reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ja od samego poczatku lezałam dla bezpieczeństwa na podtrzymaniu (od 4 tc według mojego lekarza a tak naprawde byl to 2 tc)
U mnie nic nie bylo widac za USG dlatego podejrzewali pozamaciczną, ale najprawdopodobniej zarodek nie zagnieżdza sie w macicy i wtedy wszystko leci:-(
Właczcie sobie tvn style jest wlasnie fajny program o kobietach na ktorych postawiono krzyzyk ze juz nigdy nie beda miały dzieci a one jednak mają!!!!!!
U mnie nic nie bylo widac za USG dlatego podejrzewali pozamaciczną, ale najprawdopodobniej zarodek nie zagnieżdza sie w macicy i wtedy wszystko leci:-(
Właczcie sobie tvn style jest wlasnie fajny program o kobietach na ktorych postawiono krzyzyk ze juz nigdy nie beda miały dzieci a one jednak mają!!!!!!
Alicja1985
Fanka BB :)
czekam niecieprliwoscia DDzaraz sie wygadam. Jak to było w tej bajce "nie naciskaj na mnie bo się w sobię zamknę"
Mam do was prośbę na jutro: mój tato ma dość poważną operację więc proszę o modlitwę i kciuki.................. wiem że w waszym wydaniu potrafią zdziałać cuda......
ALutka 3 mam bardzo mocno kciuki za Twojego tate
witam Was dziewczynki
Gabunia jak sie kochana czujecie ??
Alicja1985
a Koti gdzie juz ja M wyposcil M z lozka czy jeszcze nie
angelka123
i tylko nadzieja......
Edytka a widzisz jaka ja zdolniacha jestem hi hi
Dzis zadzwonilam do instytutu tam gdzie bylam panstwowo na badanie na obecnosc wirusów i odebrala pani doktor po 4 probie, przedstawilam sie grzecznie i pytam o wyniki ona szuka, szuka, ja czekam, czekam, nagle mila pani podchodzi pyta sie kiedy robilam badanie a ja ze w zeszlym tygodniu a ona zebym jej nie zawracala glowy i zglosila się za miesiac albo dwa no i rzucila słuchawką!
Witam nowe dziewczynki, zostancie z nami...
Dzis zadzwonilam do instytutu tam gdzie bylam panstwowo na badanie na obecnosc wirusów i odebrala pani doktor po 4 probie, przedstawilam sie grzecznie i pytam o wyniki ona szuka, szuka, ja czekam, czekam, nagle mila pani podchodzi pyta sie kiedy robilam badanie a ja ze w zeszlym tygodniu a ona zebym jej nie zawracala glowy i zglosila się za miesiac albo dwa no i rzucila słuchawką!
Witam nowe dziewczynki, zostancie z nami...
S
Sonita
Gość
Stan zapalny... Słodziutka co ja bym bez Ciebie zrobiła ! :-)
Stan zapalny, czyli infekcja?
Ciekawe jaka, zła teraz jestem, ze dopuściłam do jakiejś infekcji...
Mam jeszcze jedno pytanie i was nie zadręczam :-)
Pierwszą miesiączkę po zabiegu miałam 7lutego, dzisiaj 10marzec i nic się nie zapowiada, jak bardzo może się opóźniać?
Stan zapalny, czyli infekcja?
Ciekawe jaka, zła teraz jestem, ze dopuściłam do jakiejś infekcji...
Mam jeszcze jedno pytanie i was nie zadręczam :-)
Pierwszą miesiączkę po zabiegu miałam 7lutego, dzisiaj 10marzec i nic się nie zapowiada, jak bardzo może się opóźniać?
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Witam kochane, ciężkie dni mam po prostu dnia nie chce na nic starczyć,
A do tego jeszcze ta pogoda strasznie już miałam nadzieję że zima poszła sobie, a tu dziś tak padało i to śnieg brrrr.... ja potrzebuję słoneczka i ciepełka
Anesto piękne te Twoje księżniczki :-)
Witam nowe dziewczynki...
Edytko czuję się staro ale może dlatego że ostatnio jestem po prostu zmęczona... mój osobisty śpiewak zmienia tylko repertuar :-)
Miruś robi się zimno może Adrianek czeka na wiosnę ja też chciałam żeby mój M miał syna na urodziny niestety Kacper się urodził tydzień później, wiec i ty pewnie w tym roku musisz jeszcze wymślić prezent dla swojego M nie uda się pojść na łatwiznę (choć kto wie :-))
pomądrzyłam sie :-) a teraz zmykam
Selenko a co u ciebie ???
A do tego jeszcze ta pogoda strasznie już miałam nadzieję że zima poszła sobie, a tu dziś tak padało i to śnieg brrrr.... ja potrzebuję słoneczka i ciepełka
Anesto piękne te Twoje księżniczki :-)
Witam nowe dziewczynki...
Edytko czuję się staro ale może dlatego że ostatnio jestem po prostu zmęczona... mój osobisty śpiewak zmienia tylko repertuar :-)
Miruś robi się zimno może Adrianek czeka na wiosnę ja też chciałam żeby mój M miał syna na urodziny niestety Kacper się urodził tydzień później, wiec i ty pewnie w tym roku musisz jeszcze wymślić prezent dla swojego M nie uda się pojść na łatwiznę (choć kto wie :-))
pomądrzyłam sie :-) a teraz zmykam
Selenko a co u ciebie ???
reklama
slodziutka_e
Sonita nie wiem czy u Ciebie był stan zapalny. Bo nie znam Twojego wyniku hist.
A co do @ może jeszcze nie wszystko sie uregulowało. Może jeszcze nie wszystko wróciło do normy.. jeśli były przytulanki bez zabezpieczenia to.. mogłaś coś zmajstrować...
Albo może po prostu stres..
Asiu.. tak myślałam że tak szukałaś. Ale chylę czoła że Ci się chciało. Dziękuje czuje się zaszczycona...
Alicja :*** co z tym Wiesiem hihihi
magdalena26 kochana będzie Ci raźniej jak będziesz liczyć tygodnie ciąży od ostatniej miesiączki . Tak własnie robią gink..
A co do @ może jeszcze nie wszystko sie uregulowało. Może jeszcze nie wszystko wróciło do normy.. jeśli były przytulanki bez zabezpieczenia to.. mogłaś coś zmajstrować...
Albo może po prostu stres..
Asiu.. tak myślałam że tak szukałaś. Ale chylę czoła że Ci się chciało. Dziękuje czuje się zaszczycona...
Alicja :*** co z tym Wiesiem hihihi
magdalena26 kochana będzie Ci raźniej jak będziesz liczyć tygodnie ciąży od ostatniej miesiączki . Tak własnie robią gink..