reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jejku nie mogę się tego uczyć mam już dosyć tej poprawki, tego doktora :angry:

Teściowa przyjeżdża i idziemy kupić odkurzacz :-)

Słuchajcie mój M. ma dwa pomieszczenia gospodarcze, jedno wydzierżawił na sklep spożywczy, a drugie stoi puste i tak kombinujemy nad siłownią... Ma znajomego który pracuje w branży rekreacji. A ja bym stworzyłam kobiecy, estetyczny klimat, z muzyką jakie lubimy no i miałabym swój biznes :-)

Co myślicie o siłowni i fitnessie tylko dla kobiet? Dałoby radę?

reklama
Witam!
A ja byłam dziś u swego ginekologa i dowiedziałam się ,że mam przechodzoną toksoplazmozę więc to może było przyczyną odejścia mego Aniołka :-( Mam sie zgłosić do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni chorób odzwierzęcych i zobaczymy. ale się strasznie boję...

Witam dziewczynki...:-D:-D:-D

Martusionek a masz kota ???? wiesz toksoplazma faktycznie moze byc przyczyna poronieniea. z dwojga złego lepiej poronienie niż chore dzieciątko,, wiesz ta choroba robi wiele złego, któraś z dziewczyn wrzucała linka na tem temat...

Syla, weszłam pare razy czy to sie liczy czy tylko jedno wejscie z jednego kąpa??:-D:-D:-D trzymaj się,,,,

Ruda wiem ,że CI cięzko,,,,,, każda z NAS to przechodziła, ale zobaczysz będzi edobrze i jednego dnia bedziesz sie śmiała z nami drugiego płakała, ale razem damy rade....

MIRCIA , MOrdoklejka, pogońcie swoich chłopaków,, juz czas....:-D:-D

ciekawe co u postptaszyny.....jak ona i maleństwo???

DLACZEGO TAK buziolki,,ale Two j bajbus juz duży,,,,:-D:-D:-D

Sonita, piekna fotka,, to Twoja psina,, pochwal sie i wrzuć fotkę,,,, widzęze cudny,,,,,:-D:-D:-D

ALSO cieszę sie że pomnik piekny,, a wy jak się czujecie....

gabi,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

ALUTKA<,,,, a ty praca praca,,, ajakieś ataranka w drodze czy czekasz na wakacje????

ONA,,,,, wyłaż z tego allegro i wracaj do nas ale to już....

KAROLKA niech juz włączą CI tego neta ,,,,,,, bo my TU TĘSKNIMY....:tak::tak::-D:-D:-D

SŁODZIUTKA...specjalnie dla CIEBIE.... ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~zbieraj EDI do wora..............~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a to dla reszty dziewczynek...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~łapcie,,,,,:-D:-D:-D

NIUSIA ,,życzę wkońcu znalezienia pracy.........:-D:-D:-D

SELENKO.....a ty gdzie znowu ????

ANETKO WITAM<,,,,, i dla CIEBIE..~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D

Kingus jak si e macie dziś?????
Szafirku, pixelko,,marlenko, koti,,,ALicja, Pati, pysia, okazone, anesto,,,,buziolki,,

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,
Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola,

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH:-D:-D:-D:-D
Pixelka,Alutka,Sasetka,Wonka,Sonita,Gosia,Wróbele k,Alutka,Iławianka...pozdrawiam,, niewymienione bo pewnie zapomniałam pozdrawiam......:-D:-D:-D:-D:-D

Hm,, AGA IRLANDIA mówisz że ty na kiełbaski i na wedliny..kurczrcze to ja powinnam na dziwuche heh drugi dzień zacinam słodkie bezy i wszystko co słodkie mnie ciągnie.....heh a wędliny fuj,,,,,,,,:-D:-D:-D

AGUNIA irl... spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe,życzę tego synka upragnionego....:-D:-D:-D

AGA AJ...... buziolki:-D:-D:-D

OLCIA......:-D:-D:-D cmok......

AGI jak się masz????

Oj Kasiek Kasiek moje staranka muszą poczekać nie wiem do kiedy ale jeśli nie będę mogła w tym roku to chyba mnie coś trafi!!!!!!!!!:crazy:
Narazie mój M poszukujący pracy, ja mam umowę do sierpnia więc brak stabilności:-(
ale spoko nie rezygnuję......... nawet już folik zakupiłam, a nóż coś mi się poprzestawia:tak:

ale ty masz piękne fotki, zgrabna mamusia jesteś......................

Sonita takie miejsca dzisiaj są bardzo modne, ważna jest dobra lokalizacja i oczywiście atmosfera tam panująca........ ale pomysł fajny zwłaszcza że macie swoje lokum.......

Obecnie kota nie mam ale kiedyś miałam jak byłam dzieckiem .No i teraz latem przybłąkał się kot na podwórku i się nim opiekowałam karmiłam brałam na ręce ... może to i wtedy?

reklama
Hej,ja się melduję po ginie.chwile grozy były,w sumie zeszło kilka godz.:dry:
Podłączyli ktg,a tu dziecko się nie rusza,tętno cały czas 210 (a norm.140-150) i zapis serca prawie równa linia:szok: Jedna pielęgniara,kazała mi coś słodkiego,ale druga zawołała gina,mina mu zrzedła,powiedział, nic nie jeść(bo jak pętla na szyi i się zacznie ruszać to...),że natychmiast usg.Wyglądało,że dziecko dusi się pępowina,więc wizja szybko szpital,cesarka.Na usg nie było widać na szczęście pętli w okół szyi.Pobrał mi posiew i kazał samej do laboratorium zanieść,żeby wyniki były szybciej,niż jak on wieczorem zaniesie.No i iść piechotą i zjeść po drodze snikersa i zobaczymy.Hmm 3 ulice dalej,a ja najwyżej kilka metrów po domu robiłam.Doszłam ledwo.Wróciłam.Tętno nie od razu,ale wróciło do normy,dziecko zaczęło się ruszać,tylko skurcze po spacerze to się zapisały piękne,regularne,porodowe:baffled: Wygląda,na to,że sobie mała gdzieś zacisnęła pępowine,ale nie na szyi.Strachu się jednak najadłam.Przynajmniej mi się w kolejce nie nudziło,bo cała poczekalnia ludzi,a gin się mną natychmiast zajął i kilka razy na ktg i usg wchodziłam bez względu na kolejkę.Mam pilonować bardzo ruchów,zapsiwyawc,ile kiedy i jak coś to do szpitala.
chodzić powoli mogę,na ile dam radę,żeby nie powodować takich skurczy jak dziś.
Mała waży 2700.Szyjki nie mierzył,bo nie ma co.Ale pomacał,jakieś tam kilka mm bez zmian jest.Rozwarcia nie ma.Powiedział,że teraz to nie ma znaczenia,że ta szyjka taka icut ciut.
Ech,ale mam dość.A skurcze całkiem, całkiem.Cholercia.
Dobra,muszę niejadkowi coś wcisnać.Na razie.

Ostatnia edycja:
Do góry