reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Każda będzie sie chwalić. Nie ma innej opcji. Tyle że jednym udaje się szybciej a inne muszą stoczyć ciężką i długą walkę o swoje maleństwa.

reklama
No widzę że humorki trochę lepsze i pozytywne nastawienie jest. Znaczy się że nie muszę znów łopaty na dołki szukać. I tak trzymać.

Do dzisiaj nie wiedziałam Alicja który to tc. Dzisiaj policzyłam bo musiałam u ginki. Ostatnią @ miałam 23-25 marca. Bo plamiłam najpierw ale w sumie pierwszy krwawienie było wieczorem 24. Ale przyjmijmy że 25 marca.
Wiec liczę że chyba już 5t5d ale owulkę jak zawsze miałam późno - przynajmniej tydzień.. więc zapewne jesio wcześniej jest. Po becie widać i zresztą jak byłam u ginka co przepisałam mi antybiotyki bo była chora podczas owulki - nie wiem czy pamiętacie...!!! To wskazał że owulka była gdzieś 13-14 kwiecien.
Jesooo ale się rozpisuje ostatnio o sobie :sorry2::shocked2:

ach kobietki moje..... samo życie....

Karola naprawdę ci współczuję.... ja po jednym clo byłam jak naćpana więc ty chyba jesteś jak bomba zegarowa:baffled: mam nadzieję że w końcu wszystko zaskoczy i zobaczysz piękne II:tak:

Alicja ty już łapy od Wiesia zabieraj.... masz swojego.... a teraz miesiąc miodowy więc szalejcie króliczki:-D:-):tak::-D:-)

Edziulka ja jak zwykle ukrywam swoje uczucia.... chyba taki mój urok..... ale jak się wkurzę to chować się wszyscy:tak::tak::tak:

idę pogonić moje dziecię do mycia i spania....

ale wiecie co...... dzięki że jesteście......

gloria pewnie ze nie. Choć czasem i tutaj dzień będzie gorszy. I dobrego BB nie omina dołki. Ale ważne jest szybko z nich wyjść... i nie wpadać często.

Alicja u Wiesia mojego :cool2: wsio ok. Troszkę się dzisiaj zmartwił ale ogólnie w miarę ok. Piszę w miarę bo teścia tym razem mamy w szpitalu ... ale to tak zebyśmy nie zapomnieli z Wiesiem jak szpital wyglada..

Alutka buziaczi specjalnie dla Ciebie :*****************

reklama
Do góry