reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-)
paskudniki jedne..... człowiek tylko od kompa odejdzie a tu już mordować chcą...... Alicja ale mnie?????? szczęście ty moje!!!!!! przecież wiesz że Edek ma bujną wyobraźnię:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale ja nie mówię absolutnie jakoby coś z kłamstwem to miało coś wspólnego.... co to to nie.....

Aj no w końcu wymacałaś porządnie cycki.... no to śpij spokojnie.... wygolona????? wypachniona?????

Dobranoc słoneczka moje drogie.... a na seks nie mam ochoty bo jutro przyjdzie @ i jestem jak balon:angry:

pa pa pa

(jutro rano dentysta:baffled:)

reklama
dobry wieczór
tyle od wczoraj napisałyście że długo musiałam Was czytać ale dobrnęłam do końca
ja czekam do środy na wyniki histo w piątek tsh robie no i w końcu do gina niech powie co myśli
mam nadzieje że tsh mi spadło i spadać będzie dalej
w poniedziałek powinna przyjść pierwsza @ chociaż zawsze piersi mnie trochę bolały a teraz jeszcze nie
mam nadzieję że śnią się Wam same piękne sny
dobranoc

Hej laseczki, pewnie wszystkie już słodko śpią, u nas 1.40

u mnie ok, badania mam dopiero za tydzień, ale wygląda na to że wpadnę do doktorka bo znów mam mleko w cycach.
po porodzie strasznie się męczyłam z zastojem pokarmu, dostałam leki i szybko przeszło, a tu nagle od wczoraj cyce o 2 rozmiary większe i znów pokarm się zbiera, trochę odciągam bo boję się że znowu jakiś zastój się zrobi
nic tylko sobie w łeb palnąć

tak czy inaczej pozdrawiam
słodkich snów
do jutra

[FONT=&quot]Witam Was Dziewczyny![/FONT]
[FONT=&quot]Dawno nic nie pisałam ale nadal tutaj zaglądam.. [/FONT]
[FONT=&quot]Posłuchajcie koniecznie:[/FONT]
[FONT=&quot]http://www.radio.com.pl/reportaz/mp3/audycje/2004-10-29.mp3[/FONT]

dzień dobry królewny
ja to mam już chyba jakieś schizy od kilku dni noc w noc śni mi się że jestem w ciąży
nie daje sobie z tym rady co wieczór myślę że w moim brzuchu jednak ktoś mieszka
ooo dzisiaj ja mam ciężki dzień cos tak czuje

kasia mi też po zabiegi chyba ze dwa tygodnie śniło mi się że jestem w ciąży i żę to był chłopiec. Teraz już coraz mniej. Głowa kochana do góry. Myśl pozytywnie.

hejka my juz nie spimy, męzus zrobil pyszne sniadanko swoim królewnom;-)

Emy ja mialam tak samo, bralam leki (bromergon) na zahamowanie pokarmu a jak odstawilam to mialam ogromny napływ pokarmu.ale odciąganie pokarmu pobudza jeszcze bardziej jego produkcje więc ja po prostu wrócilam do tych leków, bo dostalam zapalenia piersi.
ale po kolejnych 2 tyg.przeszło.
domyślam sie co czujesz...jak mi leciał pokarm to wariowałam, dlaczego to takie niespawiedliwe i nie mam kogo nim nakarmic:-(
trzymaj sie dzielnie i zaglądaj do nas częsciej...
a co do snów dziewczyny to ja po stracie mialam takich mase, a jak zaszłam w tą ciaze to niemal codziennnie śnily mi si eporody, karmienia, kapiele maluszka...

tak Olu robiłam, sporo, jak to mówi moja przyjaciólka wwróciłam sie na drugą strone jak podszewke;-)
w sumie wyszło mi ze przechodzilam cytomegalie w trakcie ciąży, i w posiewie wychodowali gronkowca. ale ja robilam za póxno bo kazdy lekarz mówil zeby nic nie robic i zanim trafilam n kompetentnego to byl lipiec a rodzilam w kwietniu.reszte wyników mialam ok. bralam antybiotyk i jod dopochwowo w globułkach.

reklama
Witajcie dziewczyny:-D

Ja niestety w tym tygodniu będę musiała się troszkę pomęczyć, bo mam na 7, ale Narzeczonek jeździ na 7 do Tych i już na 6 musi mnie zawieźć do pracy:baffled: ale nie jest na szczęście tak tragicznie:-p

Kochane wczoraj byłam u kosmetyczki i wizyta była super:-D strasznie to jest fajne i relaksujące:tak: i wcale nie takie drogie:-p najpierw regulacja brwi, potem krem rozgrzewający i na to gorąca para, potem oczyszczanie, potem maseczka orzeźwiająca, maseczka relaksująca i na koniec maseczka z alg:-D super mam teraz skórę:biggrin2: wyleżałam się prawie 2 godzinki, ale w super atmosferze, więc jestem bardzo zadowolona i zamówiłam sobie taką wizytę dzień przed ślubem, ale z samymi maseczkami bez oczyszczania:biggrin2: a co sobie będę żałować, muszę się zrelaksować w ostatni dzień panieństwa:-p

Jak tam u Was od rana???

Do góry