reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny :-)

Anetka to co zaczynamy znowu imprezę od rana? Gorzołki nie bierz ja mam nadmiar ;-)

a jak...jak sie bawic to się bawic :-D to ja jakis soczek i przekąski przywiozę ;-)

zobaczymy dalej to 2 noc dopiero:-)
ale brakuje mi go jak diabli ja potrafiłam go przez sen nieraz pogłaskać:-)

domyslam sie... ja to najchetniej bym chciaąła żeby moja niuńka to przytulona do mnie spała :-D ale ona tylko czasami lubi zasnac między nami... zazwyczaj zasypia u mnie w nogach...ale zaraz idzie do siebie... chyba jej gorąco albo usypia nas i przynajmniej ma pewnosc ze nigdzie jej nie uciekniemy:-D bo normalnie to caly czas nas pilnuje :-D

reklama
Kasiek a ty znów miałas koszmary....mozeza bardzo sie tymi snami denerwujesz dlatego one Ci sie powtarzaja .......Fajnie jak Igorek bedzie razem z Franiem chodzil do przedszkola ....bedzie im razniej:) Chociaz Igorkowi było smutno ze musi narazie opuscic kolegów .... Poza tym pieknie wygladasz ....cuuudnie. Z ciaza Ci do twarzy !!!!

Pixelko ty sie kobito nie przemeczaj ....Zdrówka zycze dla córeczki a dla Ciebie zycze odpoczynku,Czekamy na wiesci od lekarza , mam nadzieje ze z szyjka jest dobrze.

Ozkane dzieki.... Mam nadzieje ze Olcia w koncu z radoscia bedzie chodzis do przedszkola ....Moze rano jest taka z powodu tych porannych pobudek, a zapewne chcialaby jeszcze troszke pospac ....

Ola zebys sie nie przepracowała!!!

Syla trzymam kciuki mam nadzieje ze po wizycie bedziesz radosna ...A i widze ze humorki ciazowe Ci dolegaja hehe Oj maz musi byc cierpliwy teraz...hehe

Aneto staram sie nie chorowac alemi to marnie wychodzi , jestem jakos osłabiona...Nie mam goraczki bo mam tylko 37stopni Jakos daje rade zaraz bede sie zbierac bo musze isc cos kupic na obiad hheh....

Niusia ...no to czekamy teraz na wyniki badan Gratuluje zakonczenia studiów !!!

Gabi ale masz brzusio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIEKNIE WYGLADASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danula witaj ......

Ja zmykam moze popołudniu sie do Was odezwe ...jak sie bede dobrze czuła

Anetka dobra zatem czekam na Ciebie ze schłodzoną gorzałką tylko dróg nie pomyl ;-)

Carri to do popołudnia i dobrego samopoczucia życzę :-)

To nawet psy takie rzeczy robią? Niedowiary ale jak trzeba to trzeba

poj... psiaki wiele różnycg rzeczy potrafia zrobic :tak::szok:

Anetka dobra zatem czekam na Ciebie ze schłodzoną gorzałką tylko dróg nie pomyl ;-)

postaram sie...chociaz ja to zdolna jestem...kiedys chcąc dojechac na lotnmisko w balicach tak pokrę ciłam trasę że wjechałam na autostrade i to w stronę katowic:-D

Anetka to może bezpieczniej będzie jak to ja ruszę po Ciebie bo jeszcze się okaże, że wylądowałaś na pomorzu :-D

Anetka to może bezpieczniej będzie jak to ja ruszę po Ciebie bo jeszcze się okaże, że wylądowałaś na pomorzu :-D

x_rotflx.gif
x_rotflx.gif
x_rotflx.gif

dobre...dobre... wiesz...ze mna to tak na prawdę wszystko możliwe Ja zakręcona istotka jestem :-D

łomatko... znowu mi tv szwankuje...a moj biedny M byl ostatnio na dachu i tak mocno przykrecil satelite ze bylo wszystko dobrze mimo ogormnego wiatru...a teraz znowu caly czas przerywa... chociaz wiatru brak... hę... chyba ze nam antenę ukradli :szok::-D

reklama
Nie no na co komu antena pewnie coś się znowu przesunęło. To wiesz ja na tą imprezę to jednak podjadę skoro taka zakręcona jesteś :-D

Do góry