reklama
Witam jestem tu po raz pierwszy. Czytałam Wasze wypowiedzi i jestem w podobnej sytuacji. Mam za sobą dwa zabiegi łyżeczkowania jeden w 2007 roku drugi teraz w czwartek. Obie ciąże martwe, pierwsza w 9 tygodniu druga w 7 tygodniu. Boje się, że już nie uda mi się donosić ciąży.....czy któraś miała badania genetyczne? Na czym one polegają?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
slodziutka_e
Fanka BB :)
Miło mi AKA
Danula badania genetyczne to nic innego jak kariotyp określenie liczby chromosonów u Ciebie i u męża. Zobacz sobie na osobny wątek jaki mamy. "badania po poronieniu" jakie warto zrobić. Przeczytaj dokładnie. Naprawdę warto. Wszystko jest tam wyjaśnione.
Dla Twoich Aniołków zapalam (*)(*) światełka pamięci.
Badź z nami. Napewno wyjdzie i dla Was słoneczko choć wiem jak teraz Ci ciężko...
Danula badania genetyczne to nic innego jak kariotyp określenie liczby chromosonów u Ciebie i u męża. Zobacz sobie na osobny wątek jaki mamy. "badania po poronieniu" jakie warto zrobić. Przeczytaj dokładnie. Naprawdę warto. Wszystko jest tam wyjaśnione.
Dla Twoich Aniołków zapalam (*)(*) światełka pamięci.
Badź z nami. Napewno wyjdzie i dla Was słoneczko choć wiem jak teraz Ci ciężko...
slodziutka_e
Iza dziękuje ;-):-)
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Danula...przykro mi ,ze i Ciebie TO spotkało...tulę Cię i jesli masz ochote to zostan z nami.....
Edziu....pytasz jak sie czuję..........ano chyba lepiej,ból mija ale jeszcze się mecze z wysoką temp....ale to juz pikus do tego co było więc chyba ma sie ku lepszemu.....
Edziu....pytasz jak sie czuję..........ano chyba lepiej,ból mija ale jeszcze się mecze z wysoką temp....ale to juz pikus do tego co było więc chyba ma sie ku lepszemu.....
reklama
slodziutka_e
Danula tak jak napisała Iza dobry lekarz, odpowiednie badania, zregenerowanie orgaznizmu i psychiczna równowaga...... i znów zacznijcie działać.
Kusicielko mówisz że jeszcze tempke masz? A do lekarza się pani nie wybiera? cio?
Iza narazie starocie. Jutro świeższe bo z niedzieli
Kusicielko mówisz że jeszcze tempke masz? A do lekarza się pani nie wybiera? cio?
Iza narazie starocie. Jutro świeższe bo z niedzieli