reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej jesto rendgen macicy podczas tego badania wprowadzają kontrast do macicy i robiom zdjęcia rendgenoskie znieczulenie miejscowe ale ja choruje na astme oskrzelowa wiec niewiem jakie zniecszulenie dostane ? wspominałaś coś o zkazie krwotocznej ja miałam podejrzenie ale wyniki podstawowe nic nie wykazały bo mi podczas zwracania na całej twarzy wychodzą wybroczyny popenkane naczynia krwionośne ale lekarze mowia ze to normalne ze podczas wymiotów rośnie ciśnienie krwi ale ja niewiem czy to normalne skoro podczas porodu jest owiele wiekszy wysiłek i co wtedy moze się stać ?? dzięnki za szczegułowe informacje . masz jakieś swoje maleństwo ?? Ja bardzo bym chciała mieć swoją pocieche dzieci są takie urocze nic nie przyniesie tyle szcześcia i radości w rodzinie jak taki maluch. pozdrawiam

reklama
Witam moje kochane
Anetka no balowałam czekałam na Ciebie ale ta limuzyna to Ci chyba gdzieś nawaliła normalnie :-D:tak::szok::angry:
Syluś a jak wejde z 1000 razy to też sie liczy :happy::rofl2::rolleyes::errr:
Mircia - ja nie chcę krakać al ty wiesz Adrianek to lada chwila sie pojawi :tak::tak::tak:
Gabi - kciuki dalej zaciśniete :tak::-):tak:
Also -chomik super agent :tak:;-):happy:
no a u mnie bez zmian wczoraj była tesciowa i bracia mojego M posmialismy sie troszke i wieczor zleciał, byłam dziś w UP pani dała 3 oferrty z czego w jednej włacza sie poczta głowsowa :angry::angry::angry::crazy:, w drugiej pani wymaga kursów archiwizacji firmy :angry::baffled::crazy: no a 3 trzeba wysłac poczta wiec nadzieja jakas jest ale szczerze to rece już opadaja:confused::oo::sad:
A ja dalej czekam na @ miala przyjsc 10 maraca a tu dalej niet przestaje mnie to bawić dzić 31dc cycki mi zaraz rozerwi albo wybuchna jak granaty :szok:a żeby nie było robiłam test i nic nie wyszło więc to tyak jak myślałam wina choroby buuuuuu
ściskam Was mocno będe podglądac i przeglądac ogłoszenia :tak::-)

Ale ładna pogoda się zrobiła w Gdyni, słoneczko, niebo błękitne ahh :-):-)

Na świętego Grzegorza (12 marca) idzie zima do morza.
:-D:-D:-D

Wiecie co ostatnio jadam?
Deserki BoboVita po czwartym miesiącu życia :-) Pyszne są, takie delikatne, ale drogie, sama muszę spróbować zrobić, będę mojemu maleństwu potem takie przygotowywać, tak :tak:

Niusia, może @ jeszcze nie przyjdzie? Życzę Ci tego z całego serca, a nawet jeśli, to mam nadzieję, że wtedy następna nie przyjdzie.

Cześć Anetka :).

A ja przed chwilą byłam na cmentarzu, bo mamie pomnik zakładali i wyszedł naprawdę ładny i zdjęcie takie ładne. Ach, aż mi łzy w oczach stanęły. Na pomniku jest też przerobiony fragment tego wierszyka co kiedyś Carri chyba wkleiła.

cześc Also :)

przepraszam ze tak pytam... tak wczesnie zrobiliscie pomnik? u nas mowia ze najwczesniej po mniej wiecej roku...
Zapalam
[*] dla Twojej mamusi...
images

reklama
Do góry