reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Ola PM... i dobrze że dzisiaj w lepszych humorku. I ze uśmiech widzę w Twoich postach ;-). CV drukuj i rozsyłaj..ktoś wkońcu się pozna że ma do czynienia z fajną i mądrą babeczką :cool2:

Ciekawe która się pierwsza rozpakuje? Also Alinka, Allaa Alicja, czy Dilajla..? Może guska Agula wyprzedziła wszystkie? Ma ktoś do niej kontakt jakiś?

Edytko ciesze sie ze masz tak dobrego lekarza Który wysłucha pogda no i do którego zawsze mozna zadzwonic .... A tak naprawde jestem szczesliwa ze u Ciebie dobrze Miło ze odezwałas sie do Nas :-)
Ohh co do staranek to bym chciała własnie w wakacje sie starac najpozniej we wrzesniu ale mój ma opory i raczej mu nie przegadam. Chce najpierw zdac prawko na B a potem chce bysmy sie starali.Testy ma na 6 CZERWCA kolejny egzamin tzn praktyczny bedzie miał około sierpnia . Wiec staranka mi sie przesuwaja ....a poza tym boje sie jak to bedzie potem .... ach zero marudzenia .... Obiecalam ze nie bede wam sie zalic tylko sie usmiechac:-)

witam! oj słodziutka jak ty mnie zestresowałaś dzisiaj... cieszę się że wszystko jest dobrz i będzie dobrze ;-) bo to my się modlimy za waszą trójkę!!!!!
Widzę że temat tsh był, dobrze że u mnie było ok przynajmniej w styczniu miałam około 1,6 wiec nie panikuje, zbijac nie mam co a po za tym to ja chudzielec jestem waże 47 kg nawet należałoby sie przytyc ale ja nie potrafie :-/
w sobote byłam bociany pooglądac i wiecie co ja widziałam :O mówie do mojego M "patrz chyba już młode mają" a on sie odwraca i patrzy i mówi "chyba raczej dopiero są w trakcie roboty" jej jaki to był widok kudlących sie bocianów :O szok jak one to potrafią z tymi dlugimi nogami samiec stał na samicy haha dobrze że jesteśmy ludzmi bo taki szybki seks mi by nie odpowiadał ;-)
przez ten wyjazd w sobote na motorze ja z otwartym kaskiem teraz mam zapchane zatoki i biore tylko rutinoscorbin bo co ja mam biedna zrobic jak my co dwa dni staraczki robilsmy :-/ hihi musze uważac z lekami teraz bo kto wie czy coś sie nie kluje we mnie akurat teraz :? łep mi pęka bolą zatoki ale jakoś dam rade, przynajmniej czuje że to schodzi powoli... głupia byłam tak szalec w otwartym kasku, mój m jak zobaczył w niedziele jak wyglądam to dzisiaj mi juz kas zamykany kupił zebym miała jakby co...

dobra zmykam plusk, żałuję że nie miałam aparatu w tą sobotę zrobiłabym fotke tym bocianom bo chyba cos nam chcialy przekazac hihi

Izunia co przeszkadza się starać i robić prawko? Znaczy zdawać prawko? Wrzućice na luz. Róbcie to dla przyjemności a nie dla staranek i jak ciąża ma być i przyjść przyjdzie do Was w lecie.. wiesz że czasem trzeba się dłużej starać...

Pati.b witam. A boćki.. jak widzę je cały czas

Moj sie boi bo własnie na szybko robił prawko by byc dla mojej dyspozycji jak bede w ciazy i nie wyszło dlatego chce by poczekac ale po cichutku licze ze w tym roku dolacze do Was z nowym suwaczkiem :-) NIE TRACE NADZIEII choc czasem mi smutno ze tak maz to widzi

cześć

Oj Edzik ależ tutaj stresujesz..... odpoczywaj z pięknym ciążowym usmiechem na twarzy.... przecież wszystko jest ok.....

tematy badankowe bardzo ważne.... zwłaszcza okazuje się że ta paskudna tarczyca potrafi namieszać a przecież można leczyć.....

Ola PM.... ja też po ostatnim poronieniu zabrałam się za szukanie pracy, musiałam coś zmienić bo jeszcze tam mnie denerwowali.... i się udało... mam fajną pracę (ale fakt że w poprzedniej ludziska były fajniejsze)

Pati bociany podglądałaś:szok: to nieładanie, mam nadzieję że nie przestraszyłaś ich bo inaczej kto będzie maleństwa roznosił jak przegapią dni płodne????????

Aga Kusicielka ty juz przestań te cycki macać!!!!! i nie stresować się już..... bo ja przez was tutaj osiwieję:baffled:.....

a u mnie nic nowego.... okularki dzieciątka zamówione.... jedynie zapłaciłam 306 zł..... masakra.... ale cóż takie życie...

miłego wieczoru
pa pa

reklama
Edytko to cudnie że wszystko na razie w porządku,teraz byle do czwartku ale będzie dobrze:-)

A co do bocianów,każdego roku na wiosnę je spotykałam a w tym roku choć bardzo się rozglądam to żadnego,pewnie chcą mi powiedzieć że wtym roku nic mi nie przyniosą:tak:

Do góry