reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A my nadal w domciu, normalnie już nie wiem, może pełnia zadziała....

Dziewczynki, a u nas wczoraj piękna wiosna była a dzisiaj śnieg pada, no co to za pogoda, jak tak można, no nie????

Mirka,ale przecież masz jeszcze czas:tak: W prawidłowej ciąży to dziecko decyduje kiedy się urodzi (wytwarza specjalne substancje indukujące poród do organizmu matki).Widocznie Adrianek nie jest jeszcze gotowy,dajcie mu spokój:zawstydzona/y: Takimi metodami "filmowymi" sprzątanie,seks,chodzenie po schodach to można tylko doprowadzić do odklejenia łożyska,krwotoku i bardzo nieciekawych sytuacji.
Wiem,że masz już dość, M sie urodził w 41 tyg.,wściekła byłam jak osa:-D
Ale jednak prawidłowa ciąża trwa do 42 tyg. ,a u Ciebie jeszcze 40 nie ma:-p
Nigdzie dziecku nie będzie lepiej i bezpieczniej niż w brzuchu u mamy:tak:

Po za tym on będzie zodiakalne ryby,a to bardzo niezdecydowane osóbki (wiem bom ryba).
Siedzi sobie taki i myśli "wyjść czy nie wyjść o to jest pytanie":rofl2:

Witajcie.
U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci jakby na przekór temu co się we mnie dzieje. Jak widzę taką pogodę mam wrażenie, że wszystko musi się udać...

Dziękuje wszystkim za powitania i za słowa jakie piszecie od razu człowiek nabiera nadziei :-)

reklama
no Gabi ale sie uśmiałam:-)
na pewno sie drapie w głowę i mysli ...;-)co inni mysla,ze on myśli hihi
w sumie Gabi ma rację
Danula witaj

Do góry