reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja...zeby Ci nie było głupio..to tez Ci cosik zdradze......z dawnych czasów....ja na swoim weselu...musiałam isc się połozyc(mielismy takie pomieszczenie z łóżkiem)....bo jak wypiłam po jednym z oriestrą to ....musiałam isc ochłonąc......hihihi wiec widzisz zdaza sie.....:-D:-D:-D

reklama
Ucieszył sie gdy juz zmylam buzke i zielony kolor nie został :-D
Edytko ok u mnie... 15 maja wizyta u ginki i chyba zielone swiatelko... ale mysle ze juz w tym miesiacu odpuscimy....

hej gaduły!!!
cóż za produkcja!
Edek a ty robiłas badanie na ten zespół antyfosfolipidowy?
moze ta aspiryna by pomogła, alo zastrzyki w brzuch z clexane;-)
moze to własnie o to u ciebie chodzi, no ale widze ze masz cudownego lekarza i napewno nie pozwoli stracic ci okruszka:-)

a ja czekam na męza dotarl juz do poznania powinien byc za 30 minut wiec jeszcze nie spie.

Asiu slyszłam własnie że dostałaś drugą @... po 28 dniach. Tylko pogratulowac. A co ma być.. i co chcecie tak zrobicie. Dobrze że ciutkę lepiej. Martwiłam się bo ostatnio miałaś gorsze dni. A jak Twoja mama Gosia? POzdrów ją prosze ode mnie.

Kusicielko...oooo co my tutaj jesio się ciekawego dowiemy. Mam nadzieję ze choć Ty mnie zaprosisz na swoje weselicho...:sorry2::dry:

no juz mnie muli po relanium ale sie trzymam, musze męza zobaczyc bo nie usne..hiihhi a raczej jak usne to mnie obudzi i bede zła...hheh

Pozdrowię ;-) Mama tez czesto pyta co u Ciebie :-) Jej "drugie dziecko" to pies airedale terier Parys i w tą sobotę była mega szczesliwa bo w Łodzi była wystawa terierów :tak:

Witaj Sylwia. Ja robiłam naprawdę już wszystkie badnia oprócz tych mutacji na białko S... czy jakoś tam...
A takto inne wszystko wsioooo mam porobione i ok.
Zobaczymy co wyniknie. Zaszkodziś ma nie zaszkodzić dlatego czemu nie warto spróbować?
Mówiłam mojej gince o Aguli Irl...ale to już po tym jak powiedziała o aspirynie.

reklama
dobranoc dziewczyny, męczy mnie ten katar zatoki okropnie bola :-( ide sie polozyc ale najpierw musze ogranąc bałagan bo mi mężus będzie ujadał na te chusteczki na podłodze....

Do góry