reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

martusionek niestety Oni nie raczą nas czasem poinformować. Oni (czyt lekarze) myślą że my wszystko wiemy i dlatego tak dużo nas szuka info w internecie. Nie możesz dżwigać bo to może nasilić krwawienia.Do pierwszej @ po zabiegu a mozesz na nią czekać od 4 do 8 nawet 9 tyg od zabiegu masz się oszczędzać.

Sonita resztki ropiałe.. doczesnej przekształconej.. prawie zawsze tak pisze. Oznacza to że była ciąza ale był stan zapalny....:-(

reklama
Sonita mnie kupe kasy.. przestałam liczyć naprawdę. Bo dużą ich ilość powtarzałam itp. Ale naprawdę kupe. Ale ja miałam ich naprawdę dużo. Najlepiej iść do laboratorium i zapytać się o zniżkę albo o zestaw dla kobiet po poronieniu. Czasem mają taki zestaw w ofercie.
Niestety ja nie załuje pieniedzy na to choć też wolałabym je inaczej spożytkować..

Słodziutka no widzisz teraz znowu coś wiem bo nie miałam pojęcia, że tak może być od pobytu w szpitalu nie byłam jeszcze u mojego gin.. ale jak będe spytam czy jest taka możliwość, w sumie to bardzo prawdopodobne bo miałam między usg miesiąc przerwy.

Więc mam nadzieję że dadzą mi zwolnienie bo pracuję w takiej pracy że są ciężary a nie ma gdzie mnie przenieść . I to podwójny dla mnie ciężar bo pracuję w żłobku i trzeba trochę dużo podnosić te dzieci....

Martusionek zwolnienie musisz dostać przynajmniej lekarze dają minimum 2 tygodnie te najgorsze po zabiegu a tym bardziej jak musisz dźwigać a tego Ci nie wolno

martusionek zwolnienie CI się należy!!!!!!!! I walcz o swoje!

Danula tak jest napewno. I wątpie w to bardzo żeby Twój organizm sam aż miesiąc miał w sobie obumarłą ciąże i nic nie zareagował.. tydzień.. dwa.. i przeważnie następują objawy poronienia. RZadko kiedy dłużej. Tak mi mówił ginek. Ale zapytaj jeszcze swojego.

Słodziutka zapytam na pewno zresztą mam już tyle pytań, że zaczynam pisać na kartce co chce wiedzieć.

reklama
Do góry