reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Allaa - mówisz zakupki i szaleństwo? A co dobrego pokupowaliście? POchwal się? I oszczędzaj kochana. Naładuj sobie akumulatorki!

Also(Alu) jak u Was? Jak nóżki dalej puchną? Czy lepiej się już czujesz?

Sonita też znam tą stronę. Zresztą większość "straszych" BB-owiczek ją zna.

Pixelko(Aniu) więc jeszcze chwilę masz czasu na decyzję.

Iza(Ola) mam świetny przepis na własną pizze. Znaczy na ciasto a składniki na górze to juz od TWEJ weny zależy co tam nałożyć. Każdy z nas lubi co innego więc trudno narzucać.
Ja owoców morza nie lubię i mój Wiesiu też nie.

Kusicielko jak się czujesz?

Zdechlunku? A Ty czemu się nie pokazujesz? Cosik Cię mało na BB.. i jak tam wizyta u spscjalisty??????

Lodziaro hehehehe gdzie się podziewasz? :***

Agatko agi28 gdzieeeeeeeee jesteś? Pięknie chowasz się przed NAMI :wściekła/y::angry:

reklama
Izunia napewno się podzielę.. ale troszkę później. Póki co wklejam zdjątka na NK.. z Nowego roku w Krynicy :sorry2: przez ten usb mam opóźnienie.. haahahaa

Tak na 28dni jest najpierw miesiąc gratis a później się płaci.

ok i tak dzisiaj jejnie bede robic wiec spoko;-)
zaraz zajrze na nk zobacze co za zdjecia wklejasz;-)

Witam wiosennie u mnie słońce aż chce się żyć!
Słodziutka mieszkanko przepiękne jakbym oglądała czasopismo z serii M jak Mieszkanie zostań projektantem wnętrz!!!!!!!!!!!!!!
Laura witaj a dla aniołka (*)
Anetko nie smuć się tylko bierz się za staranka za które trzymam mocno kciuki. Pozdrawiam Was Wszystkie, buziaczki.

Dziewczyny ta strona 28dni, fajna, nawet zmierzyłam temperaturę :zawstydzona/y:;-)
No, ale co dalej? Jak tam cokolwiek wywnioskować :baffled:

reklama
Tak Iza.. dodaję. Bo mój mąż nie lubi komp i tej techniki tak jak i ja. Ale że ja wiem troszkę więcej więc mu pomagam. A On daje podpisy. Ja ich nie wymyślam. Wymyślam tylko sobie. Jak coś to daje koment.

Sonita znam stronę ale pytaj also lub milgak co i jak bo One tam mają rozeznanie. Ja w "to" się nie bawiłam.. póki co :sorry2:

Do góry