ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Marcel cudownyyyyy!!!!! To faktycznie poród miałas błyskawiczny. Fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do mnie to ja nie powiem o ciąży - jak ktoś zapyta, to nie zaprzeczę, ale nie będę się wychylać, a myślę, że po tym jak zakończyła się moja poprzednia ciąża to raczej się nie będą z pytaniami rzucać. No chyba, że naiwna jestem, a ludzka ciekawość silniejsza niż poszanowanie prywatności.
Probuje wstawic zdjecie brzuszka robione pare dni temu...No,ale nie wiem czy mi sie uda.
Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore
witam................. Mały Marcel od 29.06.2009r godz 7.25......jest z nami waga 3300, 51 cm. termin mieliśmy na 22 lipca... mały bardzo się pospieszyłzrobił mi niespodziankę.... błyskawicznie wszystko sie rozegrało))
wczoraj wykryto mu szmery na serduszku, czeka nas wizyta u kardiologa;((((( al ekazali si enie martwic że tak się zdaża))))
bo tak mi powiedział lekarz, mniemam że wie co gadaIlonka a skąd wiesz, że to końcówka?
Ja robiłam badanie i wyszła mi cytomelagia, też prawdopodobnie przez nią dzidzia umarła... Jezu straszne jak sobie pomyślę, że akurat wtedy...eh, a lekarz tylko powiedział, że powinna tak po miesiącu przejść i to wszystko.