reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pozdrowię ;-) Mama tez czesto pyta co u Ciebie :-) Jej "drugie dziecko" to pies airedale terier Parys i w tą sobotę była mega szczesliwa bo w Łodzi była wystawa terierów :tak:

Dziękuje i pozdrów JĄ proszę ode mnie. I powiedz że mimo że nie piszę o niej ale wbiła się Tym postem w moje serce. Ucałuj .. gorąco.

Kusicielko jak mnie bolą piersi.. wrrrrrrrrrrrrrrrr usiedzieć się nie da... (ale niech bolą..bolą :tak:) dogódź tu kobiecie hihihi

Sylwia ja też nie cierpię być budzona ...w nocy. Jestem wtedy zła jak osa.

reklama
Dobranoc Pati. B i zdrówka życze.

Ja też będę sie żegnała jesio z Wami. Jutro napisze. Choć pasuje powolutku ogarnąć mieszkanko bo SYFEM mi zarsta. Jeszcze nigdy nie było takie brudne. Ale jakoś źle sie czułam jak mała spała a ja często mam wieczorem ochotę na sprzatanie..

Pati.b dobrej nocki...
mnie cycole tez bolą i męzus twierdzi ze troche urosły ale wydaje mi sie ze tyci tyci ale takie zyły mi na nich powyłaziły;-)
dzis sie śmialam do Dilajli ze jej nie urosły w porównaniu do brzucha bo ma meeeeeega wielgasny...hihhi trzymamy kciuki zeby dociągneła te 2 tyg, bo juz jest mały prawie na wylocie.

Ja też będę zmykać
Trzymajcie się Moje Ciężąróweczki, Staraczki i Planujące i Wszystkie, Wszystkie
Dobrze ze jestescie :zawstydzona/y::sorry2:

no to dobranoc skoro se idziecie;-) ja tez zaraz spadam!!

aaa i nie kąpac sie w wannie! to do zaciążonych

reklama
Do góry