reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Izunia najlepiej porozmawiać z mężem i po porstu jak pisałam oddać się losowi.
Ale jesli nie będzie chciał to nie naciskać choć i Ciebie powinien zrozumieć.

Alutka uśmiech ciążowy jest.. :shocked2: moze być taki?:-D
A co do boćków jestem ZA! Nie podglądać bo jak to świetnie Alutka napisała jak się przestraszą i przegapią?:-D:-D Aż brzuch mnie rozbolał ze śmiechu.
306 zł? Jeny jakie wszystko w tym kraju drogie.
A Ty jak się czujesz kochana?

Karinko co z tego ze ja bociany widze non stop i to po kilka na raz? Wiesz że doleci.. Kasiek nasz przysłała Ci pięknego..a jej póki co działają :sorry2::zawstydzona/y::tak:

reklama
Zapomniałam Wam napisać. Dzisiaj siostra się wyprowadziła... :tak:
Znów mieszkamy na swoim -.....!!!
Supcio. I najważniejsze że ONI zadowleni że u siebie! Po trzech miesiącach tułaczki..

Bananiaro!!!!!! Witaski kolorowe!

Tak Iza wkońcu i Oni i my będziemy sobie odpoczywać. Choć nie powiem było miło..Zwłaszcza jak trzylatka latała i było zabawnie..

Edytko jak ja się czuję.... jak zwykle nadrabiam uśmiechem, bo cóż nie wszyscy mogą wiedzieć co noszę w sercu.... tylko czasmi taki głęboki smutek jest we mnie
ostatnio czytałam pewien wątek na BB(ale nie zdradzę jaki) i się pobeczałam... a dawno już nie uroniłam łezki.... ale beczałam z bezsilności i złości na los....

dobra pomarudziłam

reklama
Do góry