reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pozdrowię ;-) Mama tez czesto pyta co u Ciebie :-) Jej "drugie dziecko" to pies airedale terier Parys i w tą sobotę była mega szczesliwa bo w Łodzi była wystawa terierów :tak:

Dziękuje i pozdrów JĄ proszę ode mnie. I powiedz że mimo że nie piszę o niej ale wbiła się Tym postem w moje serce. Ucałuj .. gorąco.

Kusicielko jak mnie bolą piersi.. wrrrrrrrrrrrrrrrr usiedzieć się nie da... (ale niech bolą..bolą :tak:) dogódź tu kobiecie hihihi

Sylwia ja też nie cierpię być budzona ...w nocy. Jestem wtedy zła jak osa.

reklama
Dobranoc Pati. B i zdrówka życze.

Ja też będę sie żegnała jesio z Wami. Jutro napisze. Choć pasuje powolutku ogarnąć mieszkanko bo SYFEM mi zarsta. Jeszcze nigdy nie było takie brudne. Ale jakoś źle sie czułam jak mała spała a ja często mam wieczorem ochotę na sprzatanie..

Pati.b dobrej nocki...
mnie cycole tez bolą i męzus twierdzi ze troche urosły ale wydaje mi sie ze tyci tyci ale takie zyły mi na nich powyłaziły;-)
dzis sie śmialam do Dilajli ze jej nie urosły w porównaniu do brzucha bo ma meeeeeega wielgasny...hihhi trzymamy kciuki zeby dociągneła te 2 tyg, bo juz jest mały prawie na wylocie.

Ja też będę zmykać
Trzymajcie się Moje Ciężąróweczki, Staraczki i Planujące i Wszystkie, Wszystkie
Dobrze ze jestescie :zawstydzona/y::sorry2:

no to dobranoc skoro se idziecie;-) ja tez zaraz spadam!!

aaa i nie kąpac sie w wannie! to do zaciążonych

reklama
Do góry