reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zapraszamy Danula Napisz coś wiecej o sobie. Skąd jesteś,ile masz lat. Jeśli to nie jest zbyt prywatne. Jak długo staraliście się o dziecko. Czy wiesz co było przyczyną pierwszej starty itp. Rozgość się i zostań z nami

AJ a to czemu? Znów myślisz że Ci samo przejdzie????

Witajcie
EDYCIA widzialam fote na NK. A u nas wiosna przyszła heh
a ja w wyrku:-(
ale z rana mialam wycieczke do szpitala,profesor obejrzal o odeslal do domu,niby nie jest źle.ale lezec mam.z resztą jestem tak naćpana ze chodzic nie moge...
jak na zlosc po powrocie ze szpitala rana rozeszla sie w kolejnym miejscu, wiec te wycieczki bardziej szkodzą...wrrrrrrrrrrrrr

Ojjjjejku Sylwia UWAŻAJCIE proszę na siebie! Qrcze nic lekarz Ci nie mówił? Czemu tak się rana rozchodzi? Brzuszek rośnie? Czy to nie szkodzi dzidziusiowi?

Witaj Gabi!

oj Syla ciezko
ale najważniejsze ,ze z malenstwem jest ok i za jakis czas bedziemy czytac nowiny z porodówek ,ze Syla urodziła:-)...

Dziewczynki...pochwalę się Wam ,kupiłam kieckę na allegro....podoba się Wam?
569076039

reklama
Do góry