reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sonita są tutaj dziewczynki z Gdyni więc napewno chętnie udzielą Ci pomocy w szukaniu dobrego ginka!

Alicja bananiaro-lodziaro kochana Ty tutaj nam nie rozpaczaj że kroczę Cię boleć będzie bo po takiej jeździe z bananami to nie powinno :-p:-D:rofl2:
Mówisz czerwień? Pieknie pasuje do Twojego avartku. w jedne dzień anielica w drugi diablica :-p:sorry2::rofl2:

Danulka ja zawsze powtarzam że chce raz jeszcze swój wlasny ślub!!!

Kusicielko a Ty gdzie się podziałaś?

Carri a Ty czemu odwlekasz pójscie do lekarza. Popatrz na naszego zdechlunka.. lepiej jednak wyzdrowieć przed starankami nie uważasz?

Marzenko kochanie brakuje mi Ciebie!!!! ALe wiem wiem praca i praca...

Mika, Madzia czekamy na rozpakowanie!

reklama
Wszystkie dziewczynki bez wyjątku całuje w pyszczki.. czy buzialki jak kto woli.
Mocno trzymam za Was kciuki..
I idę spać. A mam o czym w nocy myśleć. A rano pobudka o 3..

Więc mykam

papatki moje lejdis

Alicja intersy to ja bardzo lubię :-p

witam

witam nowe dziewczynki nie jestem na bierzaco i nie pamietam czy sa nowe nicki...ale lepiej jak by nie bylo ...

edytko witaski i buziaczki dzisiaj pracowalam tylko 8 h a i tak czasu malutko ...postanowilam chlopakom zrobic obiad niech ich bedzie hihi

dziewczynki piszecie strasznie duzo a ja mam skleroze i nie papietam ...

sonita ja tez jestem na etapie poszukiwaniaa nowego gina ...slyszalam od dziewczynek ze dobry jest maciejewski pytalam w pracy i dwie kupele do niego chodza i jest chwalony

anesto ...piekne dziewczynki

reklama
Do góry