reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien dobry ,
Pisze do Was z rana póki mam siły, bo nie wiem jak to bedzie pozniej
Jakies choróbsko mnie dopada goraczka, ból gardła i kichanie :baffled:
I chyba dzis mnie rozłozy do reszty...wiec nie wiem czy dzis do Was zajrze
Wczoraj juz czulam ze mnie co bierze ale spokojnie minal mi wieczór.

Widze ze wczoraj wieczorem było spokojnie.... ciesze sie z tego

Edytko ciekawa jestem cóz tak o 3 rano wstałas ??? Poza tym to pojde do lekarza w swoim czasie ....masz to jak w banku!

AgaAj zdrówka zycze.....

Syla mam nadzieje ze z kazdym dniem bedziesz sie czuc lepiej....Tule Cie !

Mircia na dzis masz termin, moze cos Adrianek w nocy zadziałał....czekamy z niecierpliwoscia

Mordoklejko....a ty jak tam ?

Alutka ....dzis myslami jestem przy Tobie...Wierze ze operacja sie uda i bedzie dobrze.. Jestesmy z Toba!

Angelika szkoda nerwów na te nasza słuzbe zdrowia....

Alicja .... tylko sie nie przepracuj! Juz sie nie moge doczekac Twojego slubu a potem zdjec ...młodej pary !

Kingus a co tam u Ciebie mdłosci daja sie juz powoli we znaki?

Cyniczna .....halo????

Iławianko dzis tez u Ciebie za oknem wiosna i słonce ? Bo u mnie jak naraziie deszcz..... przez cała noc

Koti ....obys meza w łózku nie wykonczyła

Pati,Szafirku,Aga28,KasiekKm,Ola,Anetko,Haniu,AgaIrl,Marlenko ,Danula,
Magdaleno,Sonita,Wróbelku i wszystkie nie wymienione dziewczyny ....serdecznie pozdrawiam i zycze milego dnia ...usmiechu.... i wiosennej pogody

Dobra czas na mnie ide sie spowrotem połozyc spac.... papap

reklama
Witam dziewczynki!!!!:-D:-D:-DWidzę,że tu już ranne ptaszki są...heh Witam CARII.....:-D:-D

Słodziutka,,,,,,,ty to chyba pomyliłaś się zpowołaniem,,,powinnaś być jakimspsychologiem i ekspertem od udzielania porad i wsparcia kobietom po stracie,,,,:tak::tak::tak::tak:mądre rzeczy piszesz jak zawsze i dla karzdego znajdziesz czas........to naprawdę mało spotykane,,,,,:-D:-D:-D:-DBuziaki...

SELENKO.....dlaczego WAS z MADZIĄ tak malutko,,,szybciutko wracaj tu do nas......:-D:-D

Alicja lubisz bananki,,heh jaj też......matko jeszcze 45 dni i będziesz,,,żonką,,,hehehe:-D:-D:-D:-Dsuperaśnie.....

Gabi trzymaj sie,,,,,juz nie dużo CI zostało......:tak::tak:

ALUTKA... trzymam kciuki,,mocno,,,mocno,,,,,,bedzie dobrze......:tak::tak:

Anesto..piękne dziewuszki......:-D:-D:-D

Słodziutka Twoja nowa fotka też śłiczna,,,:-D:-D

KOti..jak tam po weselu.......:-D:-D:-D

MARLRNKO,,,,,, SZAFIRKU......buziolki,,,

Wróbelku kiedy to usg?? jakos na dniach chyba,,, ciekawośc mnie zrzera czy to IGOREK:-D:-D:-D:-D

ONA ,,,,wracaj tu...

KAROLKA JA CAŁY CZAS CZEKAM NA CIEBIE.... TY WIESZ KOCHANA,,,,, BUZIOL.....:-D:-D:-D:-D

MIRCIA , MORDOKLEJKA w DWUPAKU,,,CZY COS SIE DZIEJE....???:-D:-D:-Dno chłopaki wyłazić do ciotek.....:-D:-D:-Dciotki fotek spragnione.., trzymam kciuki dziewczyny,,,,,

ALSO.....Twój suwaczek tez mknie do przodu ,że ho, ho......

Anetka,,,jak tam sunia,,śniegu brak pewnie smutna,,,,,:-D
OLUNIA.......trzymaj sie kochana.....

OLA.......buzioli,, dizś jeszcze nie na posterunku,,,,,:-D:-D:-D

AGA AJ...... co u CIEBIE.....widzęże chyba ku dobremu,,,corazz więcej CIEBIE,,,i dobrze wiosna idzię, musi być lepiej,,,,,,,:-D:-D:-D

AGA IRL.... a Ty kochana kiedy USG??? ale ciekawa jestem co tam skrywasz w brzuszku, piękne fotki na NK....:-D:-D:-D

Syla, jak się trzymacie,,, mam nadzieję,że coraz lepiej.....:tak:

CYniczna, kinguś, a jak wy sięczujecie, jak wasze fasolki......???

Pati,Aga28,Haniu,AgaI rl, ,Danula,Scarlet, kasia,iławianka, Koti,andżelika,Martusionek, Danula, Magdalenka
Magdaleno,Sonita
, Gloria,, PSIA, i wszystkie niewymienione dziewczynki pozrawiam,,,,,,buziolki

A u nas jakoś do przodu.... znów koszmary......bu,,,,,,,,,,znów strata,,,, i Franek znów śpiący jak na złośc nie pokazuje że ok,,,,,,ach te sny kiedy się skączą,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj byłam z Igorkrkiem w przedszkolu porzegnać się ,,,,i zabrać rzeczy,, panie powiedziały,ze będą tęsknic...... IGOREK zaniósłkwiatki i czekoladki, Pani dyrektor była bardzo miła,i mówiła,żebym złożył akarte pózniej dla obu,,,fajnie,,,,,będa razem chodizć jak Franio podrosnie.....;)
mam sentyment do tego przedszkola, wkońcu pracowałam tam ....:-D:-D:-D
no troszkę mi skzoda że Igor nie bedzi echodizł, ale on szczęśliwy,że zmamą w domku,,,,:-D:-D:-D:-D

Po za tym ok,,,,, coraz nas więcej i ciężej,,, wczoraj miałam troche kaca z pracą, ale dziś wiem że to dobry wybór......:-D trzymajcie sie kochane i miłego dzionka życze,,,,,:-D:-D

a wrzucam fotkęaktualna,,,,,,, FRANIA,,,hehe i mnie,,,,,,:-D:-D:-D
2009_02080089.jpg 22 tydz. FRANIO

Ostatnia edycja:
kasiek, ślicznie wygladasz :-)

a u mnie chorowitkowo nadal, ale jest coraz lepiej....

lekarz kazał mi duzo lerzec bo mi sie brzuch napina :zawstydzona/y:, no-spa 3 x dziennie, 0 przytulanek, dxwigania i ograniczyc ruch ... co najmniej 2 tyg, do pracy tez juz raczej nie wrócę. Dzis ide na ocene szyjki, podobno długa i trzyma ale poniewaz ciagle mnie boli "tam" to chce ocenic dynamike zmian... napewno bedzie dobrze, moje zle samopoczucie napewno z przemeczenia-byłam 9,5 h w pracy poprzedniego dnia a potem chore dziecko do 1-szej w nocy mi dawało czadu....

przez 4 tyg przytyłam 2,5 kg wiec zmiesciłam sie w normie i osiagnełam 60,5 kg, dzidziulek kopie strasznie, brzuch sie napina to tu to tam...rosnie w oczach :-)

pozdrawiam wszystkie dziewczynki..i juz do czerwca w domku...

Carri dużo zdrówka życzę

kasiekkm pewnie smutno Ci było zabierać Igorka z przedszkola,ale pomys, że teraz będziecie cieszyć się sobą nawzajem. A Franio w swoim czasie utuli Cie mocno

pixella w takim razie teraz tylko odpoczywaj i skup się na sobie i dzidzi. Jak tak mocno kopie to przynajmniej mozna przypuszczać, że piłkarz jakis rośnie

Alicja widzę, że stres przedślubny Cię nachodzi

Edytko cóż to za poranne wstawanie?

Wszystkie nowe aniołkowe mamusie przytulam mocno i piszcie bo sama wiem, że to pomaga.

Tak gnacie kochane, że jak jeden dzień nie zajrzę, to ju nie jestem w stanie nadrobić. Mnie dzisiaj jakieś choróbsko sięgnęło. Olcia poszła doprzedszkola i trochę rano jest problemów. Wieczorem mówi, że chętnie pójdzie, a rano płacze, że iść nie chce.
Miłego dnia Wam życzę i postaram się częściej zaglądać

hejka
ja juz na nogach
mężus obudził mnie o 8 rano z przeprosinami, choć to ja go powinnambo wczoraj mialam doła i wyłam jak głupia i mu zwymyślałam ze jestem beznadziejna i nie nadaje sie do ciąży i rodzenia dzieci, a on biedny musial tego wysłuchiwac 200km odemnie..ach kiepski wieczór miałam i tyle,
śniło mi sie ze pracowałam w przedszkolu...

a dzis o 12:45 mam wizyte i błagam o kciuki zeby ten maluszek tam brykał, bo boje sie okropnie!!!czuje ze jest wszystko dobrze i ze dobrze sie skończy ale strach ma wieeeeelkie oczy:-(

dziewczyny ja juz jestem na skraju wyczerpania psychicznego, boje sie każdego dnia, kazdego ukłucia w brzuchu,wszystkiego....

dzień dobry :-D

Kasiek:-)... no niestety sniegu brak... a z psinka musze wybrac się do weta... bo ma apre objawów które chcialabym sprawdzic i sie uspokoic... bo ja panikara jestem...
Czeklam tylko az nie bedzie tak mokro... bo zabloconej do weta jej wnosic nie chce...

martusionek witam wśród anipołkowych mam... dla Twojego Aniołka
[*]

Syla trzymam kciuki !!! mocno mocno !!! :tak: Trzymaj się kochana !!!

Koti...dalej złóżka nie wychodzicie ? :-D

Mircia jak tam Adrianek ?

Haniu a Ty gdzie się podziałaś ?

Danulka ja też się wpraszam na drinka :-D przywioze swoją wesleną :-D

Carri proszę nam tu nie chorowac... odpędzam chorubsko...a kysz !!!

Ola... a cóż to taki zapał do pracy dzisiaj ?:-p;-);-)

Wszystkie gorąco dziewczynki pozdrawiam !!! :-D:-D:-D

reklama
Witam dziewczynki
ja dzis byłam już w szitalu zawieśc te moje splujki hihi, zakupy zrobione, odebrałam dyplom z dziekanatu nareszcie studia mam za soba ocena końcowa wyszła 4 więc nie jest źle. Ostatnio mało mnie było bo nastroju niestety brakuje coraz bardziej, tak samo jak Wy czekam na wiosnę
a dla Was choć namiastka wiosny na dobry początek dnia
00008725.gif
pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zyczę miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry