reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A co do mnie to ja nie powiem o ciąży - jak ktoś zapyta, to nie zaprzeczę, ale nie będę się wychylać, a myślę, że po tym jak zakończyła się moja poprzednia ciąża to raczej się nie będą z pytaniami rzucać. No chyba, że naiwna jestem, a ludzka ciekawość silniejsza niż poszanowanie prywatności.

Wiesz Haniu życzę Ci z całego serca, by wiadomość o Twojej dzidzi wypłynęła do ludzi wtedy kiedy Ty będziesz tego chciała. Bo niestety w naszym społeczeństwie ciężko o zachowanie tajemnicy. A ludzie wg mnie coraz częściej są bezpardonowi i nie patrzą na uczucia innych a jedynie na to by zaspokoić swoją ciekawość. Nie lubię ludzi bez taktu. I życzę Ci abyś jak najmniej ich spotkała na swojej drodze.

Probuje wstawic zdjecie brzuszka robione pare dni temu...No,ale nie wiem czy mi sie uda.

Udało się, udało.

A z jakiej stronki korzystasz, by wstawić zdjęcie?

Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore

Prześliczny! Niech się zdrowo chowa! :-)

Posmeraj go od cioci Asi po brzuszku :-)

witam................. Mały Marcel od 29.06.2009r godz 7.25......jest z nami;):-D:-D:-D:-D waga 3300, 51 cm. termin mieliśmy na 22 lipca... mały bardzo się pospieszył:tak::tak::tak::tak:zrobił mi niespodziankę.... błyskawicznie wszystko sie rozegrało;))):tak::tak::tak:

Ale fajny Bobo :-)

Tak jak wyżej: proszę o posmeranie Malucha po brzuszku od cioci Asi :-)

wczoraj wykryto mu szmery na serduszku, czeka nas wizyta u kardiologa;((((( al ekazali si enie martwic że tak się zdaża;)))))

Dokładnie! Ja też miałam szmery na serduszku. Same przeszły i dziś po nich nie ma ani śladu. Na pewno u Marcelka będzie tak samo :-)

Ostatnia edycja:
Wrobelku Igorek jest poprostu przepiekny:-):tak::-)
gratuluje serdecznie,caly czas Ci kibicowalam z ukrycia.
buziam wszystkie.
Slodziutka,Aga Irl jestescie tu jeszcze:confused:

witajcie

Kasiek, Wróbelek wspaniałe chłopaki.... aż wraca wiara i siły....

Witam nowe koleżanki.... dla waszych Aniołków (*), co do staranek to większość lekarzy radzi odczekać 3 miesiące lub dwie @ aby macica odbudowała się.... myślę że i dla naszej psychiki też lepiej jest odczekać bo wiem co czujecie... po poronieniu jest bardzo silna potrzeba ponownego zajścia w ciążę.... ale pamiętajcie że powodują to hormony buzujące na najwyższych obrotach....

spokojnej niedzieli :-D

gratuluje wszytskim szczęśliwym mamą a tym które nadal czekają życzę dużo siły i wytrwałości wiem co przezywacie doskonale

Aniołek 30 .05.2005 (14 tydz)
Aniołek 05.11.2005 (8 tydz)
Aniołek 02.02.2006 (7 tydz)

Natalka 30.07.2007 (39 tydz) super córcia

obecnie prawie 6 tydzień i nie poddajemy się choć już jest pod górkę (plamienia , krwawienia) będzie ok wiara miłość i farmakologia czynią cuda

pozdrawiam;-)

Witaj Snajperka dzielna z Ciebie babka!
Zostań z nami i pisz jak maleństwo w brzuszku :-)

A co się stało z córcią ...? Wszystko dobrze tak, teraz drugie :-)?

reklama
Ilonka a skąd wiesz, że to końcówka?
Ja robiłam badanie i wyszła mi cytomelagia, też prawdopodobnie przez nią dzidzia umarła... Jezu straszne jak sobie pomyślę, że akurat wtedy...eh, a lekarz tylko powiedział, że powinna tak po miesiącu przejść :confused: i to wszystko.
bo tak mi powiedział lekarz, mniemam że wie co gada
a tak w ogóle to polecił przed zajściem w ciąże tak za pół roku zrobić awidność cytomegalii, żeby się upewnić że wszystko gites

Do góry