reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-)
paskudniki jedne..... człowiek tylko od kompa odejdzie a tu już mordować chcą...... Alicja ale mnie?????? szczęście ty moje!!!!!! przecież wiesz że Edek ma bujną wyobraźnię:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale ja nie mówię absolutnie jakoby coś z kłamstwem to miało coś wspólnego.... co to to nie.....

Aj no w końcu wymacałaś porządnie cycki.... no to śpij spokojnie.... wygolona????? wypachniona?????

Dobranoc słoneczka moje drogie.... a na seks nie mam ochoty bo jutro przyjdzie @ i jestem jak balon:angry:

pa pa pa

(jutro rano dentysta:baffled:)

reklama
dobry wieczór
tyle od wczoraj napisałyście że długo musiałam Was czytać ale dobrnęłam do końca
ja czekam do środy na wyniki histo w piątek tsh robie no i w końcu do gina niech powie co myśli
mam nadzieje że tsh mi spadło i spadać będzie dalej
w poniedziałek powinna przyjść pierwsza @ chociaż zawsze piersi mnie trochę bolały a teraz jeszcze nie
mam nadzieję że śnią się Wam same piękne sny
dobranoc

Hej laseczki, pewnie wszystkie już słodko śpią, u nas 1.40

u mnie ok, badania mam dopiero za tydzień, ale wygląda na to że wpadnę do doktorka bo znów mam mleko w cycach.
po porodzie strasznie się męczyłam z zastojem pokarmu, dostałam leki i szybko przeszło, a tu nagle od wczoraj cyce o 2 rozmiary większe i znów pokarm się zbiera, trochę odciągam bo boję się że znowu jakiś zastój się zrobi
nic tylko sobie w łeb palnąć

tak czy inaczej pozdrawiam
słodkich snów
do jutra

[FONT=&quot]Witam Was Dziewczyny![/FONT]
[FONT=&quot]Dawno nic nie pisałam ale nadal tutaj zaglądam.. [/FONT]
[FONT=&quot]Posłuchajcie koniecznie:[/FONT]
[FONT=&quot]http://www.radio.com.pl/reportaz/mp3/audycje/2004-10-29.mp3[/FONT]

dzień dobry królewny
ja to mam już chyba jakieś schizy od kilku dni noc w noc śni mi się że jestem w ciąży
nie daje sobie z tym rady co wieczór myślę że w moim brzuchu jednak ktoś mieszka
ooo dzisiaj ja mam ciężki dzień cos tak czuje

kasia mi też po zabiegi chyba ze dwa tygodnie śniło mi się że jestem w ciąży i żę to był chłopiec. Teraz już coraz mniej. Głowa kochana do góry. Myśl pozytywnie.

hejka my juz nie spimy, męzus zrobil pyszne sniadanko swoim królewnom;-)

Emy ja mialam tak samo, bralam leki (bromergon) na zahamowanie pokarmu a jak odstawilam to mialam ogromny napływ pokarmu.ale odciąganie pokarmu pobudza jeszcze bardziej jego produkcje więc ja po prostu wrócilam do tych leków, bo dostalam zapalenia piersi.
ale po kolejnych 2 tyg.przeszło.
domyślam sie co czujesz...jak mi leciał pokarm to wariowałam, dlaczego to takie niespawiedliwe i nie mam kogo nim nakarmic:-(
trzymaj sie dzielnie i zaglądaj do nas częsciej...
a co do snów dziewczyny to ja po stracie mialam takich mase, a jak zaszłam w tą ciaze to niemal codziennnie śnily mi si eporody, karmienia, kapiele maluszka...

tak Olu robiłam, sporo, jak to mówi moja przyjaciólka wwróciłam sie na drugą strone jak podszewke;-)
w sumie wyszło mi ze przechodzilam cytomegalie w trakcie ciąży, i w posiewie wychodowali gronkowca. ale ja robilam za póxno bo kazdy lekarz mówil zeby nic nie robic i zanim trafilam n kompetentnego to byl lipiec a rodzilam w kwietniu.reszte wyników mialam ok. bralam antybiotyk i jod dopochwowo w globułkach.

reklama
Witajcie dziewczyny:-D

Ja niestety w tym tygodniu będę musiała się troszkę pomęczyć, bo mam na 7, ale Narzeczonek jeździ na 7 do Tych i już na 6 musi mnie zawieźć do pracy:baffled: ale nie jest na szczęście tak tragicznie:-p

Kochane wczoraj byłam u kosmetyczki i wizyta była super:-D strasznie to jest fajne i relaksujące:tak: i wcale nie takie drogie:-p najpierw regulacja brwi, potem krem rozgrzewający i na to gorąca para, potem oczyszczanie, potem maseczka orzeźwiająca, maseczka relaksująca i na koniec maseczka z alg:-D super mam teraz skórę:biggrin2: wyleżałam się prawie 2 godzinki, ale w super atmosferze, więc jestem bardzo zadowolona i zamówiłam sobie taką wizytę dzień przed ślubem, ale z samymi maseczkami bez oczyszczania:biggrin2: a co sobie będę żałować, muszę się zrelaksować w ostatni dzień panieństwa:-p

Jak tam u Was od rana???

Do góry