reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
słuchajcie jak naprawię swoja miotłę to przylecę hihi
póki co musze na tyłku siedzieć i szukam szyny ,Niemcy twierdza,ze wysłali a oddział w Gdansku nie dostał i czekam na potwierdzenie pisemne od Niemców a klient w Gdansku sie wscieka:-)haha dom wariatów

witch-ln041.gif

ja też najbardziej lubię ten środek transpotru :-D przynajmniej w korkach sie nie stoi :tak:

Ale masz Izunia kocioł w pracy :baffled:

A ja jak sie wykuruje...mam nadzieje ze zdaze to idziemy w sobotę z M na urodzinki jego brata do fajnej knajpki na rynku... to se troche poszaleje...:szok:
zastanawiam sie tylko czy wystapic w szpilach jeansch i jakies eleganckiej bluzeczce... czy wskoczyc w seksowną mini i kozaczki...:confused::zawstydzona/y: tylko nie wiem czy w moim wieku jeszcze wypada ;-);-);-)

słuchajcie jak naprawię swoja miotłę to przylecę hihi
póki co musze na tyłku siedzieć i szukam szyny ,Niemcy twierdza,ze wysłali a oddział w Gdansku nie dostał i czekam na potwierdzenie pisemne od Niemców a klient w Gdansku sie wscieka:-)haha dom wariatów

Jaka szyna? Taka torowa pod pociąg? :-)

witch-ln041.gif

ja też najbardziej lubię ten środek transpotru :-D przynajmniej w korkach sie nie stoi :tak:

Ale masz Izunia kocioł w pracy :baffled:

A ja jak sie wykuruje...mam nadzieje ze zdaze to idziemy w sobotę z M na urodzinki jego brata do fajnej knajpki na rynku... to se troche poszaleje...:szok:
zastanawiam sie tylko czy wystapic w szpilach jeansch i jakies eleganckiej bluzeczce... czy wskoczyc w seksowną mini i kozaczki...:confused::zawstydzona/y: tylko nie wiem czy w moim wieku jeszcze wypada ;-);-);-)

Jak nie wypada? Ubieraj się kochana a nie pytaj ;-) kozaczki i sexi mini koniecznie ;-)

reklama
nie do bramy garażowej:)
trudno jst na odległośc takie sprawy załatwiać ale ja jestem od tego specjalistka,niemcy musza mi wysłać list przewozowy podpisany,ze wysłali ,jeśli nie to oznacza,ze sa winni i beda placić za zrobienie nowej:-)

Do góry