reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaaa Marzenko pewnie że mozesz liczyć na mnie i eski.. jesli tylko coś wiedzieć będę pierwsza..Bo mogę być w pracy. Skończyło się słodkie lenistwo...:wściekła/y:;-) Buziaczki dla Ciebie

Andzi kochana Tulę!! I gratuluję postępów. Ty wiesz!

Szafirku Kacperek zaśpiewa coś dla cioci? Jestem pod naprawdę dużym wrażeniem jego popisów wokalnych!

Alutka... i jak mija dzień w pracy?

Już mnie nie ma

reklama
Mireczko wyglądasz pięknie Adrianek bedzie zachwycony jak zobaczy mamusię. Byłam dzisiaj w poradni z małą wszystko jak w najlepszym porządku następna wizyta dopiero 10 czerwca pozdrawiam i zmykam bo muszę przygotować się do zajęć a jutro prowadzę je z całym przedszkolem czyli ok. 100 dzieci. Pozdrawiam pa

MIRCIA WYGLĄDASZ WYSTRZAŁOWO<<<<heh widać że szykujesz się na coś wielkiego,, no ADRIANEK DIZS WNOCY CZUJĘ ZE ZECHCE DO NAS ZAWITAC>>>>

GABI, tak mi przykro,że musiałaś takie rzeczy przechodzić,,masakra, dobrze ze tak sie to skączyło, uważaj na siebie teraz,,,,:tak::tak:

BUZIAKI DZIEWCZYNKI..;)

Hej dziewczyny:-)
Angelka mysle ze do soboty pogoda sie poprawi i uda ci sie umyc okna:tak:

Sonita świetny pomysł z tym fitnesem sama chetnie bym chodziła:tak:

Gabi trzymam kciuki aby twoja dzidzia więcej ci nie napędzała strachu:tak:

Danula teraz juz napewno wszystko bedzie dobrze, trzymaj sie;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny których nie wymieniłam:-):-):-)

Witajcie moje kochane

ja własnie zrobiłam sałatkę grecką mojemu M na jutro do pracy, boczek gotuje się w kuchni wydając niesamowite zapachy... zaraz robimy sobie hot-dogi na kolacje
Już się głodna zrobiłam.

Hej
melduje,ze szyne znalazłam,leżała u niemców,zadzwonili,przeprosili i mają wysłać ekspresem bezpośrednio do klienta:-)
Super :-)

cześć dziewczynki :-) witam was jako świeża mężatka :-)
Miło, że wpadłaś :-D:-D

hej ola
lece za chwilke bo musze dziewczyny do szkol rozwiesc a pozniej z kolezanka ciezarna do szpitala na wizyte bo ona angielski kiepski ma wiec jej pomagam:)
Oj Ty nasz pracusiu :-):-)
Witajcie, ja juz po zabiegu.
Witaj, przytulam

Dziewczyny, dlaczego zamiast lepiej czuję się coraz gorzej.
Daj sobie trochę czasu. Przytulam.

A ja przed chwilą byłam na cmentarzu, bo mamie pomnik zakładali i wyszedł naprawdę ładny i zdjęcie takie ładne. Ach, aż mi łzy w oczach stanęły. Na pomniku jest też przerobiony fragment tego wierszyka co kiedyś Carri chyba wkleiła.
Na pewno jest bardzo ładny.

Co myślicie o siłowni i fitnessie tylko dla kobiet? Dałoby radę?
Super:-) Często jest tak, że kobiety się wstydzą ćwiczyć przy mężczyznach, dla mnie pomysł bomba:tak::tak:

Kingus jak si e macie dziś?????
Dziękuje dobrze:-)

Hej,ja się melduję po ginie.chwile grozy były,w sumie zeszło kilka godz.:dry:
Jejku, dobrze, że wszystko w porządku.

a... i dostałam @ :-D:-D:-D
Super to już ostatnia ;-);-);-)

Fryzurka dużo się nie zmieniła, bo włosów nie obcinałam, tylko ładnie zafarbowałyśmy odrosty i trochę końcówki podcieła mi fryzjerka,
Piękna mamusia.

Zamówiłam sobie spodnie ciążowe na allegro i dziś przyszły są super, fajnie wykończone i nie wyglądają na ciążowe. Nie będę musiała już z rozpiętymi spodniami chodzić ;-);-)
Teraz uciekam bo zaraz kolacyjka :-):-)

ja sie tylko witam ...pozdrawiam Wszystkie babeczki z BB
Mircia trzymam kciuki tez tak czuje ze lada chwila dzien Adrianek bedzie na swiecie
buziaczki

reklama
hejka dzięki dziewczynki;-)

Gabi no to niezły szok przezyłas, a tobie nie podawali moze sterydkó na płucka dla dzidzi? Lezalam teraz z dziewczyną w 36 tyg. miala regularne skurcze porodowe, byla po tych sterydach więc sie tak nie martwiła, ale chciala zeby chociaz do 37 tyg wytrzymac, no i sie wszysto zatrzymalo i pewnie urodzi po terminie..heheh

Do góry