reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam jestem tu po raz pierwszy. Czytałam Wasze wypowiedzi i jestem w podobnej sytuacji. Mam za sobą dwa zabiegi łyżeczkowania jeden w 2007 roku drugi teraz w czwartek. Obie ciąże martwe, pierwsza w 9 tygodniu druga w 7 tygodniu. Boje się, że już nie uda mi się donosić ciąży.....czy któraś miała badania genetyczne? Na czym one polegają?

Pozdrawiam

aaa bo ja myslałam ,ze całkiem zarzadzasz jego kontem hihi
dobra ide obejrzec te zdjecia :-)
ajna z was para,pasujecie do siebie ...

Miło mi AKA :-D

Danula badania genetyczne to nic innego jak kariotyp określenie liczby chromosonów u Ciebie i u męża. Zobacz sobie na osobny wątek jaki mamy. "badania po poronieniu" jakie warto zrobić. Przeczytaj dokładnie. Naprawdę warto. Wszystko jest tam wyjaśnione.
Dla Twoich Aniołków zapalam (*)(*) światełka pamięci.
Badź z nami. Napewno wyjdzie i dla Was słoneczko choć wiem jak teraz Ci ciężko...

Danula witaj
ogromnie mi przykro,powinnaś poszukac dobrego lekarza,który Cie poprowadzi przez nastepną ciąże az doszczesliwego rozwiazania

Musze poszukać tych wiadomości dopiero się w tym forum rozeznaje, ale dziękuje za podpowiedzi na pewno tam zerknę. Lekarza mam dobrego i to on będzie moim lekarzem prowadzącym. Dziękuje wszystkim.

Danula...przykro mi ,ze i Ciebie TO spotkało...tulę Cię i jesli masz ochote to zostan z nami.....
Edziu....pytasz jak sie czuję..........ano chyba lepiej,ból mija ale jeszcze się mecze z wysoką temp....ale to juz pikus do tego co było więc chyba ma sie ku lepszemu.....

reklama
Danula tak jak napisała Iza dobry lekarz, odpowiednie badania, zregenerowanie orgaznizmu i psychiczna równowaga...... i znów zacznijcie działać.

Kusicielko mówisz że jeszcze tempke masz? A do lekarza się pani nie wybiera? cio? :angry:

Iza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D narazie starocie. Jutro świeższe bo z niedzieli :rofl2:

Do góry