Czytałam zaległości ale "po łebkach"
Nasza Ola15 - Izunia miała podejrzenie ciąży pozamacicznej i niestety to się potwierdziło. (*)(*) dla Aniołka Izy.
Wiedziałam już wcześniej ale naprawdę nie miałam kiedy napisac.

reklama
gratuluje wszytskim szczęśliwym mamą a tym które nadal czekają życzę dużo siły i wytrwałości wiem co przezywacie doskonale

Aniołek 30 .05.2005 (14 tydz)
Aniołek 05.11.2005 (8 tydz)
Aniołek 02.02.2006 (7 tydz)

Natalka 30.07.2007 (39 tydz) super córcia

obecnie prawie 6 tydzień i nie poddajemy się choć już jest pod górkę (plamienia , krwawienia) będzie ok wiara miłość i farmakologia czynią cuda

pozdrawiam;-)
Witaj dla Twoich Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]. Modlę się i trzymam kciuki za Twoją fasoleczkę. Musi byc dobrze.:tak:

Jest prześliczny. gratuluję z całego serducha. A takiego porodu to aż Ci zazdroszczę.

Bardzo dziękuję. Jak na razie wiedzą tylko takie osoby, co do których mam pewność, że nie puszczą informacji dalej :tak: Ale brzuszek tak mi wyskoczył w ciągu dwóch dni, że aż się wierzyć nie chce, więc już lada dzień domysły pójdą w eter. Przeżyję. Jak przeżyłam śmierć Mikołaja i nie oszalałam, to coś takiego jak ludzkie gadanie nie jest w stanie mnie złamać. Buziaki.

Haniu jesteś silna naprawde. Widze że się nie poddajesz i dobrze. Podziwiam Cię. Ludxmi nie ma co się przejmować.

Cześć wzystkim
dziś tylko zajrzalam na chwilkę
Mój mały rozrabiaka - Leon chory 39,5 temperatury i leży biedactwo jak nigdy spokojnie...po tym leżeniu widzę ze fatalnie się czuje.

Więc znowu na badania nie pójdę.Ehh wszystko się odwleka jakoś.Może dane mi mieć tylko jedno dziecko? A może AŻ jedno...

pozdrawiam

gabrysiaaa bardzo mi przykro że synuś chory.

Dzidziusia napewno jeszcze bedziesz miała, może jeszcze nie pora teraz. Za niedługo Ci wyjdzie zobaczysz.:-):-):tak::tak:

Nikki co u Ciebie?? Wyjechałaś gdzieś??

Carri Ty pewnie z mężem spedzasz czas. fajnie:-):-):-)

Asiu miłej pracy. Zajrzyj do nas później:-):-)

Olcia magisterko a Ty jak sie czujesz??

AgaAj napisz coś, bo dawno się nie odzywałaś:-:)-(

Agniesia82 jak Wasze staranka???

Agatko chyba zaszalałas na tym weselu i nie masz siły zajrzeć do nas;-);-):-D:-D

księżniczko a Ty jak się czujesz??? Pisz troszke lżej Ci bedzie:tak::tak:

Selenko a Ty już w domu z Madzią jesteś???

Gloria Ciebie tez mało. Znowu gdzies wyjechałaś???

Niusia kochanie Ty pewnie cały czas pracujesz.. jak po weselu wybawiłas się???

Dziewczynki wszystkie Was gorąco pozdrawiam:-):-):-)Miłego dnia życzę:-):-)

Witam na chwilkę -bo dalej jestem na łasce cudzego komputera i netu:angry::angry:

Asiu z tym progesteronem to jest tak że lekarz uważa że to po tych przeżyciach jest taki i unormuje się, bo gdybym zawsze taki miała nie zaszłabym nigdy w ciążę. Jeśli tak jest to mój organizm sam się broni i odpoczywa i na siłę chyba póki co nie ma co sztucznie podnosić progesteronu:no: choć to oznacza czekanie

Ilonka26 wszystkie się boimy żeby nie powtórzyło się to samo ale nadzieję musimy mieć wszystkie!!!

Wonkauk witaj i jestem z Tobą. Mnie też czeka dzień w którym tuliłabym moje maleństwo i boję się tego bólu który zapewne wówczas przyjdzie.

Ola81 czekam z niecierpliwością kiedy do was wrócę!!! oszaleję bez tego netu!!:baffled:

Gosia Lew oczywiście tutaj wszyscy mają doskonałą pamięć!!! cieszę się że odpoczynek się udał a jeśli chodzi o wesele ...wiem coś o tym:confused:

Księżniczko witaj -bardzo mi przykro -dla Twojego Aniołka zapalam (*). Jeśli chodzi o staranka to większość z nas chciałaby już teraz!! czasem okazuje się że warto zaczekać... a czasem po prostu trzeba zaczekać

Wróbelku
jaki radosny brzdąc!!!! pięknie i jeszcze raz gratuluję!!!:-D:-D:-D

kasiekkm gratulacje ogromne!!!

snajperka witaj dla Twoich Aniołków zapalam (*) i masz rację do cudu potrzeba wiary!!

słodziutka witaj -dziękuję za wiesci o Olci -bardzo mi przykro. Uściski dla Niej i wytrwałości dla Ciebie kochana!!! potrzebujesz dużo energii przy takim trybie dnia

A gdzie świerzo upieczona panna młoda???

Agnieszka0240, Sonita, daaa, Sylwia', Hanka3450, just79, szafirek13, martusionek, przyszła mamusiu, mamo sówko, motylku, gabrysiaa, Patib, Alutka17, Iławianka, Ilona1985, Iza30 i wszystkie pozostałe dziewczynki ściskam całuję tęsknię i do jutra!!!!

Witaj Olu.
Niestety życie naprawdę nie jest bajką.. zwłaszcza taką jaką byśmy chcieli.

Andzi z Madzią wczoraj miały wyjśc do domku. Ale że nie mam tel. To nie wiem czy wyszły. Dzisiaj wszystkiego się dowiem to Wam dam znać. Andzi niestety długo nie będzie zapewne na BB bo laptop się zalał (córcia przez przypadek wylała coś na niego) i musi jechać do serwisu. Dlatego SELENKA (Andzi) serdecznie Was pozdrawia z Madzią i dziękuje za wszystkie gratulacje i trzymanie kciukiów.

Kasiu Kasiekk gratuluję pięknego Marcelka i szybkiego porodu! Śliczne zdjęcia. Najważniejsze że mamusia zadowolona!

Asiu Wróbelku i Igorek jednak! Zrobił nam niespodziankę (Hania będzie następnym razem:-D) śliczny uśmiech i te włoski...

Mama_Sówka gratuluję wspaniałych wiesci na USG! Serduszko! Niech bije dla Was całe życie! Gratuluję z całegi serca!!!!!

Haniu nocna wyczytałam coś że jednak brzuszek wyskoczył w przeciągu dwóch dni? Mylę się? A że Darkowi tylko pokazujesz się w stroju "Ewy" więc może jeszcze troszkę czasu Ci zostało do cieszenia się świadomością że tylko Wy wiecie.

Witam nowe Aniołkowe mamusie.

Snajperka Dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]
Walcz kolejny raz o swoje małe szczescie - trzymam kciuki.

just79 trafiłaś na dobre miejsce, znajdziesz tu ukojenie dla sowjego bólu i pomoc. Zostań z Nami.

Księżniczko dla Aniołka (*)

ilona1985 witaj. Zapomniałam życzyć Ci udanych staranek i jak najszybszego zobaczenia II pięknych kreseczek i szczęsliwego rozwiązania w terminie. Cieszę sie ze jestes znów z nami.

Agatko 13x13 witaj. Niech Ci szybko podłaczą tego neta...

Olcia PM jak się czuje pani magister? Wow... musze uchylić czoła.... naprawdę wielgachne gratulacje!

Iza30 jestem jestem miło że o mnie pamietasz. Jak pisałam czasu brak nawet dla siebie nie mówiac już o necie.
Jak się czujecie?

Iza Carri również dziękuje za pamięc. Jak mężowi idzie robienie prawka?

gabrysiaaa zdrówka dla synka życze.

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam

Witam Dziewczyny, ja praktycznie cały weekend poza domem, tylko na noc wracaliśmy, zaglądnęłam, ale już nie miałam siły odpisać..

kasiekkm, Marcelek jest prześliczny!!

Wróbelku, Igorek przekochany, co za uśmiech!!

Słodziutka E, pozdrawiam!

Agatko 13x13, witaj po przerwie!!!

Olu81, jestem, jestem, tylko czasu brak na odpisanie...

Olu15, strasznie mi przykro.....

Aga0240, jak samopoczucie?

Ja dziś byłam u fryzjera i na zakupach, siostra z synkiem została, to skorzystałam, już jestem w domu i zabieram się za sprzątanie. Miłego dnia!!

witam na posterunku
Ola81 fajnie jak ktos o mnie pamięta
Ola15 przykro mi.....:-(
Edytko bidulko zalatana jesteś, pozdrawiam
nowe koleżanki witam serdecznie
Igor i Marcel sa przecudowni
Selena fajnie że już w domku, szkoda że komp zalany, czekamy na zdjęcia Madzi

Po wielu perypetiach udało się załatwic ten papier i będę chrzestną, już tydzień siedze nad maszyna i szyje odpowiednią kreację więc mało mnie tu, ale obiecuję że po niedzieli już będę "dostępna"
pozdrawiam serdecznie, buziaki

Witajcie dziewczwynki.
Długo mnie nie było ale naprawdę ostatnio nawet nie mam czasu dla siebie.
Tylko szpitale, specjaliści, praca i szpitale itp.
Nio ale jakoś daję radę tylko komputera nie mam czasu włączyć.
oj życzę wytrwałosci -pełna podziwu jestem... :tak:

Olu81 - muszę najpierw badania, później zabieg na szyjce macicy, później czekaaanie i dopiero staranka - o swoją drugą ciążę starałam się 2 lata... niestety nie udało się. Nie wiem jak teraz to będzie wyglądało..no i tyle jeszcze czasu do tego momentu... buuu a latka lecą. Teraz mam zakaz zachodzenia w ciążę.
Nikki. - jak nowa fryzura?
Agatko 13x13 -witaj!
gloria - gratulacje zwycięstwa w bojach o bycie chrzestną.sama szyjesz kreację?? nono...zazdroszczę talentu.

reklama
Witaj Edytko:)
13x13 brakuje mi Twoich postow...
Nikki czuje sie ostatnio nawet dobrze.od tamtego czasu brzuch n[ie bolal.
No i do wizyty u lekarza jeszcze tydzien...

Ola15 dla Twojego aniolka.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

Do góry