reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mireczko to chyba wykonasz plan i M będzie miał najpieniejszy prezęt :) (to chyba imieniny :))
Gabi kciukasy zaciśnięte :)
Styla prośba spełniona
Edi Andzi :)
Pozdrawaim

reklama
also Ty mi kobieto teraz II nie życz najpier to ja musz prace znaleść a dopiero potem moge o dzidzi myśleć niestety rzeczywistość jest zupełnie inna niż byśmy chcieli . . .

sonita dziękuje za słoneczko :-)

Niusi@
to jest pomysł :-D mnie terz brzuch napierdziela...:wściekła/y: a tez nic... a później przemianujemy zwiazek na dla tych które nie czekaja na @ tylko na II kreseczki :-D

oj miałąm straszne parcie na te II ale teraz niestety musiałm wyłączyć myślenie o dzidzi nie ma innego wyjści trzeba mieć co dzidzi dać jeść sama się nie utrzma :-)

Niusi@ zobaczysz ze szybko doczekasz sie chili gdy zdecydujesz sie na dzidziusia :tak:
Życzę Ci powodzenia w szukaniu pracy (wiem co to znaczy teraz szukac bo sama jestem właśnie w trakcie...) :-)

Miłego popołudnia :-)

Niusi, ja myślałam, że Ty już chcesz te II kreski. W takim razie życzę Ci ich wtedy kiedy będziesz chciała :))).

Anetka, teraz stawiają pomniki inną techniką, a jeżeli chodzi o ten mojej mamy to już w ogóle nie było problemu, bo moja mama ma grobowiec. Ważne tylko było, żeby nie było mrozu.

reklama
witam się z pracy.......
buziaczki dla wszystkich.......

Niusi a może te II tak bez twojej wiedzy??? różnie w życiu bywa........

Mircia no to myślę że z góreczki:-D, juz pewnie po fryzjerze??? i jak Adrianek??? wytrzymał???

Gabi daj znać jak z maluszkiem i resztką szyjki..............

Wróbelku?????????????? czekamy

Do góry