reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć.
Nie doczytałam wszystkiego:zawstydzona/y:
Kasiekk,super.:-D Ja tez mam z nerką,ale leżę tylko na lewym boku i non stop,to nic się nie dzieje.
Sylwia-cierpliwości.
Buziaki.miłego dnia.

reklama
Gabi wstawaj juz z tego wyra, zobaczysz ze jeszcze urodzisz po terminie;-)
tak wczoraj myslałam o Tobie jak jadłas?czy tez na leząco? ja od tego lezenia zaparcia masakra, po tej operacji jeszcze gorzej, no ale pije codziennie aktiwie, kefirki i jest troche lepiej, narazie na wadze wciaz 9 kg mniej ale pewnie zaczne zaraz przybierac bo jem juz.

taka małą kolczatkę ,ja myślę ,ze on sobie nic z tego nie robi bo dalej ciąga na smyczy jak szalony:-)

hejka
Olu ja miałam Amstaffa-ten to dopiero miał siłę, najpier miał mniejszą kolczatkę a potem juz taką większą, miał rany na szyi ale sie nauczył, ale są tez takie obroze co sie na pysk zakłada i są rewelacja bo pies głową nie ciagnie!!

no własnie...najwazniejsze żeby sobie krzywdy nie zrobił :tak:
te obroże to haltie... rewelacyjna sprawa :-)

Jadłam na leżąco:sorry2: Od niedzieli próbuję jeść w kuchni.Tytle,że... robi mi się natychmiast ble:szok: z M miałam to samo,jeszcze kilka tygodni po porodzie jadłam na leżąco,bo mi w pionowej pozycji się wracało,serio:nerd: Chyba mi się żołądek odwrócił:-p
Ja umiem wszystko na leżąco robić:rofl2:
Ciut wstaję,do kuchni,do drugiego pokoju,wczoraj byłam poleżeć na balkonie.
Ostatnio u rodziców te 5 tyg. praktycznie nie wstawałam.
Powolutku,już tam na dole nieciekawie czuję,a jeszcze przecież min. 10 dni,żeby to nie był "poród przedwczesny".:baffled:
Trzymaj się.

A wiecie,jedna kwietniówka urodziła martwą córeczkę,a termin za 3 tyg. miała.:-(
Kwietniówki już się rozpakowywują.Mam nadzieję,że już tylko szczęśliwie.
Bo na razie bilans jest taki,że 3 maluszków szczęśliwie po tej stronie,a 5 niestety odeszło...

Nie wiem dokładnie, wszystko było wcześniej dobrze.
Dlatego strasznie mnie wkurzają teksty,że wszystko będzie dobrze itp. nikt nigdy tego nie wie:sorry2:

niby nie ale trzeba zyc i usmiechac sie a gdybys lezała z myslą,że bedzie zle to wszystko traci sens prawda?
dlatego się mówi,że nadzieja umiera ostatnia:-)

reklama
Dzien Dobry
Wczorajszy dzien minał mi dobrze , sprzatanie, gotowanie..Chwila odpoczynku, znajomy przyszedl na kawe (za bardzo go nie lubie) ale no cóz.... Pozniej z mezem poszlismy do weterynarza by kupic zwierzatka jedzenie i smakolyki ,a potem piwko u znajomych...Ja grałam w pokera a mój grał w wyscigi a potem powrót do domku...zmeczona byłam wiec poszłam zaraz spac Szkoda tylko ze znów ta klatka piersiowa mnie kuła ponad godzine i bylam lekko słaba.... No i na piatek dostalismy zaproszenie na urodzinki .... mam nadzieje ze bedzie lepiej niz w zeszyłm roku...To tyle u mnie....

Edytko wyniki z cytologi nie wiem jak u Was ale u mnie beda za 3,4 tygodnie.:baffled:

Pixelko biedna ta Twoja Wiki, mam nadzieje ze wkrótce wyzdrowieje i mam nadzieje ze toen wirus nie przerzuci sie na Ciebie :-(

Agnieszko Aj ciesze sie ze ze zdrowkiem ciut lepiej..Oj juz nie moge sie doczekac zdjecia jak bedziesz w niej ubrana.....Sliczna sukienka;-)

Danula witaj wsród Aniołkowych :-( Dla Twojego Aniołka (*)

Syla badz dzielna ....Jak ja bym chciała by Ci sie ta rana juz zagoiła i by juz było wszystko w porzadku...Tule Cie i zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia:-(

Mircia ...czekamy na Adrianka , ja sie chyba popłacze jak urodzisz!!!!!!!!:-)

Ansto ciesze sie ze dałas nam znac o sobie !!!:tak:

Alutka dla aniołka (*):-(

Anetko na twe zyczenie .....jestem...i pisze w łozeczku:happy:

Kasiek ciesze sie ze u Frania wszytsko ok, licze ze do szpitala nie bedziesz musiała jechac i ze sie to w koncu uspokoi Wyprawke mozesz pokazac nam heh cudna zapewne jest;-)

Aga28 cieszy mnie to ze nie musze pisac juz do Ciebie na czerwono, zebys sie odezwala.....Wierze ze sie ułozy miedzy Wami ;-)

AgaiRl ...ale masz spory brzuszek :-)

Iławianko jak dzis u Ciebie slonecznie to sie chyba przeprowadze do Ciebie....U mnie cały dzien padal deszcz, dzis jest pochmurnie i jak narazie bez deszczu ..zobaczymy co przyniesie reszte dnia;-)

Gabi cały trzas trzymam kciuki i nie martw sie na zapas ty URODZISZ ZDROWE DZIECIATKO !!!!!:happy:

Mordoklejko jak tam ?????? Ciagle w dwupaku ????

Koti ...Ciebie nie ma;-)Pewnie masz miesiac miodowy:-)

Wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Do góry