reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam moje kochane dziewczynki

Dziękuje za tyle ciepłych słow, modlitw, kciuków i esków i wogóle dziękuje za wszystko.

Andzi :zawstydzona/y:;-)
Pięknie wyglądacie..

Nie jestem wstanie Wam poodpisywać. Choć wszystkie zaległości nadrobiłam jakoś wyleciało mi z głowy co komu i jak :baffled::confused::dry::sorry2: wybaczcie mi.

Tyle co pamiętam....

Martusionek zbijesz hormoniki.. będziesz pod opieką gina endo i będzie tym razem wszystko ok. Wierzymy w to całym sercem.

Pati śliczne Aniołki. Dostałam maila. Ale dzisiaj sama wiesz jaki mam zamotany dzień... w tym tyg na 100% prześlę kasę.. tyle że nie wiem czy będzie to jutro czy pojutrze bo dzisiaj pozapłacałam Zusy i muszę zrobić wpłatę..:zawstydzona/y: do banku.

Jak widzicie jakie badania są ważne, mi dzisiaj jeszcze raz wszystkie oglądnęła.. powiedziała że faktycznie nie ma się do czego dopczepić:shocked2: więc sama nie wie co i jak. Że są jeszcze badania które mogłabym zrobić.. na tą krzepliwość itp.. te co Ty Marzenko robiłaś.. jakieś mutacje itp. Ale powiedziała że jak będzie dzidziuś to oprócz kaprogestu właczy jeszcze dawkę polopiryny S czy aspiryny (ponoć to samo działanie) w takiej dawce ze nie zaszkodzi dzidziusiowi a może pomóc..
Bo chyba ze sterydami da sobie spokój :sorry2::dry:cokolwiek to znaczy. Następna wizyta z usg w czwartek na 18.45 żebym spokojnie zdążyła po pracy.
Mówiłam o tych zbędnych kg i mówiła że własnie kobiety po przejściach takich jak my z niewiadomych przyczyn (mimo że np tarczyca jest w normie) tyją..:confused: ale żeby nie popadać w paranoje i takie tam.
Zapytałam czy tel aktualny mam i czy mogę dzwonić zawsze o każdej porze dnia.. i nocy. I czy będziemy się widzieć co tydzień w pierwszym trymestrze ciązy jak wszystko będzie przebiegało pomyslnie. Ona odpowiedziała że jeśli tylko tego potrzebuje to tak.
Tyle o mnie..

A Wy wybaczcie mi dzisiaj amnezję...:zawstydzona/y:

Oj Ola wybacz tylko przygotowuje obiadokolacje dla meza bo jeszcze jest w pracy ale zaniedłgo wróci i cos trzeba przyszykowac ;-)

Edytko ciesze się że jest dobrze :**

Brzuchatki - wszystkie jesteście przesliczne :)

hej dziewczynki...ja dzisiaj boski dzien mialam..pojechalam na uczelnie by dowiedziec sie ze nie ma zajec :p bosko..pozniej do kolezanki na plotki, do mamy i do domu..tak mi od wczoraj zatkało drogi oddechowe ze umieram - nos zatkany tak ze az mi oczy lzawia..

wlasnie siedze i przekształcam moje CV, jutro w pracy podrukuje w wieeeeeelu kopiach i zaczne szukanie pracy w zawodzie, pozniej wizyta na uczelni a o 14 rozmowa z szefem..heheheh - ciekawe co mi ciekawego powie na moje argumenty.. :)

piersi mnie dalej pobolewają i tyle...juz nawet nie doszukuje sie objawow ciazowych - pewnie za tydzien @ przylezie...prosil ja tu ktos?

reklama
WItaj Olu i Asiu.
Nie jestem zmęczona. Dzisiaj cały dzień przespałam by się nie denerwować i przespać nerwy. Jakoś się udało. Nie denerwuje się już a wierzyć wierze. Sama gince powiedziałam że zrobimy wszystko co ludzie a jaki plan na Górze.. się okaże. Ja wszystko przyjmę i będę walczyć. Choć czasem chce sie powiedzieć dość.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry