reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Allaa - mówisz zakupki i szaleństwo? A co dobrego pokupowaliście? POchwal się? I oszczędzaj kochana. Naładuj sobie akumulatorki!

Also(Alu) jak u Was? Jak nóżki dalej puchną? Czy lepiej się już czujesz?

Sonita też znam tą stronę. Zresztą większość "straszych" BB-owiczek ją zna.

Pixelko(Aniu) więc jeszcze chwilę masz czasu na decyzję.

Iza(Ola) mam świetny przepis na własną pizze. Znaczy na ciasto a składniki na górze to juz od TWEJ weny zależy co tam nałożyć. Każdy z nas lubi co innego więc trudno narzucać.
Ja owoców morza nie lubię i mój Wiesiu też nie.

Kusicielko jak się czujesz?

Zdechlunku? A Ty czemu się nie pokazujesz? Cosik Cię mało na BB.. i jak tam wizyta u spscjalisty??????

Lodziaro hehehehe gdzie się podziewasz? :***

Agatko agi28 gdzieeeeeeeee jesteś? Pięknie chowasz się przed NAMI :wściekła/y::angry:

reklama
Izunia napewno się podzielę.. ale troszkę później. Póki co wklejam zdjątka na NK.. z Nowego roku w Krynicy :sorry2: przez ten usb mam opóźnienie.. haahahaa

Tak na 28dni jest najpierw miesiąc gratis a później się płaci.

ok i tak dzisiaj jejnie bede robic wiec spoko;-)
zaraz zajrze na nk zobacze co za zdjecia wklejasz;-)

Witam wiosennie u mnie słońce aż chce się żyć!
Słodziutka mieszkanko przepiękne jakbym oglądała czasopismo z serii M jak Mieszkanie zostań projektantem wnętrz!!!!!!!!!!!!!!
Laura witaj a dla aniołka (*)
Anetko nie smuć się tylko bierz się za staranka za które trzymam mocno kciuki. Pozdrawiam Was Wszystkie, buziaczki.

Dziewczyny ta strona 28dni, fajna, nawet zmierzyłam temperaturę :zawstydzona/y:;-)
No, ale co dalej? Jak tam cokolwiek wywnioskować :baffled:

reklama
Tak Iza.. dodaję. Bo mój mąż nie lubi komp i tej techniki tak jak i ja. Ale że ja wiem troszkę więcej więc mu pomagam. A On daje podpisy. Ja ich nie wymyślam. Wymyślam tylko sobie. Jak coś to daje koment.

Sonita znam stronę ale pytaj also lub milgak co i jak bo One tam mają rozeznanie. Ja w "to" się nie bawiłam.. póki co :sorry2:

Do góry