reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mama sówka latem sie przyjemniej rano wstaje niz zimą:-)
juz niewiele ci zostało do ślubu:-)
ja przed slubem byłm na super pilingu z maską z alg, buzie mialam jak pupcia niemowlaczka:-)
tez lubie chodzic do kosmetyczki na rózne zabiegi ale teraz bym nie wylezala na wznak tylu godzin.
ale sie chyba wybiore na stopy bo juz sama nie dosięgam ..hihhi

reklama
Witam sie i jak dzisiaj.

Agatko stooo lat..stooo latttt! Niech żyje żyje nam! Sto lat! Sto lat! Niech żyje żyje nam. Jeszcze raz, jeszcze raz. Niecccchhhhh żyyyjeee zyjjjeee nam! niech Żyje nam!
A jak się z NAMi dzis nie napije...to ją "killl":-D:tak:;-):-)

Ja tylko zaznaczam obecność.....WITAm Syla, Kaśka, Ola, Sylwia i wszystkie obecne i nie....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

u mnie nadal boli,,,,,a dokładniej już piecze niedowytrzymania,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::-(schizuje prze z ten ból.... zaraz musze się zebrac do apteki po tardyferon.. bo ANEMIA mnie dopadła.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a cucole 2 numery mi skoczyły szok..... i dlaej rosną,, masakra mam stanik Duże D albo małe E,,,,,,,,,,,,,,,buuuuuuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mąz się cieszy..

Syla widziłam fotkę TWOJA ,,wyglądasz cudnie..........ciąża absolutnie CI służy,,,, poprostu promieniejesz.........:tak::tak::tak::tak:

Słodziutka,,, cieszę się...............że lekarka uspokoiła ....... trzymam kciuki za WAS. modlę się każdego dnia ZA Was.....Ja w głębi serca wierzę,że mimo trudności Tym razem CI się uda......:tak::tak::tak::tak:BUZIOLKi.. odpoczywaj dużo,, mam nadzieję,że nie szalejesz i na L4 jesteś//////:tak::tak::tak:trzymaj się kochana..

KAROLKA,,,,, co u CIEBIE jak tam staranka,,,,,,, trzymam kciukaski....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czy wiadomo co będzi eu wróbelka i AGI IRL????

AGA AJ,,,,, ja tez takshizowałam z cyckami, raz mnie bolały raz nie,,,, nie zadręczaj sie bo to udziela sie niekorzystnie na maluszka,,,TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZĄ WIZYTE< wierzę,żę będzie dobrze,,,,,,

ALUTKA,,,,, wakacje tuż tuż,, rozgrzewka już jest,,,~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alicja śmigaj di ginka i do dzieła,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marlenko, SZAFIRKU~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

STARACZKI....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

HAniu, Cyniczna,KINGUŚ,,jak sięczujecie? jak wizytki u
ginka??

DILAJLA.... kochana trzymam kciuki żeby jeszce chociaż 2 tyg mały wytrzymał........ buziolki..

ALLA, ALSO, GUŚA..... czekamy.......:tak::tak::tak::-D:-D:-Dale się sypnie okruszków..

SELENKO,, pieknie wyglądasz,,,,,,;):-D:-D:-Dbuziolki..kochana.;) dziękuję,,,,

Niusia,,, ależ Ty masz talent..;) pewnie masz możliwość to rób aniołki i wystawiaj , masz ponad miesiąć zdązysz narobić całą galerie,,,,,,,,,buziolki i dziękuję Ty wiesz za CO>>>>:-D:-D:-D

EMMY , ENka, PIXELKA, MIRCIA, MADZIA, KAŚKA, MORDOKLEJKA, DLACZEGOTAK< ANESTO, JEŻYK, MAGDALENKA, KASIEŃKA, Iza, OLA81, OLA, KAROLCIA 2 i wszystkie niewymienione pozdrawiam....... i dizękuję za wszystko,,,

JA UCIEKAM< bo ból sie roskręca i boli juz okrutnie......

AGATKO JA TEZ PRZYŁĄCZAM SIE DO POWYŻSZYCH ŻYCZEŃ,,,,,,,,,WSZYSTKIEGO NAJ< NAJ<,,,, spełnienia marzeń i okruszka..;)

mama sówka latem sie przyjemniej rano wstaje niz zimą:-)
juz niewiele ci zostało do ślubu:-)
ja przed slubem byłm na super pilingu z maską z alg, buzie mialam jak pupcia niemowlaczka:-)
tez lubie chodzic do kosmetyczki na rózne zabiegi ale teraz bym nie wylezala na wznak tylu godzin.
ale sie chyba wybiore na stopy bo juz sama nie dosięgam ..hihhi

Hehe :-D no było mi super przyjemnie, więc przed ślubem już sobie też zamówiłam taką maseczkę z alg, bo dziś rzeczywiście mam gładziutką skórę:tak: tyle jeszcze tego załatwiania, że maskara, ale super, że już tak malutko zostało i teraz tylko zapisuję w kalendarzu z kim jestem umówiona na który dzień:-p

Emilko cieszę się że napisałaś. Chyba Cię wywołałam i wyprosiam byś napisała. Może tak jak napisała Sylwia powróc do tych leków żeby zachamowały pokarm? I proszę pisz do nas jak najcześciej!
A jak krwawienie? Betę masz robić w tym tyg?

Kaska0201 przytulam w tym cieżkim dla Ciebie dniu. A bierzesz coś na tą tarczycę? Bo ona sama nie chce lecieć w dół?

Sylwia` pamiętamy Cię. Napisz co u Ciebie...

Sylwia Syla ale mąż Was rozpieszcza.. ale i dobrze. I jak namówiłaś Go by wykukał Ci jakieś ładne staniczki?

Mama_sówka jak przed swoim ślubem też chodziłam do kosmetyczki i obiecywałam sobie że chodzić będę ale jakoś tak leci dzień za dniem :sorry2:

Alutka widzisz jak znikasz duuuużo rzeczy się dzieje na BB. A Edek bujnej wyobraźni nie ma :crazy::eek::rofl2::confused2:

Kasiek Kasiu dziekuje Ci kochana. A ten ból Twój i jesio teraz anemia mnie przerażają... kochana ależ masz urokliwą ciążę... A Franiu daje ci popalić?

Sylwia wyspana. Wczoraj na wieczór też coś miałam. Nie wiem do czego to podobne było :dry: na pewno nie do świeżej krwi ani plamień. Tylko na papierze coś jakby starego koloru przybliżonego do czarnego:baffled: bądź tu madry i pisz wiersze.
Brzuch pobolewa delikatnie ale to chyba normalne? Bo już się zaczynam gubić co i jak :sorry2:

reklama
Do góry