reklama
Witajcie. Jutro idę do szpitala. Wy tez miałyście stracha przed zabiegiem? Bo ja jestem jakaś niespokojna i mam nieziemskiego doła, nie wiem jak to przetrwam. Najgorsze jest to że moje ciało zachowuje się tak jakby ciąża się rozwijała. Chciałabym dziś zasnąć i obudzić się za pół roku, i nie pamiętać o tym co się stało....
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Gloria tak mi przykro ja nie miałam zabiegu bo 2 razy poroniłam samoistnie i w bardzo wczesnej ciaży, ale mogę powiedzieć że z każdym dniem jest troche lżej;-) Trzymaj się, tulę cię mocno!!!!
Witam Danula i Was wszystkie dziewczyny:-)
Witam Danula i Was wszystkie dziewczyny:-)
Ostatnia edycja:
gloria... bardzo mi przykro...
ja przed zabiegioem panikowalam jak cholera... rano przed wyjsciem do szpitala jak M wychodzil to pracy (niestety nie mogl wziasc urlopu...ale mama byla przy mnie) po prostu wpadłam w histeryczny płacz... wiecwedług mnie strach przed zabiegiem jest czyms normalny...
Trzymaj się kochana !!!
ja przed zabiegioem panikowalam jak cholera... rano przed wyjsciem do szpitala jak M wychodzil to pracy (niestety nie mogl wziasc urlopu...ale mama byla przy mnie) po prostu wpadłam w histeryczny płacz... wiecwedług mnie strach przed zabiegiem jest czyms normalny...
Trzymaj się kochana !!!
Gloria przykro mi wiem co przeżywasz ja miałam w czwartek drugi zabieg. Najgorsze jest czekanie....trzymaj się
Anetka zimno? U mnie słoneczko i cieplutko byłam przed chwilą na dworze, powiem, że aż przyjemnie wyjść na chwilę, czuć wiosnę w powietrzu i mam nadzieje, że nie długo będzie
Witajcie dziewczyny
Anetka zimno? U mnie słoneczko i cieplutko byłam przed chwilą na dworze, powiem, że aż przyjemnie wyjść na chwilę, czuć wiosnę w powietrzu i mam nadzieje, że nie długo będzie
Witajcie dziewczyny
Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam...
Gloria....przytulam Cię bardzo mocno,przykro mi ,że poznajemy się w takich okolicznościach.....
Selenko....odezwij się kochana.......!
Wybaczcie ze nie odpisuję kazdej ale jakos nie mam pamięci przeto choróbsko....
w ramach sprostowania....kiecka którą wczoraj Wam pokazałam to kiecka dla mojej Gosi....(ma 6 lat) jeszcze nie czas na komunię ale kupiłam ja z myslą o naszym ślubie przeciez tez musi slicznie wyglądac....
Trzymam za Was Wszystkie kciuki i pozdrawiam cieplutko...a teraz musze zmykac coś w domu porobic bo przez moje lezenie zrobiło się wiele bałaganu.....
Zajrzę pózniej....pa
Gloria....przytulam Cię bardzo mocno,przykro mi ,że poznajemy się w takich okolicznościach.....
Selenko....odezwij się kochana.......!
Wybaczcie ze nie odpisuję kazdej ale jakos nie mam pamięci przeto choróbsko....
w ramach sprostowania....kiecka którą wczoraj Wam pokazałam to kiecka dla mojej Gosi....(ma 6 lat) jeszcze nie czas na komunię ale kupiłam ja z myslą o naszym ślubie przeciez tez musi slicznie wyglądac....
Trzymam za Was Wszystkie kciuki i pozdrawiam cieplutko...a teraz musze zmykac coś w domu porobic bo przez moje lezenie zrobiło się wiele bałaganu.....
Zajrzę pózniej....pa
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam Anetko:-)
U mnie w Łodzi jest paskudna pogoda, wygląda na to ze będzie padał śnieg z deszczem
Anesto dziękuję
U mnie w Łodzi jest paskudna pogoda, wygląda na to ze będzie padał śnieg z deszczem
Anesto dziękuję
Hej dziewczynki! No pewnie że będe do Was wpadać na pogaduchy między kupkami a kolkami. Uzależniłam się od Was. A dziś wkleje moje zdjęcia dziewczynek. O ile mi się uda.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama