reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć babki.
Nie czytałam co u Was,więc na razie pozdrawiam:blink:
Jak tam Mirka i Magda?
Buziaki dla wszystkich.
A to wielkolud dzisiaj,35 tyg.5 dni,101 cm w pasie,95 w cycach,na plusie jakieś 6-7 kg.
Widać jak ktoś tu wypiął pupę do zdjęcia:-D
zdjcie245.jpg

a musze Wam powiedzieć ,że mój psiak pogodzony z losem śpi albo w swoim nowym łóżeczku albo na fotelu:-)jestem w szoku,obyło się bez problemów

Iza... no to gratuluje psiaka :-) madry zwierzaczek... nie chce podpasc pani :-D
Ale tak na serio...to na prawde sukces... bo psiaka nauczonego spania w poscieli bardzo trudno tego oduczyc :tak:

Witajcie dziewczyny :-)

Anetka to co zaczynamy znowu imprezę od rana? Gorzołki nie bierz ja mam nadmiar ;-)

Gabi piękny brzuszek :-)

zobaczymy dalej to 2 noc dopiero:-)
ale brakuje mi go jak diabli ja potrafiłam go przez sen nieraz pogłaskać:-)

reklama
weterynarz mi gak poradził,on ostatnio strasznie absorbował wszystkich,szczekał potrafił to robic po pół godziny bez przerwy ,a weterynarz mówi,że to próba dominacji więc musieliśmy powziąc jakies kroki albo dac sie zdominowac:-)

Do góry