reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mireczko to chyba wykonasz plan i M będzie miał najpieniejszy prezęt :) (to chyba imieniny :))
Gabi kciukasy zaciśnięte :)
Styla prośba spełniona
Edi Andzi :)
Pozdrawaim

reklama
also Ty mi kobieto teraz II nie życz najpier to ja musz prace znaleść a dopiero potem moge o dzidzi myśleć niestety rzeczywistość jest zupełnie inna niż byśmy chcieli . . .

sonita dziękuje za słoneczko :-)

Niusi@
to jest pomysł :-D mnie terz brzuch napierdziela...:wściekła/y: a tez nic... a później przemianujemy zwiazek na dla tych które nie czekaja na @ tylko na II kreseczki :-D

oj miałąm straszne parcie na te II ale teraz niestety musiałm wyłączyć myślenie o dzidzi nie ma innego wyjści trzeba mieć co dzidzi dać jeść sama się nie utrzma :-)

Niusi@ zobaczysz ze szybko doczekasz sie chili gdy zdecydujesz sie na dzidziusia :tak:
Życzę Ci powodzenia w szukaniu pracy (wiem co to znaczy teraz szukac bo sama jestem właśnie w trakcie...) :-)

Miłego popołudnia :-)

Niusi, ja myślałam, że Ty już chcesz te II kreski. W takim razie życzę Ci ich wtedy kiedy będziesz chciała :))).

Anetka, teraz stawiają pomniki inną techniką, a jeżeli chodzi o ten mojej mamy to już w ogóle nie było problemu, bo moja mama ma grobowiec. Ważne tylko było, żeby nie było mrozu.

reklama
witam się z pracy.......
buziaczki dla wszystkich.......

Niusi a może te II tak bez twojej wiedzy??? różnie w życiu bywa........

Mircia no to myślę że z góreczki:-D, juz pewnie po fryzjerze??? i jak Adrianek??? wytrzymał???

Gabi daj znać jak z maluszkiem i resztką szyjki..............

Wróbelku?????????????? czekamy

Do góry