reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A my nadal w domciu, normalnie już nie wiem, może pełnia zadziała....

Dziewczynki, a u nas wczoraj piękna wiosna była a dzisiaj śnieg pada, no co to za pogoda, jak tak można, no nie????

Mirka,ale przecież masz jeszcze czas:tak: W prawidłowej ciąży to dziecko decyduje kiedy się urodzi (wytwarza specjalne substancje indukujące poród do organizmu matki).Widocznie Adrianek nie jest jeszcze gotowy,dajcie mu spokój:zawstydzona/y: Takimi metodami "filmowymi" sprzątanie,seks,chodzenie po schodach to można tylko doprowadzić do odklejenia łożyska,krwotoku i bardzo nieciekawych sytuacji.
Wiem,że masz już dość, M sie urodził w 41 tyg.,wściekła byłam jak osa:-D
Ale jednak prawidłowa ciąża trwa do 42 tyg. ,a u Ciebie jeszcze 40 nie ma:-p
Nigdzie dziecku nie będzie lepiej i bezpieczniej niż w brzuchu u mamy:tak:

Po za tym on będzie zodiakalne ryby,a to bardzo niezdecydowane osóbki (wiem bom ryba).
Siedzi sobie taki i myśli "wyjść czy nie wyjść o to jest pytanie":rofl2:

Witajcie.
U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci jakby na przekór temu co się we mnie dzieje. Jak widzę taką pogodę mam wrażenie, że wszystko musi się udać...

Dziękuje wszystkim za powitania i za słowa jakie piszecie od razu człowiek nabiera nadziei :-)

reklama
no Gabi ale sie uśmiałam:-)
na pewno sie drapie w głowę i mysli ...;-)co inni mysla,ze on myśli hihi
w sumie Gabi ma rację
Danula witaj

Do góry