reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Carri, Gabi, Mircia Danulka :-)

jaj... bylam z psem na spacerze... allleee ZIMNNOOO !!! masakra... i jeszcze ten okorpny wiatr... co z tego że słoneczko świeci... jak ja zmarzłam jak cholera :baffled::tak:

reklama
Witajcie. Jutro idę do szpitala. Wy tez miałyście stracha przed zabiegiem? Bo ja jestem jakaś niespokojna i mam nieziemskiego doła, nie wiem jak to przetrwam. Najgorsze jest to że moje ciało zachowuje się tak jakby ciąża się rozwijała. Chciałabym dziś zasnąć i obudzić się za pół roku, i nie pamiętać o tym co się stało....

Gloria tak mi przykro:zawstydzona/y: ja nie miałam zabiegu bo 2 razy poroniłam samoistnie i w bardzo wczesnej ciaży, ale mogę powiedzieć że z każdym dniem jest troche lżej;-) Trzymaj się, tulę cię mocno!!!!

Witam Danula i Was wszystkie dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
gloria... bardzo mi przykro...
ja przed zabiegioem panikowalam jak cholera... rano przed wyjsciem do szpitala jak M wychodzil to pracy (niestety nie mogl wziasc urlopu...ale mama byla przy mnie) po prostu wpadłam w histeryczny płacz... wiecwedług mnie strach przed zabiegiem jest czyms normalny...
Trzymaj się kochana !!!

Gloria przykro mi wiem co przeżywasz ja miałam w czwartek drugi zabieg. Najgorsze jest czekanie....trzymaj się

Anetka zimno? U mnie słoneczko i cieplutko byłam przed chwilą na dworze, powiem, że aż przyjemnie wyjść na chwilę, czuć wiosnę w powietrzu i mam nadzieje, że nie długo będzie

Witajcie dziewczyny

Ostatnia edycja:
Witam...
Gloria....przytulam Cię bardzo mocno,przykro mi ,że poznajemy się w takich okolicznościach.....
Selenko....odezwij się kochana.......!

Wybaczcie ze nie odpisuję kazdej ale jakos nie mam pamięci przeto choróbsko....
w ramach sprostowania....kiecka którą wczoraj Wam pokazałam to kiecka dla mojej Gosi....(ma 6 lat) jeszcze nie czas na komunię ale kupiłam ja z myslą o naszym ślubie przeciez tez musi slicznie wyglądac....

Trzymam za Was Wszystkie kciuki i pozdrawiam cieplutko...a teraz musze zmykac coś w domu porobic bo przez moje lezenie zrobiło się wiele bałaganu.....
Zajrzę pózniej....pa

Hej dziewczynki! No pewnie że będe do Was wpadać na pogaduchy między kupkami a kolkami. Uzależniłam się od Was. A dziś wkleje moje zdjęcia dziewczynek. O ile mi się uda.:-D

Załączniki

• STA73551.jpg
    STA73551.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 39
  • PICT1412.jpg
    PICT1412.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 42
  • PICT1398.jpg
    PICT1398.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 36
  • PICT1409.jpg
    PICT1409.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
i jeszce jedno-dwie siostrzyczki,tu Iza ma 5 dni
A ,mała Iza Edytko od kąd jeasteśmy w domku jest mega spokojniutka(TFU TFU OBY NIE PRZECHWALIĆ!)

Załączniki

• PICT1395.jpg
    PICT1395.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Do góry