reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi cycki po ciazach już o dwa numery poszły w górę... albo o półtorej .. zależy jak leży. A co będzie później? Wiesiu mega szczęsliwy. Ja w sumie nie narzekam..hihihi ale miałam z 30 ładnych staników i kompletów i co? Efekt taki że nie da rady chodzić bo cycki wyłażą.. i wogle są za małe. Ale kupiłam narazie dwa. Ale nie kupuje wiecej bo jakby rosły w takim tempie to szkoda kasy.

Sylwia niech Dilajli synek posiedzi jesio te dwa tyg w brzuszku u mamusi. Każdy dzień jest cenny. A my czekamy na zdjęcia maluszka.. jejku juz się nie mogę doczekać.

reklama
no ja se musze kupic jakies staniki bo juz mnie naet pod biustem cisnie;-) ale nie mam jak, a męzus nie umie kupowac staników
hihhih

ale mam samoloty w glowie jakym ze 3 piwa wytrąbiła, chyba nie doczekam sie męza... i se usne z głową na klawiaturze:-)

Edycia on by mi kupil taki stanik ze sam musialby go potemm nosic
hahah
a i przyznac sie kto wygral w totka 21 miionów?

To faktycznie Sylwia niech lepiej nie kupuje.
Ja naprawdę już zmykam. Miło było się odstresowac przy Was kochane dziewuszki.

Zmykam

paaaaaaaaaaaaaa

Sylwia "żeby wygrać trzeba grać" a ja nie gram więc to napewno nie ja!

reklama
Do góry