reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

edzia juz ci pisze co dostalam
od Andrzeja to ciuchy pisalam w niedziele chyba zdaje sie ....to znaczy spodnie ciazowe( w koncu sie przemoglam) z H&M , buty zamszowe sportowe z NEXTA,i 2 bluzeczki z SASHY....jedna z nich to ta wlasnie turkusowa na zdjeciach:)...od najmlodszej corki dostalam sliczna kartke urodzinowa i porcelanowa rameczke na zdjecie recznie malowana z magnesen na lodowke,od sredniej kosmetyczke sliczna z dezodorantami dove i klamra do wlosow i zestaw do demakijazu z simple...a od najstarszej zlote kolczyki i zloty lancuszek z wisiorkiem oba z napisami mum:):):)
i kwiaty oczywiscie:):):) i od znajomych dostalam fajnego duego kwiata w doniczce:)::)

nooooo to sie pochwalilam .....moge isc spac:):):):)

dobranoc wszystkim
przepraszam ze sie tak czesto nie udzielam ale jakos tak wychodzi ostatnio.....jutro jade zlozyc papiery znow na ten ostatni egzamin na licencje.....i poprosze A zeby pstryknal jutro fotke samochodu bo dzis wieczoren juz przywiezli i stoi u mnie na podworku:):):):)

papatki

reklama
dzień dobry :-D

Mircia trzymam mocno kciuki cały czas :) i czekamy tu wszystkie z niecierpliwościa na Adrianka :tak:

AgaAJ bardzo ładna sukienka :-) ah... jaka ja byłam dumna mając I komunię... tak się cieszyłam że wszyscy na mnie patrza a ja tak ładnie wyglądam...:-)

Edytko czy u Was też słoneczko usiłuje się przebic przez chmury ?
a co Katrin 257... masz rację...wtedy zniknęła

Carri a Ty co się obijasz i tu nie zaglądasz ?:angry:

Ola... Ty już pewnie w pracy...:tak:

Koti... nie wychodzicie z M z łóżka czy co ?? :-D:-D:-D

scarlet bardzo mi przykro... przytulam do serca...

Anesto prosimy o zdjęcia !!!:-)

Alicja... i jak tam brzusio ? ja mam na szczęście juz wycięty ale wspaniali lekarze zostawili mi taką bliznę że nosząc biodrówki musze miec do nich bluzkę która ta bliznę zakryje... ale to było łoo...20 lat temu... teraz to tylko zabieg :-) Trzymaj sie !!

Hania, Kinguś, Pati.b, Also, Mordoklejka, wróbelek, Kasiek, sonita, selena, angelka, Magdalena, Danula, pyzuniagaj, pixella, Agair, dlaczegotak, syla. Agi, Alutka, cyniczna, karola71 (gdzie Ty?? ), marlenka, szafirek, jeżyk, enka, iławianka oraz wszystkie których nie wymieniła pozdrawiam gorąco !!! :-D

Witam,,,,i przepraszam nie czytałam zaległości,,,, potem nadrobię,,,,:-D:-D:-D

Wczoraj miałm wizytę.......( w pracy mnie znów wkurzyli,,, kazali mi szukać bezdomnych po dzialkach... masakra) no nie ważne uroki pracy.... wiec jestem od dzis na zwolnieniu do końca ciąży ,a że szybko nie wróce do pracy więc,,,:-D:-D:-Dlaba....

Mam podejrzenie kolki nerkowej, pewni eznów dzidzia uciska nerke i robi si ezastój,,ale narzie nie jest to ciagłe,, jak sie nasili to czeka mni eszpital: kroplówka i usg nerek, znów to samo,,heh czy ja nie moge tak jak inne kobiety cieszyc sie ciazą, tylkopod górke....;:tak::tak::tak:
pozatym wszystko ok..... Franio kopie, serduszko ładni ebiło,, słyszalam,,,, ciąza aż pod pepek,,,,,,,,,,,,w środku szyjka zamknięta i wsio ok, wyniki tez wyszły mi dobrze,,,,,,,,:-D:-Dtakże ok..... Lekarka powiedziala,ze mam si enie martwic ze wróci ze stanów na mój poród , bo wraca na początku lipca..... to sie mna zajmie,,,,:-D:-D

a z milszych rzeczy wczoraj przyszła prawie cala wyprawka, ciuszki, kocyki, posciele smoczki, łózeczko, lezaczek i takie, tam, normalnie cudne, teraz czeka wszystko na Frania,, Igor kazał rozłozyc łóżeczko i popakował tam wszystkie rzeczy........ cieszy sie jak głupi, no i niech stoi na igorka tez tyle czekało,,, to i na FRANI Apoczeka,,,,,,lekarak mowi z e wszystkojuz teraz bedzi eok, ze mały jest silny , ruchliwy , wymiarowy, serduszko pieknie bije równiutko co wizyte i ma sie dobzre, straszni esię ciesze,,, matko mowilma ze chce dziewczynkę,,a teraz za żadne skarby swiata bym ni ezamieniła moich jajeczek na dziewuszke,,,, straszni ekocham Frania,, i moich chłopaków,,heh , mam 3 wspaniałych chłopaków,,ale dziś jestem szczęśliwa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przepraszam że ja dzis tak się cieszę,ale muszę,,heh samo mi nachodzi....

WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI TULE I POZDRAWIAM.... buziole,, miłego dnia,,,,,potem doczytam .....:-D:-Dtrzeba igorowi sniadanko zrobić...;:-D
:-D

czesc Wam!!
JA TEŻ MAM DOBRY HUMOR BO POGODA NASTRAJA DO TEGO:-)
TAK ANETKO JESTEM JUZ W PRACY ALE CIII PRZECIEZ POWINNAM TERAZ PRACOWAC A NIE NA BB ZAGLADAC

acha a wczoraj mój pies miał swój dzień
najpierw wizyta u Pana doktora,zajrzał mu w uszy itp i powiedział,ze piesek ładnie wygląda,zaszczepiłam go multi szczepionką i podpytałam o pare rzeczy,wynika z tego,ze nasza psina jest w wieku dojrzewania i dlatego taki nieznośny sie robi ale tez i my za duzo mu pozwolilismy,w rezultacie czego musiałam w niego troche zainwestowac i kupiłam mu spanie takie ładne ,szczotke,smycz,kolczatkę i w sumie poszło na to wszystko tak ze 150 zł:szok:ciekawe jak nam sie uda go z łóżka wywalic:-)

taka małą kolczatkę ,ja myślę ,ze on sobie nic z tego nie robi bo dalej ciąga na smyczy jak szalony:-)

reklama
hejka

Olu ja miałam Amstaffa-ten to dopiero miał siłę, najpier miał mniejszą kolczatkę a potem juz taką większą, miał rany na szyi ale sie nauczył, ale są tez takie obroze co sie na pysk zakłada i są rewelacja bo pies głową nie ciagnie!!

Do góry